This version of the page http://www.osnova-ua.com/page7/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-26. The original page over time could change.
Видавництво "Основа" Журнал "Безпека праці на виробництві"
Телефоны:
(044) 584-38-97
 

Журнал "Безпека праці на виробництві"

Професійно-практичний щомісячний журнал «БЕЗПЕКА ПРАЦІ НА ВИРОБНИЦТВІ»видання, яке потрібне кожному підприємству, бо містить аналіз досвіду роботи із запобігання виробничому травматизму надання методичних порад в організації безпечних та здорових умов праці; консультації і відповіді на запитання читачів; коментарі до законодавчих та директивних документів; незалежну правову позицію. Шановні передплатники!Серед видань, тематика яких спрямована на висвітлення питань з охорони праці, журнал«Безпека праці на виробництві» вирізняється тим, що надає практичну допомогу керівникам підприємств, спеціалістам служб охорони праці, інженерно -технічним робітникам у збереженні життя та здоров`я працюючих на виробництві, у запобіганні виробничому травматизму та аваріям.  У використанні журнал є надійним помічником керівникам виробництв та спеціалістам служб охорони праці – він, як підказка на іспиті, як орієнтир розгубленому на шляху, як показчик до правильних дій.

Передплатний індекс видання - 37850. 
Ціна передплати на 2012 рік: 
на 1 місяць – 20 грн. 93 коп.; на 3 місяці – 62 грн. 79 коп.; на 6 місяців – 125 грн. 58 коп.; на рік – 251 грн. 16 коп.

 

Комментировать » Комментариев (0)


безпек.jpg

Найбільший вибір літератури з питань охорони праці,
цивільного захисту та безпеки життєдіяльності...