This version of the page http://uz.gov.ua/?lng=uk (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-24. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

Впровадження швидкісного руху пасажирських поїздів крок за кроком

Укрзалізниця впровадила власну систему продажу квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Розклад руху пасажирських поїздів

Новини

22.06.2012

Укрзалізниця працює над створенням електрифікованого ходу на Крим

Укрзалізниця працює над створенням електрифікованого ходу на Крим в напрямку портів Чорноморського регіону. Тополі-Куп'янськ-Основа-Люботин-Полтава-Кременчук - Знам'янка-Долинська-Миколаїв-Херсон-Вадим-Джанкой - це головний транзитний напрямок для перевезення вантажів із Росії на Миколаївський, Іллічівський, Одеський морські торговельні порти та «Южний». Укрзалізниця планує розгорнути роботи на ділянках Долинська - Миколаїв (148 км експлуатаційної довжини) та Миколаїв - Колосівка (105 км), які раніше не були електрифіковані.
22.06.2012

У напрямку українських міст, де пройдуть чвертьфінальні матчі Євро-2012, у вільному продажу залишається достатньо вільних місць

Цими вихідними на території України пройдуть чвертьфінальні матчі Чемпіонату Європи з футболу Євро-2012, після яких визначаться усі півфіналісти турніру. 23 червня у Донецьку зустрінуться збірні Іспанії та Франції, а 24 червня у Києві Англії та Італії.
Закрити