This version of the page http://volyn.klichko.org/home/index.php?p=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-18. The original page over time could change.
Волинська обласна організація
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

Волинська обласна організація


Останні події

НЕВГАМОВНІ МАЛЮКИ

10 червня у Центральному парку міста Луцька відбувся захід приурочений до дня захисту дітей під назвою «Невгамовні малюки». Організатором заходу та головним спонсором стала Волинська обласна організація Політичної партії «УДАР Віталія Кличка». 

11 Червня 2012 +Коментар | подобається

Спортивний клуб у Любешові

Прихід нової команди на обласному рівні позитивно вплинув на розвиток і Любешівської районної організації зокрема. За короткий термін, завдяки злагодженій співпраці Волинської обласної та Любешівської районної партійної організацій, остання стала однією з базових організацій в структурі Волинської обласної партійної організації. 

1 Червня 2012 +Коментар | подобається

УДАРимо фарбою по ямах

31 травня 2012 р. Волинська обласна організація Політичної  партії  ”УДАР Віталія Кличка”  долучилася до Всеукраїнської  акції ”УДАРимо фарбою по ямах”. 

1 Червня 2012 +Коментар | подобається

УДАР ПРОТИ КУРІННЯ

 

 31 травня Волинська обласна організація Політичної  партія «УДАР – Віталія Кличка», зокрема голова Волинської обласної організації Савчук Юрій Петрович, заступник - Алексєєв Ігор Володимирович та її  молодіжне крило на чолі з Артемом Орловим у центрі міста Луцька, напроти університету імені Лесі Українки,  провели акцію «ЗАБИЙ НА КУРІННЯ» в Всесвітній день без тютюну.

 

 

1 Червня 2012 +Коментар | подобається

Чемпіонат з пауерліфтингу

З 24 по 27 травня 2012 року в місті Луцьку у спортивно-оздоровчому комплексі ”Адреналін Сіті” за підтримки Волинської обласної організації Політичної партії ”УДАР Віталія Кличка” відбувся чемпіонат світу з пауерліфтингу ”WPA RAW 2012 Powerlifting & Bench Press Champ”. 

29 Травня 2012 +Коментар | подобається

Підтримка юних акторів

16 травня у Луцькому навчально-реабілітаційному центрі відбулась презентація нового творчого доробку від дитячого інтегрованого реабілітаційного театру «Забавляночка», за назвою «Хата на тата». Цей захід був приурочений до дня Матері, тому і запрезентована вистава мала відповідний характер.  

17 Травня 2012 +Коментар | подобається

У Луцьку молодий «УДАР» привітав матусь по-особливому

13 травня Волинська обласна організація Політичної партії «Удар – Віталія Кличка» та її молодіжне крило долучились до святкування Міжнародного дня матері.

14 Травня 2012 +Коментар | подобається

«Серце до серця»

6 травня у Луцьку відбувся фінал VII Всеукраїнської благодійної акції «Серце до серця». Волинська обласна організація Політичної партії «Удар – Віталія Кличка» та її молодіжне крило приєдналися до заходу з метою привернути увагу громадськості до теми благодійництва та допомогли у зборі коштів.

  

6 Травня 2012 +Коментар | подобається

Бій за Україну

4 травня 2012 року відбулась прес-конференція керівництва  Волинського  ”УДАРу” на  тему: ”Висвітлення IX Всеукраїнського з’їзду партії “УДАР Віталія Кличка” , що відбувся 28 квітня в м.Запоріжжя”.  

4 Травня 2012 +Коментар | подобається

«УДАР» змусив Луцьк танцювати

 

29 квітня в Центральному парку ім. Лесі Українки відбулось масштабне святкування Міжнародного дня танцю, організатором якого стало Молодіжне крило Волинської політичної партіїї «УДАР – Віталія Кличка». 

 

3 Травня 2012 +Коментар | подобається

Позачергова конференція Волинської обласної організації

21 квітня 2012 року в конференц-залі готелю  “Україна” м. Луцька відбулась позачергова конференція Волинської обласної організації Політичної партії “УДАР Віталія Кличка. Основним питанням порядку денного було обрання делегатів на IX Всеукраїнський З’їзд Політичної партії  “УДАР Віталія Кличка”.

 

23 Квітеня 2012 +Коментар | подобається

Подарунок до Великодня

Подарунок до Великодня, а саме комп’ютерну техніку, отримали дітки з групи «Барвінок» Волинського центру реабілітації дітей-інвалідів. Це не перша добра справа Волинської обласної організації партії «УДАР Віталія Кличка» для цього закладу. 

12 Квітеня 2012 +Коментар | подобається

Волинський «УДАР» за чистоту!

 

6 квітня в місті Луцьку відбулася масштабна акція «Зробимо Луцьк чистим!». Ініціативу підтримали активісти Волинської обласної організації Політичної партії «УДАР - Віталія Кличка\\\\\\\\\\\\\\\", які взяли участь у прибиранні центрального парку культури та відпочинку ім. Лесі Українки.

 

6 Квітеня 2012 +Коментар | подобається

День народження відзначили будівельники та дизайнери ЛНТУ

1 березня в палаці культури міста Луцька відбувся урочистий концерт до дня народження факультету будівництва та дизайну Луцького національного технічного університету. Волинська обласна організація партія «УДАР – Віталія Кличка» виступила однією з тих хто долучився та допоміг студентам в проведенні заходу, а саме інформаційно та фінансово. 

4 Квітеня 2012 +Коментар | подобається