This version of the page http://www.intertelecom.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-18. The original page over time could change.
Інтертелеком
 
 
Телефони CDMA безпечні для здоров'я, оскільки використовують більш низьку частоту і набагато меншу потужність радіочастотного випромінювання. Завдяки сигналу низької інтенсивності, сумарний рівень електромагнітного випромінювання набагато нижчий, ніж




  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6

Новости компании

01.06.2012 17:36

Дитячий інтернет без «небезпечного» контенту в День захисту дітей від оператора «Інтертелеком» - тариф «Дитячий 3G Інтернет» та послуга «Батьківський контроль».

Оператор «Інтертелеком» вводить нову тарифну пропозицію «Дитячий 3G Інтернет», яка дозволить самим маленьким користувачам отримати якісний і захищений інтернет доступ, а батькам бути спокійними при використанні дітьми інтернет доступу. Додатково кожен користувач оператора «Інтертелеком» може підключити послугу «Батьківський контроль», яка дозволить перетворити будь-яку тарифну пропозицію в безпечний дитячий інтернет.
01.06.2012 17:35

5 причин для підключення до найзручнішого прямого міського номеру від оператора «Інтертелеком».

Відкрийте для себе голосові послуги оператора «Інтертелеком» - вигідна вартість дзвінків на місцеві і мобільні номери, 3G інтернет на самій широкій зоні покриття для смартфонів, а також прямий міський і мобільний номер на одному пристрої.
01.06.2012 16:59

10 новин для початку використання 3G інтернет доступу на самій широкій зоні покриття 3G і найшвидшого 3G інтернету в Україні «3G Турбо».

Новий рівень комфорту, мобільності та швидкості з мобільним 3G інтернетом від оператора «Інтертелеком». Абоненти при підключенні отримують численні можливості для економії на послуги, підключення самих зручних опцій і можливостей мобільного 3G інтернету.
01.06.2012 16:55

До дня захисту дітей оператор «Інтертелеком» реалізував соціальний проект щодо забезпечення новітніми телекомунікаційними послугами освітніх установ у всіх регіонах Україніи

Оператор «Інтертелеком» забезпечив 26 дитячих спеціалізованих освітніх установ (дитячих будинків, інтернатів і спеціалізованих корекційних освітніх установ) у всіх регіонах України високошвидкісним 3G інтернет доступом за технологією EVDO Rev.A і голосовим зв'язком з прямим обласним або районним номером.
29.05.2012 11:23

Нові сервісні номери для перевірки стану рахунку

Оператор «Інтертелеком» спрощує доступ для перевірки балансу, пакетних хвилин і мегабайт. З 29 травня 2012 року діють додаткові 4 сервісних номера.
Всі новини

Региональные новости