This version of the page http://loyalty.ukravto.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-17. The original page over time could change.
CarMan@CarWoman

Новини

25.05.2012
Корпорація УкрАВТО почала підготовку до Столичного Автошоу 2012!
Стартувала підготовка до дев'ятого Столичному Автошоу. Цього року головна автомобільна подія країни відбудеться з 7 по 9 вересня. За традицією, що склалася Автошоу проходитиме на території найбільшого автомобільного комплексу - «Автоцентру на Столичному».
20.03.2012
Сервіс УкрАВТО підготував нові вітаміни для Вашого авто. Відтепер ще й із ароматом шини!
Всі новини

Що це таке?

Програма лояльності  CarMan@CarWoman діє у всій торгівельно-сервісній мережі Корпорації УкрАВТО!

Придбавши автомобіль в мережі УкрАВТО або обслуговуючись на сервісних станціях, Ви отримуєте накопичувальну дисконтну картку CarMan або CarWoman (на вибір).

Програма лояльності розповсюджується на всі марки автомобілів, які продає та/або обслуговує торгівельно-сервісна мережа Корпорації УкрАВТО: Mercedes-Benz, Chrysler, Jeep, Dodge, Cadillac, Smart, Toyota, Nissan, Renault, KIA, Opel, Chevrolet, Daewoo, Chery, Lada, ЗАЗ, JAC, TATA, I-VAN.

Навіть якщо Ви маєте автомобіль, який придбаний не в торгівельній мережі Корпорації УкрАВТО, але обслуговуєте його в сервісній мережі УкРАВТО, Ви також маєте можливість взяти участь в Програмі лояльності. 

Телефон гарячої лінії: 0-800-507-717
Контакти Підписка