This version of the page http://www.estaholding.com/ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-17. The original page over time could change.
ЕСТА Холдинг – Новини

Новини

Стартувало голосування за членів експертної ради проекту на території колишньої фабрики «Юність»

05.06.2012

У межах створення культурного простору на території колишньої фабрики «Юність», 1 червня 2012 р. стартувало голосування за членів Громадської палати громадсько-експертної ради, яка визначить майбутнє проекту.


ЕСТА Холдинг презентує перші результати роботи зі створення культурного простору на території фабрики «Юність»

23.05.2012

У межах спеціальної прес-конференції, яка відбулася сьогодні в ІА «Інтерфакс Україна», ЕСТА Холдинг презентує перші результати роботи зі створення культурного простору на території фабрики «Юність».


Анонс

22.05.2012

Прес-конференція "Перші кроки зі створення культурного простору на території фабрики "Юність"


ЕСТА Холдинг завершить демонтаж решти будівель фабрики «Юність»

29.04.2012

Компанія ЕСТА Холдинг планує розпочати завершальний етап демонтажу будівель на території колишньої фабрики «Юність» 4 травня.


Готель Park Inn прийняв перших гостей

29.04.2012

У межах підготовки до чемпіонату Європи з футболу 2012 року, Група ЕСТА відкрила перший у Донецьку готель під управлінням міжнародного оператора – Park Inn by Radisson.


Компанія ЕСТА Холдинг залучає археологів до роботи на Андріївському узвозі

27.04.2012

Компанія ЕСТА Холдинг підписала договір з Інститутом археології НАН України про проведення археологічних розкопок на території колишньої фабрики «Юність».


Проект процедур збирання і роботи експертної ради

25.04.2012

Проект процедур збирання і роботи експертної ради, що визначить оптимальне цільове призначення і вимоги до зовнішнього вигляду будівлі/будівель, які буде споруджено на території колишньої фабрики "Юність"


ЕСТА Холдинг представила координатора громадської експертної ради проекту "Андріївський"

23.04.2012

Компанія ЕСТА Холдинг представила координатора громадської експертної ради проекту "Андріївський". Ним стала Юлія Філоненко – координатор і член оргкомітету проекту Kiev Fashion Park, відомого своїми арт-проектами на Пейзажній алеї й у парку ім. Т.Г. Шевченка.


Компанія ЕСТА Холдинг представила подальші кроки щодо проекту на Андріївському

20.04.2012

Компанія ЕСТА Холдинг розробила і представила план подальших дій щодо реалізації проекту арт-простору на території колишньої фабрики «Юність». Основна мета цього плану – максимально прозора підготовка нового некомерційного проекту, а також проведення всіх підготовчих робіт.


ЕСТА Холдинг пропонує створити громадську раду проекту на Андріївському Узвозі

13.04.2012

 

Компанія ЕСТА Холдинг запропонувала громадськості Києва створити раду, яка візьме участь у розробці концепції проекту створення культурного центру на Андріївському узвозі. Про це повідомив Генеральний директор Компанії Микола Нестеренко.

 


Сторінки: