This version of the page http://oilcard.wog.ua/ukr/about/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-13. The original page over time could change.
Схема роботи - Офіційний сайт паливної картки WOG

Схема роботи

Схеми роботи             
Ми враховуємо специфіку діяльності кожного клієнта і, в залежності від його потреб, пропонуємо різні схеми роботи з паливними картками WOG.

Електронний гаманець
"Електронний гаманець" працює за принципом звичайного гаманця - "що покладеш, те й візьмеш". Клієнт перераховує на картку гроші і може заправлятися на будь-якій із АЗС мережі за фактичними цінами, що діють на АЗС у момент заправки. Ресурси на картці можна поповнити у будь-який зручний для клієнта час, у тому числі і дистанційно. Для постійних клієнтів існують спеціальні умови співпраці.

Літровий гаманець
При використанні "літрового гаманця" на картку записуються не гроші, а літри, причому для кожного виду пального відкривається окремий гаманець. Клієнт купує визначену кількість кожного виду пального, а згодом вибирає його вроздріб на АЗС. Залишок пального на картці можна в будь-який зручний момент поповнити. Головна перевага використання "літрового гаманця" - фіксована ціна на пальне. Тобто клієнт оплачує пальне за ціною на день оплати і його більше не турбують зміни ціни на пальне. Він отримує на АЗС літри, що ним вже оплачені, а ми безкоштовно зберігаємо ці літри на АЗС до моменту вибірки. А з грошового гаманця клієнт може розплатитися за інші види пального, на які на його картці немає гаманців.

Лімітна схема
При використанні лімітної схеми засоби на картку не записуються - вона служить засобом доступу до рахунків. У системі по кожному клієнту відкриваються рахунки для кожного виду пального. А на картку записується добовий ліміт вибірки пального, зручний для клієнта (рекомендується розмір бака автомобіля). Клієнт може зняти з картки за добу кількість пального, не більшу добового ліміту. Клієнту видається необхідна кількість карток. При одержанні пального визначеної марки з відповідного рахунку знімається кількість отриманого пального. Дана схема зручна для великих фірм і автопідприємств, де необхідно обмежити водіїв у кількості вибірки пального за добу і немає необхідності записувати на картку чітку визначену кількість пального.
Для схеми електронного гаманця також можна встановити добовий ліміт.

Автоматизований облік витрат н/п
Паливні картки WOG є оптимальним способом закупки пального для юридичних осіб. Для бухгалтерії юридичної особи значно спрощується облік використання нафтопродуктів. Електронна система розрахунків забезпечує підготовку необхідних даних та звітів в автоматичному режимі. Звіт по вибірці паливно-мастильних матеріалів надається щомісячно до 5-го числа наступного місяця за період з 1-го по 31-ше число, а також за будь-який період за вимогою клієнта,- це робить компанія-емітент карти в автоматичному режимі. Крім того, використання паливної картки забезпечує можливість стовідсоткового контролю за витратами пального. За бажанням клієнта форми електронних звітів можуть бути модифіковані залежно від типу автоматизованої системи управління підприємством клієнта.
Система електронних звітів дозволяє оптимізувати контроль за витратами пального - клієнт отримує можливість прослідкувати місце, час та кількість вибраного нафтопродукту з кожної заправки і по кожній картці.

Останні новини

Новий тиждень – нові 100 переможців! 11 червня відбувся черговий розіграш призів в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!»
11 червня 2012 р. відбувся п’ятий щотижневий розіграш призів в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!».
11.06.2012
5 червня відбувся черговий розіграш пального в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!»
5 червня відбувся черговий розіграш пального в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!»

5.06.2012
28 травня – третій щотижневий розіграш пального в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!»
28 травня 2012 р. відбувся третій щотижневий розіграш призів в рамках акції «Великі перегони у великому ПРАЙДІ!».
28.05.2012


Логін:
Пароль:

Завантажити список АЗС
Останній свіжий поновлений список АЗС доступний тут