This version of the page http://kharkiv.dyvy.info/articles (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-11. The original page over time could change.
Публікації/Новини
Стрічки RSS
  • Головна
  • Публікації/Новини
  • Афіша
  • Наш Харків
  • Блоги
  • Фотогалерея
  • Контакти
  • Підписка на новини

Публікації/Новини

Два ящики кросівок з Харкова поїхали до Верховної Ради
Вівторок, 05 червня 2012, 18:36

Так в Харкові продемонстрували своє ставлення до народних депутатів, котрі проголосували Пу першому читанні за закон “Про засади державної мовної політики”. Акція пройшла одразу після голосування 5 червня 2012 року.

 
Чому заборонили мітинг на захист української мови в Харкові? Бо “може викликати обгрутоване обурення … громадян … з неповнолітніми дітьми”
Субота, 02 червня 2012, 11:11

“В центральній частині міста постійно перебуває велика кількість громадян, а також досить інтенсивний рух автотранспорту. Враховуючи те, що мешканці і гості міста з неповнолітніми дітьми відвідують центральну частину міста з метою культурного відпочину, і проведення заявленого мітингу з заявленими 50 особами що викрикують лозунги може викликати їх негативну реакцію та обгрунтоване обурення.”

 
«Покращення» в житлово-комунальному господарстві Харкова
Вівторок, 29 травня 2012, 10:10

В Московському районі Харкова працівники «Жилкомсервису» розклеїли попередження. Правда, цей шедевр не має ані підпису того, хто звертається до харків’ян, ані вихідних даних типографії, де вона надрукована. Більшість населення добре розуміє, що це просто «пужалка». Але і неосвічених громадян багато, які не розуміють, що виселення може бути тільки за рішенням суду.

 
Очищення поезією і музикою: СЕСТРИ ТЕЛЬНЮК у Харкові
Неділя, 27 травня 2012, 20:26

«Сестри Тельнюк» не вперше відвідують наше місто. У 2007 році харківські меломани мали змогу почути композиції з альбому «Жовта кульбаба» на концерті у Будинку актора. Роком пізніше у рамках проекту «Вітер століть» Галя і Леся виступали в Палаці студентів ХПІ… А два дні тому в культурному центрі «Indie» відбувся концерт-презентація абсолютно нової програми «Дорога зі скла».

 
Студенти та аспіранти Каразінського університету писатимуть статті до Вікіпедії
Неділя, 27 травня 2012, 16:15

Між Харківським національним університетом імені В. Н. Каразіна та громадською організацією «Вікімедіа Україна» 22 травня 2012 року підписано угоду про співпрацю. Тепер студенти та аспіранти університету будуть писати статті до україномовної Вікіпедії замість рефератів

 
Пасажири зупинять укрзалізничне кріпацтво
Неділя, 20 травня 2012, 11:52

Харківська команда Демократичного Альянсу оголосила протесну кампанію «Ні УЗаконеному кріпацтву!», головним завданням якої  є примусити керівництво Укрзалізниці  забезпечити громадянам зручний доступний залізничний транспорт.

 
«Ніч у літмузеї»: музично, пізнавально та творчо!
Неділя, 20 травня 2012, 11:46

«Ніч у музеї» – щорічна акція. Цього разу вона відбулася 19 травня майже в усіх культурно-освітніх закладах Харкова, серед яких історичний, художній музеї, «Єрмілов-Центр», галерея «АВЕК», планетарій та багато інших. Харківський літературний музей теж взяв участь і порадував гостей поезією у виконанні авторів, насиченими екскурсіями, концертом і фільмами на подвір’ї.

 
Харківський телеканал “Simon” припиняє ретрансляцію ТВі
Субота, 19 травня 2012, 12:01

З 1 червня харківський телеканал Simon припиняє ретрансляцію програм каналу ТВі. З словами керівництва Simon,це пов’язано з позицією киян, які прийняли рішення про зміну формату мовлення.

 
Всі на захист Національного природного парку «Гомільшанські ліси»!
П'ятниця, 18 травня 2012, 12:17

Перлина Харківщини - Гомільшанські ліси - під загрозою. Ця загроза - небезпечний прецедент для всієї країни. Противниками природи відпрацьовується новий спосіб «розібратися» з природоохоронною структурою. Якщо ми не відстоїмо Національний природний парк - ми втратимо і інші природоохоронні зони Україна.

 
«Гей, там на горі Січ іде!» (Про молодіжний табір «Слобідська Січ» й інше…)
Субота, 05 травня 2012, 21:16

Цього року табір «Слобідська Січ» відбувся за заздалегідь обумовленим планом. Єдиною незручністю була деяка конспіративність від чільної влади у підготовці до таборування й виборі місця проведення зборів(багатолітній досвід доводить виправданість подібної позиції організаторів). Проте все відбулося, ніби за замовленням. Лагідна й привітна погода сприяла доброму настрою таборовиків.

 
Гомільшанський національний парк - святиня, яку вбивають?
Вівторок, 01 травня 2012, 09:47

Жемчужина Украины -- Гомольшанские леса

Днями в Харкові відбулося засідання Науково-технічної ради Національного природного парку «Гомільшанські ліси» - природоохоронної території, затвердженої Указом Президента України і яка є перлиною не лише Харківщини чи України, а й усієї Європи...

 
Вмєстє,– побєдім, поєдім ілі посідім?
Вівторок, 01 травня 2012, 09:37

Бурхлива та кипуча діяльність благодійного фонду «Помоґі ближнему» набула в Харкові небачених для громадянського суспільства масштабів. Сотні, або й тисячі лікарів, вчителів та учнів середніх шкіл чи не в один день стали волонтерами того фонду, про діяльність якого у минулі місяці, роки і десятиліття навіть Ґуґль нічого не знає, не кажучи вже про міністерство юстиції.

 
Страшна таємниця харківського Лісопарку
П'ятниця, 20 квітня 2012, 19:08

Днями активісти «Зеленого фронту» дізналися про існування нової таємниці. За сімома печатками виявився секрет, що не має аналогів ні в законодавстві, ні в області здорового глузду. Кажуть, все таємне стає явним. Будемо чекати, але не склавши руки ...

 
Неякісні і дорогі речі: де ж вдягатися українцям?
П'ятниця, 20 квітня 2012, 19:04

Власниця харківського магазину жіночого одягу Анастасія торгує речами відомих англійських і американських брендів, які закуповує у виробника. Оскільки левова частка одягу для Європи шиється у Китаї, то й «лейбловий» одяг у магазині Анастасії теж переважно звідти. Однак продавець наголошує, що вона продає «не абиякий китайський одяг», а той, що на китайських фабриках шиється на лініях «для ЄС».

 
Харків’яни створили зарядку для мобільного, якій не треба електромережа
Вівторок, 10 квітня 2012, 15:19

Харківські фізики створили зарядку для мобільного телефону, яку не треба підключати до електромережі. Вона розрахована на туристів, яким достатньо лише розвести вогнище і поставити на спеціальну пластину кухоль із водою. Винахід запропонували запустити у серійне виробництво, але виробників прилад не зацікавив. Кажуть, дешевше, якщо це зроблять у Китаї.

 
Російський аукціон продає вкрадені з харківського архіву раритети
Субота, 31 березня 2012, 21:35

На російському інтернет-аукціоні були виставлені на продаж близько 300 документів, що зникли з фондів Харківського обласного архіву. Про це повідомляє газета "Україна молода". "Власник" рідкісних документів виступав під "ніком" "heppy_star 17" і просив за кожен по $ 200 стартової ціни.

 
Акція захисту тварин «Fair Play» у Харкові
Субота, 31 березня 2012, 21:12

Сьогодні по всьому світу відбулись акції протесту проти знищення бездомних собак в Україні під назвою «Fair Play». В Харкові був запланований марш захисників тварин від Міськради до Облради по головній вулиці – Сумській. Ця резонансна подія викликана масовими вбивствами бездомних тварин прямо на вулицях міста, на дитячих майданчиках і в інших громадських місцях з метою знищення безпритульних тварин до матчів ЕВРО-2012...

 
Найдивовижніші заборони (мирних зібрань) вигадують в провінції
Субота, 24 березня 2012, 10:37

В місті Краснограді, що на Харківщині, мешкає 27 600 людей. Всі згадки про мітинги в Краснограді – це організовані владою святкування пам’ятних дат. Тим не менше, навіть в цих умовах, про всяк випадок, або чєво не вьішло, людям треба заборонити мітингувати на центральній площі, та й до того ще посилити контроль за виданням дозволів.

 
Напад на військову частину у Харкові – не випадковість
Субота, 24 березня 2012, 10:31

Напад на військову частину у Харкові доводить запит суспільства на зброю. Таку думку в коментарі Радіо Свобода висловив колишній міністр оборони України Анатолій Гриценко. Подібні випадки, за його словами, траплялися і раніше, але не завжди про них говорили. Це підтверджують і колишні військові. Вони кажуть: щоб нейтралізувати вартового і заволодіти зброєю, достатньо просто несподівано на нього напасти.

 
Архівні документи Харківщини продають в інтернеті
Вівторок, 20 березня 2012, 14:17

У Харкові міліція порушила кримінальну справу за фактом викрадення документів із обласного державного архіву. Про зникнення історичних паперів стало відомо у лютому, коли кілька документів були виставлені на одному з інтернет-аукціонів. Експерти не виключають причетності до зникнення документів співробітників архіву. В самій установі зараз тривають перевірки.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Сторінка 1 з 26
Copyright © 2010 by Український Харків