This version of the page http://www.visti.tv/new.aspx?newsid=9889 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-09. The original page over time could change.
Усіх, хто "поливав брудом" сім'ю Оксани Макар обіцяють обчислити і влаштувати їм "суд громадськості" | Харківські Вісті
Всі   НОВИНИ
: Політика : Економіка : Суспільство : Кримінал : Надзвичайні події : Культура : Наука : Спорт : Архів випусків : Ваші сюжети


Портал "Новости мира"


ФОТО



У місті Харкові відкрили черговий центр з обслуговування платників податків.


фотогалерея »


Кримінал

Усіх, хто "поливав брудом" сім'ю Оксани Макар обіцяють обчислити і влаштувати їм "суд громадськості"


04 квітня 2012 14:27
переглядів: 503



 

Рейтинг новини : 0,00  

 "Будемо показувати їх людям і виставляти на суд громадськості", - заявив після похорону Оксани активіст громадської групи "Гард-N" Юрій Круцілов, передає Цензор. НІ з посиланням на ТСН.ua.По його словами, багато інформації, поширеної в Інтернеті про Оксану та її сім'ї, - чистої води брехня, яка вигідна "стороні обвинувачених". Зокрема, зазначив він, не відповідають дійсності чутки про те, що батько Оксани - грабіжник, а також її мати Тетяна Суровіцкая нібито також "мотала строк" на зоні, поки дитина росла.

18-річна Оксана Макар померла 29 березня після того, як 19 днів боролася в лікарні за своє життя. Дівчина стала жертвою трьох хлопців з Миколаєва, які заманили його в квартиру, згвалтували, спробували задушити, а потім винесли тіло на будівництво і кинули на вогнище.

Історія такої звірячої розправи шокувала всю Україну. Для садистів - яких затримали і вже зізналися у скоєному - вимагають мінімум довічного ув'язнення, а то і смертного вироку. Зараз мучителі дівчата, Максим Присяжнюк, Євген Краснощок і Артем Погосян, містяться в ізоляторі Миколаєва, проти них порушено кримінальну справу.


Джерело: newzz.in.ua

Якщо ви помітили орфографічну, стилістичну або іншу помилку на цій сторінці, просто виділіть її мишкою і натисніть Ctrl+Enter.



Коментарі (1 )

08.04.2012 0:30 вика
Однако вы разошлись .Примеров можно приводить тысячи но правосудие,органы опеки могли защитить Оксану Макар от собственной матери лишив родительских прав еще в детстве передав ребенка родственникам..И ребенок может быть вырос другим,и знал что плохо ,что хорошо и праздники праздновал в кругу семьи,и понимала с тремя взрослыми парнями просто так не ходят,что это выглядит дешево .Я пишу не осуждая Оксану,а осуждаю ее мать которая потеряв совесть и отмазывается своими мемуарами и памятниками ,присвоив наши деньги,когда рядом порядочные люди умирают.Наглое лицо дает интервью .Поиди тварь- жертва заработай хоть сейчас и сделай для дочери хоть что-то.А НЕ ПИАРИТСЯ
 
залишити коментар:
им`я :

текст :



вкажіть код :