This version of the page http://platfor.ma/live/ipad/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-07. The original page over time could change.
Онлайн-трансляція семінару "iPad у бізнесі" | Платформа

ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦІЇ

15 березня 2012

Онлайн-трансляція семінару "iPad у бізнесі"

Компанія iStore, Перша школа підприємництва Comman Business School та портал "Платформа" запрошують переглянути онлайн-трансляцію семінару, присвяченого планшетному комп'ютеру Apple iPad та його використанню в бізнесі.


Трансляція розпочнеться 15 березня о 19:00 на цій сторінці

Головна тема навчального заходу – обговорення використання iPad у бізнесі, можливих сценаріїв застосування, реальних переваг ведення бізнесу за допомогою iPad. Під час семінару фахівці розкриють тему використання iPad для потреб бізнесу, поділяться секретами збільшення продуктивності праці і підкажуть, як зекономити дорогоцінний час і витратити його лише на те, що принесе вигоду і практичні знання.

У програмі:

Частина 1. Теоретичний курс. Основні положення та введення в курс справи. Новачки отримають базу і дізнаються основні поняття, а досвідчені користувачі освіжать у пам'яті знання. Крім того, буде представлена ​​добірка найбільш цікавих і корисних програм для ведення бізнесу.
Частина 2. Огляд найвдаліших реальних прикладів використання iPad у бізнесі. П'ять історій досвіду із зарубіжної та української бізнес-діяльності на прикладі таких компаній як Lacoste, Benetton, Hyatt та інші.
Частина 3. Практичний блок семінару. Можливість закріпити отримані знання на демонстраційних iPad у вільному доступі. І персональна практика, для тих у кого вже є iPad, під чуйним наглядом наших кваліфікованих mac guru, які з задоволенням покажуть, "що, як і навіщо".

Серед доповідачів – Артем Травкін, відомий в Україні SMM-спеціаліст, досвідчений користувач Mac і iOS. Артем виступить з презентацією про геолокації.

Детальніше про участь у семінарі



КОМЕНТАРІ
 

ОСТАННІ ТРАНСЛЯЦІЇ
LIVE
15 вересня 2011, 14:57

Онлайн-трансляція зустрічі із куратором Девідом Елліоттом та художником Джейком Чепменом

LIVE
15 вересня 2011, 14:57

Онлайн-трансляція зустрічі з Іваном Малковичем "Натхнення в бізнесі"

LIVE
15 вересня 2011, 14:57

Онлайн-трансляції конференції Ініціативи "Першого грудня" за підсумками Національного круглого столу

Усі трансляції
© Платформа, 2010-2012.
Використання матеріалів сайту дозволено тільки за згодою редакції "Платформи" та наявності активного гіперпосилання на джерело.
Всі права на тексти, зображення і відео належать їх авторам.
ВХІД


Забули пароль?
УВІЙТИ
Ще не з нами? Зареєструйтесь!
Если вы зарегистрированы на Facebook, вы можете войти на сайт, используя имеющийся аккаунт.