This version of the page http://www.chytomo.com/partnery (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-07. The original page over time could change.
Друзі та партнери | Читомо

Друзі та партнери

Книги. Часописи. Е-буки. Е-зіни. Самвидав
     Про гурт «Вперше чую» ми чули не вперше. Багато поколінь Інституту журналістики, який свого часу закінчили Грицько Вагапов і Богдан Кутєпов, знають краще тексти їхніх пісень, ніж деякі навчальні дисципліни. Для читання книжок хлопці обрали «Чоппер-бар». Місце байкерських тусівок, куди стікається багато пива й мотоциклів.
Фотокнига «Temples of Knowledge – Historical Libraries of The Western World» (Храми знань: історичні бібліотеки Заходу). Це збірка світлин фотографа Ахмета Ертуґа найкрасивіших монастирських і громадських бібліотек Європи.

Рекомендувати улюблені твори для читання – завжди нелегко. Їх не так мало. Крім того, виникає проблема з чіткими історичними рамками та, особливо ж, коментарями. Тому я свідомо обмежуся лише нашим модерним періодом – ХХ століттям.

Залиш коментар про цю книжку >>

Чарівний світ жінок України

Лиск крокодилячої шкіри, тиснення золотом і шурхіт кольорових глянцевих сторінок чітко дадуть вам зрозуміти: перед Вами – Чарівний світ жінок України. Ніжні, витончені, сміливі, а подекуди навіть войовничі образи вітчизняних жінок покликані супроводжувати ваші ділові будні у вигляді ділового щоденника. Найкращий подарунок для чоловіків.

КнигиЧасописиCамвидавЕ-чтивоЕлементи
НовиниФетишЕпічний геройВиданеМісцяЕкспериментСтандарти

Друзі та партнери

    Творча майстерня Аґрафка – це кніпочка телепортації на дуже красивий сайт майстерні Романи Романишин та Андрія Лесіва. Вони створюють прекрасні книжкові обкладинки, незвичайні артефактоподібні мистецкі об’єкти та навіть арткниги. З Романою та Андрієм світ стає кращим і красивішим)

    Романа Романишин – а це сайт Романи Романишин. Тут можна подивитись її портфоліо, яким і похизуватись не гріх)

    Трансліт – блог про навкололітературні явища та події, що тематично виходить далеко за межі України і розповідає про світові видавничі делікатеси у картинках.

    АртПоле – аґенція, що вигадує та організовує різноманітні арт-проекти, що зазвичай об’єднують кілька напрямів мистецтва, зокрема музику, літературу, театр, кіно, відеоарт, анімацію, фотографію. Найвідоміший винахід аґенції – щорічний фестиваль «АртПоле», на якому ви, певне, неодноразово були.

    Інформаційна аґенція культурних індустрій – єдина культурна інформаґенція всеукраїнського розмаху. Тут можна не лише дізнаватися про усі культурницькі події, але й обмінюватись контактами відповідно до сфери власної діяльності.

    Сумно.com – це мережа блоґів про культуру, очолювана невтомним Богданом Логвиненком та покликана вберегти наше культурне життя від усіляких геть некультурних його проявів. Приєднуйтесь!

    Могилянська книгарня – справді українська книгареня) Має купу принад – по-перше, її репертуар постійно кількісно та якісно оновлюється, по-друге – тут вас справді можуть проконсультувати і дібрати доречну книжку, а по-третє, знаходиться вона у центрі, на Контрактовій площі.

    Львів online – а це наші львівські друзі, які невтомно прокладають все нові й нові шляхи до найцікавіших місць та подій Львова. Без них ми би загубились не те, що Львові, але навіть і в Києві.

    Сито – молодий український культурний портал, котрий ставить собі за завдання втамувати ваш інформаційний голод у напрямку українського мистецтва. Якщо ви цікавитесь театром, кінематографом, літературою, музикою чи візуальним мистецтвом, ви знайдете тут чимало цікавого. Попри свої волонтерські засади та невеликий колектив ентузіастів, портал постійно розвивається та має амбітні плани на розширення.

    «Бу!Фест» – boo! букви, звуки, цяцьки – справжнє свято та найбільш незвичайний і неформальний книжковий фестиваль у Москві, на який щоразу все більше і більше хочеться податися)

    МедіаКритика – команда, що змінює медіа на краще, невтомно слідкуючи за подіями на українському медіа-ринку. Усі найцікавіші і найактуальніші тематичні дискусії – за посиланням. Читати всім, хто дотичний до інформації (а це, як не крути, таки всі).

    Ґражда – незвичайне ужгородське видавництво, у репертуарі якого можна зустріти не тільки звичну і традиційну наукову, мистецьку літературу, але й купу альтернатив – спеціалізоване читання, збірки публіцистики та навіть поезомалярство. Ґраждині книжки у Києві поки можна знайти у книгарні «Смолоскип» та мережі книгарень «Є».

    Теза – видавництво, що уже більше десяти років видає книжки для дітей та молоді, орієнтуючись на актуальну та фантастичну тематики. Книжки Тези сміливо інтегруються в мережу та географію вашого міста і, можливо, тільки вони стануть у пригоді під час порятунку Всесвіту.

    Видавництво Жупанського – а без цього видавництва ми би не змогли прочитати кращих творів світової літератури і, цілком можливо, не відкрили б для себе стільки літературних імен. І хоча Олекса Жупанський заклав власне книговидання порівняно порівняно недавно, тут встигло зробитися вже багато добрих справ.

    Грані-Т – видавництво різнобарвних книжок для дітей і дорослих. По-різному і дуже інтенсивно співпрацює з художниками задля гармонійного поєднання тексту та візій. Сьогодні видавництво є одним із найактивніших практично на всіх фронтах творчої діяльності.

    Книгоспілка – це величезний банк оновлень українського ринку книговидання. Тільки тут можна побачити весь асортимент українських видавництв. На сайті легко зорієнтуватись та підібрати потрібну книжку – тематична структурованість не дасть дезорієнтуватися, а RSS-стрічка нагадає про нові видавничі надходження.

    07.01.2010



    Comments are closed.

    Чільна Наші акції Про нас Друзі та партнери Реклама Карта сайту Контакти



    info@chytomo.com
    icq 353 833 630
    © Читомо, 2009-2010 ідея Іри Батуревич та
    Оксани Хмельовської
    ограждения дешевле чем у конкурентов . ограждения дешево . суши киев дешево