This version of the page http://ua.prostobiz.ua/plastikovi_karti/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-05. The original page over time could change.
Статті / Пластикові карти на Prostobiz.ua
  • По-русски
  • Українською

Статті

24.05.2012

Інтернет-еквайринг в Україні: про що запитати фахівця банку

Prosto дуже перспективною є послуга карткової оплати за товари і послуги в онлайнових точках продажів. Про базові аспекти банківського сервісу, що обслуговує такий процес — інтернет-еквайринг, розповідає Prostobiz.ua

19.04.2012

Зарплатні проекти дешевшають: огляд ринку платіжних карт для бізнесу станом на 19 квітня 2012 року

Комісія за зарахування коштів зарплатного проекту дедалі частіше йде вниз від раніше поширеного 1% від суми зарахування, навіть для невеликих підприємств. Актуальні умови зарплатних проектів для підприємств вивчає Prostobiz.ua

26.05.2011

Вибір банку для встановлення POS-терміналів: крок за кроком

Prosto терміново потрібно встановлювати термінали для оплати платіжними картками при касових апаратах всім компаніям, які продають товари або послуги, і які досі таких POS-терміналів не мають. Адже цього вимагає держава, і граничний термін, до якого слід встановити термінали, вже не за горами. Путівник з вибору обслуговчого банку для еквайрингу (послуга обслуговування POS-терміналів банками) пропонує Prostobiz.ua.

26.08.2010

Корпоративні картки: просто і корисно

Корпоративні картки покликані спростити нарахування та облік витрат на відрядження, представницьких, господарських та інших витрат підприємства. Однак через тінізацію економіки питома вага таких карток у загальному обсязі емітованих банками платіжних карток в найближчі два роки навряд чи перевищить 5-7%.

08.07.2010

Зарплатні проекти: загальна вигода

У зарплатних проектах сьогодні зацікавлені не тільки банки, яким цікаво залучити на обслуговування якомога більше клієнтів, але і підприємства, які за допомоги виплати зарплат на карти можуть істотно скоротити свої витрати.

29.03.2007

Що таке еквайринг і навіщо він потрібен підприємствам?

Про те, як банки хочуть заманювати клієнтів до магазинів, про вигоду самих торгівельних організацій від співпраці з банками та про багато іншого розповіла Юлія Нариманова, начальник управління еквайрингу, департаменту платіжних карток банку "Фінанси та Кредит".



Error?

Close [x]

All fields are required:
Comment box must be filled, when it comes to numbers and other data, such as tariffs. Otherwise, the data will not be scanned.
Clear form [x]