This version of the page http://ua.prostobiz.ua/krediti/statti (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-05. The original page over time could change.
Статті / Кредити бізнесу на Prostobiz.ua
  • По-русски
  • Українською

Статті

17.05.2012

Кредит на старе авто для юрособи: про що запитати менеджера банку

Prosto дуже перспективним для малого бізнесу є придбання в кредит не нових автомобілів — комусь потрібні легкові машини, комусь пасажирські, вантажні, різна спецтехніка чи то цілий парк старих авто. Про основні властивості банківського кредитування не нових авто для бізнесу і його відмінності від позик на купівлю нового комерційного транспорту розповідає Prostobiz.ua

26.04.2012

Банківська гарантія для турагента і туроператора: основні аспекти та тарифи

Prosto дуже багато питань є у підприємців-стартапів, які розпочинають турагентську або туроператорську діяльність, про обов'язкове фінансове забезпечення відповідальності турфірми перед туристами. Відповідає на ці питання Prostobiz.ua

05.04.2012

Овердрафт: основні властивості банківського продукту

Багатотраншевий кредитний ліміт до поточного рахунку компанії, який називають овердрафтом, надто цікавий для компаній. Адже для більшості — це єдина можливість отримати позикові кошти, для інших — найбільш зручний вид кредиту. Базис цієї фінансової послуги описує Prostobiz.ua

17.11.2011

Кредити бізнесу без застави на межі 2012 року: де і за скільки?

Prosto зайвим доважком до кредитування вважає застави більшість позичальників. Банки ж упевнені у протилежному. Про нинішні реалії та умови беззаставного кредитування бізнесу розповідає Prostobiz.ua.

27.10.2011

Кредит на продуктовий магазин: основні особливості

Prosto дивно, як багато підприємців-початківців вважають невеликий продуктовий супермаркет легким стартапом. Ще більша кількість яткових і міні-маркетних продуктових ритейлерів мріють про відкриття повноцінних магазинів продуктового напряму. Про кредитну складову теми «як створити продуктовий магазин» розповідає Prostobiz.ua.

06.10.2011

Як не платити податки при роботі з давальницькою сировиною, або навіщо підприємствам аваль податкового векселя

Всі знають, що Україна і при Радянському Союзі була якщо не сировинною країною, то, як мінімум, країною з промисловістю, де не виробляли практично нічого, що можна було б використовувати як кінцевий продукт. У цьому блозі я хотів би розповісти, як можна заощадити на податках і банківських комісіях при роботі з давальницькою сировиною.

15.09.2011

Пошкодження або ДТП з автозаставою за кредитом: нюанси і варіанти

Prosto дуже багато компаній, які є позичальниками за автокредитом, цікавляться схемами взаємодії з банком або страховою компанією в разі пошкодження заставних автомобілів (або автобусів) під час дорожньо-транспортної пригоди або експлуатації. Основні аспекти цієї взаємодії описав Prostobiz.ua.

21.07.2011

Кредит приватному підприємцю: особливості та перешкоди

Prosto начебто: кредитні програми для малого та середнього бізнесу майже завжди розраховані і на юросіб, і на ПП без жодних відмінностей між ними в кількісних умовах позики. Однак насправді можливість отримання банківського кредиту приватним підприємцем найчастіше пов'язана з низкою нюансів, що невластиві іншим бізнес-позичальникам. Зведення базових особливостей огляду кредитних заявок приватних підприємців склав Prostobiz.ua.

23.06.2011

Акредитиви: де, навіщо, почім (Блог)

Україна досі є більше імпортером, ніж експортером. Багато компаній ввозять різноманітні товари — від бананів до мікропроцесорів, і за все це доводиться платити. Причому за різних умов договорів по-різному. Більшість зарубіжних партнерів вимагають з українських передоплату (часткову або повну), і лише одиниці готові працювати за умови відстрочення плати за поставлені товари.

12.05.2011

Пільгові кредити: як держава допомагає у фінансуванні підприємств

Prosto будь-який представник малого і середнього бізнесу зрадів би кредиту у сумі до 250 000 грн під 11,63% річних. Саме такі умови Кабмін визначив за одним із видів пільгового кредитування в кінці 2010 р. Ставка за іншим видом кредиту повинна бути ще нижчою — 7,5% річних. Які існують програми фінансової підтримки бізнесу в Україні, і як вони працюють, дізнавався Prostobiz.ua.

25.02.2011

Чи варто українським компаніям оформляти кредити в російських рублях

Не минуло й двох тижнів після скасування заборони на валютне кредитування фізосіб (мораторій був скасований 1 січня 2011 р.), як банки з російським капіталом почали активно надавати українцям (фізособам і корпоративним клієнтам) позики в рублях. У рублевих позик, як стверджують експерти, є переваги перед доларовими і гривневими.

20.01.2011

Що має "засвітити" компанія-позичальник: документи, які вимагають банки під час кредитування або фінансування юросіб

Кредит або цільове фінансування (торговельне, проектне) для будь-якої компанії — це сотня сторінок з печатками і підписами про вас, позичальника, яку вам же необхідно надати банку. Що саме може зацікавити фінустанову у вашій госпдіяльності, як «глибоко» бажає зазирнути у неї банк, без якої інформації кредит ви навряд чи отримаєте, дізнавався Prostobiz.ua.

22.07.2010

Гарантований платіж: у скільки обійдеться бізнесу банківська гарантія

Банківська гарантія вже давно є одним з важливих інструментів у сфері торговельного фінансування, наданого вітчизняними банками. Однак підхід до оцінки клієнтів, що посилився внаслідок кризи, не дозволяє користуватися гарантіями всім, кому вони необхідні. Та й ціна гарантії досить висока.

09.04.2010

Проблемні кредити: хто, скільки, кому і чому

На ринку з'явилася послуга врегулювання конфліктів із проблемних кредитів/заборгованостей. Обсяг ринку величезний: за оцінками експертів, не менше 100 млрд грн. Послугу поки що надають одиниці

21.04.2009

Векселі в діяльності підприємств: переваги та недоліки

Які операції з векселями можуть здійснювати українські підприємства? Що таке передавання векселя? Які є види векселів і як здійснюється облік векселів на підприємстві? Відповіді на ці та інші запитання Ви зможете знайти в цій статті.

  • 1
  • 2
  • Next »


Error?

Close [x]

All fields are required:
Comment box must be filled, when it comes to numbers and other data, such as tariffs. Otherwise, the data will not be scanned.
Clear form [x]