This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6165 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-03. The original page over time could change.
Представляємо новий Volvo V40 / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини Вакансії



 
Новини

Представляємо новий Volvo V40

Стиль і функціональність великих Volvo у компактному хетчбеку

Цілком новий Volvo V40 готовий скласти серйозну конкуренцію лідерам сегменту хетчбеків преміум-класу. Ця модель успадковує характеристики більших за розмірами моделей Volvo, представляючи їх у більш витончених формах і компактних розмірах.

Це сучасний, експресивний автомобіль, у якому поєднуються передовий дизайн та найкраща у своєму класі їздова динаміка.

Новий V40 оснащений найкращим набором технологій безпеки та підтримки водія серед автомобілів свого класу, включаючи новаторську технологію виявлення пішоходів з функцією автоматичного гальмування та низку інших нових функцій.

Найбезпечніша модель Volvo

Додання кількох нових високотехнологічних функцій до повного набору систем безпеки, успадкованого від більш великих моделей, робить Volvo V40 найбільш інтелектуально-безпечною (IntelliSafe) моделлю Volvo на сьогоднішній день.

Серед нових функцій можна виділити унікальну подушку безпеки для пішохода (Pedestrian Airbag), автоматичну систему утримання автомобіля на смузі руху (Lane Keeping Aid), систему спрощення паралельного паркування (Park Assist Pilot), систему інформування про дорожні знаки (Road Sign Information), активне дальнє світло (Active High Beam) і систему виявлення автомобілів у поперечному напрямку позаду автомобіля (Cross Traffic Alert).

Новий V40 також має новаторську технологію виявлення пішоходів (Pedestrian Detection) з повним автоматичним гальмуванням, а також вдосконалену систему уникнення зіткнень на низькій швидкості (City Safety), яка тепер працює на швидкостях до 50 км/г.

Скандинавська розкіш у дизайні та сприйнятті

Цілком новий Volvo V40 має притаманну лідерам класу преміум-хетчбеків розкіш у дизайні, яка підкреслює ауру компактного автомобіля з функціями та характеристиками великого за розмірами авто.

Цей автомобіль має усі переваги скандинавського дизайну: елегантні обтічні лінії, високоякісні матеріали та оздоблення, найсучасніші технології.

Задоволення від зручного керування у компактній моделі

Розробники нового Volvo V40 приділили особливу увагу ключовим елементам конструкції, завдяки чому автомобіль має найкращу їздову динаміку у своєму класі.

Шасі забезпечує швидке реагування у процесі маневрування, приносячи водієві справжнє задоволення за кермом.

Лінійка доступних для нової моделі двигунів Volvo Car Corporation відрізняється широким вибором: від першого дизельного двигуна з викидом CO2, що не перевищує 94 г/км, до потужного бензинового двигуна T5 з турбонагнітачем потужністю 254 к.с. і розгоном до 100 км/год лише за 6,7 секунд.

Усі версії двигунів, незалежно від того, чи комплектуються вони механічною або автоматичною трансмісією, оснащені функцією start-stop і регенерацією енергії при гальмуванні.

Нова персоналізована панель приладів

Простота і ненапруженість керування є ключовим фактором безперервного розвитку високотехнологічної інформаційно-розважальної системи Volvo Sensus.

У Volvo V40 підхід, орієнтований на водія, посилюється з появою нової, повністю графічної панелі приладів, що дозволяє водієві налаштувати розташування функцій і інформації.

Серед її функцій — мобільний додаток, яке дозволяє водію підтримувати контакт з автомобілем, коли він припаркований.

Сучасний графічний дисплей

Volvo V40 оснащено новою, повністю графічною панеллю приладів. Цей активний рідкокристалічний TFT-дисплей підносить взаємодію між автомобілем та водієм на новий рівень.

Ця панель приладів поєднує в собі емоційність та функціональність, постійно відображаючи найбільш важливу інформацію у будь-якій ситуації безпосередньо перед водієм.

Водій може обирати між трьома графічними режимами:

Елегантна тема має золотаве освітлення, яке створює традиційну та заспокійливу ауру.

Екологічна тема має зелене освітлення, спеціально розроблене для створення «екологічного» ефекту. Екометр відображається з лівого боку. Показники поточного і загального споживання палива також висвітлюються – і водій зможе насолодитися зеленим кольором, який сигналізуватиме про оптимальне витрачання палива.

Динамічна тема має червоний колір освітлення, створюючи спортивну атмосферу. В центрі дисплею тахометр замінює спідометр, присутній при елегантній або екологічній темі. Швидкість руху відображається у цифровому форматі в центрі дисплея.

Стандартний лінійний монітор є удосконаленою версією традиційної панелі приладів. Усі шкали є електромеханічними з вимірювальними стрілками.

Детальніше про автомобілі Вольво http://volvo.winnerauto.ua/

 

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д