This version of the page http://med.edu.ua/ukr/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-02. The original page over time could change.
ХМАПО
   
 

 Ректор


 Хвисюк Олександр Миколайович - ректор Харьківської медичної академії післядипломної освіти, професор
Шановні друзі!

Я маю честь вітати Вас від імені колективу співробітників і слухачів Харківської медичної академії післядипломної освіти!

Наша Академія має 80-річну історію і давні традиції, які ми дбайливо зберігаємо і всіляко примножуємо. У її стінах в різні роки працювали і продовжують працювати видатні майстри лікарської справи, відомі вчені й талановиті педагоги, імена яких прикрашають славні сторінки вітчизняної історії.

Академія є одним з найпотужніших в Україні вищих навчальних закладів, котрий проводить всі види післядипломної освіти для лікарів України, країн СНД та далекого зарубіжжя.

Академія є унікальним в Україні за своїм профілем вищим навчальним закладом післядипломної освіти, що готує фахівців за наступними напрямками: первинна спеціалізація (інтернатура) з 48 спеціальностей, вторинна спеціалізація з 70 спеціальностей, тематичне удосконалення, передатестаційна підготовка і стажування майже з усіх лікарських спеціальностей.

На протязі багатьох років в академії створена продуктивна система підготовки науково-педагогічних кадрів та чітка система планування науково-дослідних робіт. Видатні вчені академії та сформовані ними наукові школи і напрямки мають не тільки вітчизняне, а й всесвітнє визнання.

Майбутнє розвитку сучасної медицини за фахівцями нового покоління і Ви приймете правильне рішення, обравши наш навчальний заклад для продовження своєї освіти на післядипломному етапі.

Ми будемо раді бачити Вас у нашій Академії!
Усi новини
29.05.2012
Збори молодих вчених Харківської медичної академії післядипломної освіти
31. 05. 2012 р. о 13.00 в залі спеціалізованої ради ХМАПО відбудуться збори молодих вчених Харківської медичної академії післядипломної освіти
Усi конференцii
15.11.2012
15-16 листопада 2012 року в м. Харкові відбудеться Науково-практичний симпозіум з міжнародною участю „ПРОБЛЕМИ ТА ПЕРСПЕКТИВИ РОЗВИТКУ ДОПОМОГИ НОВОНАРОДЖЕНИМ»
Філософія програми Симпозіуму – мультидисциплінарний підхід до найактуальніших проблем неонатології з точки зору доказової медицини. Принциповою позицією Симпозіуму буде відображення інтеграції усіх досягнень перинатальної медицини в розвитку неонатології
19.04.2012
Науково-практична конференція з міжнародною участю "Актуальні питання профілактики, діагностики та лікування в практиці сімейного лікаря"
18-19 квітня 2012 р. в приміщенні конференц-залу Харківської медичної академії післядипломної освіти відбудеться науково-практична конференція з міжнародною участю "Актуальні питання профілактики, діагностики та лікування в практиці сімейного лікаря"
19.04.2012
Конференція «Сучасні методи діагностики, лікування і реабілітації психічних і соматичних розладів психогенного походження», присвячена 50-річчю кафедри психотерапії ХМАПО
Відповідно до «Реєстру з’їздів, конгресів, симпозіумів, науково-практичних конференцій на 2012 рік» 10-12 жовтня 2012 року в межах конференції «Проблеми організації, управління, економіки і маркетингу санаторно-курортних послуг» на базі клінічного санаторію «Березівські мінеральні води», відбудеться науково-практична конференція «Сучасні методи діагностики, лікування і реабілітації психічних і соматичних розладів психогенного походження», присвячена 50-річчю кафедри психотерапії ХМАПО.