This version of the page http://bete.tv/faq.php?faq=whtits (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-06-01. The original page over time could change.
Медиасеть bete.tv - Справка: Трекер і все що з ним повязано.


Поиск по справке
Поиск по ключевым словам:
Настройки поиска:
Поиск в:

Як викачати ?
Для початку зареєструємось. Далі встановлюємо на свій комп'ютер торрент клієнт,для користувачів Windows, рекомендується, щоб це був µTorrent. Інсталяція проходить як у любої другої програми(Далі..Далі..Далі..Готово), тут я думаю, ускладнень виникнути не повинно. Запускаємо, згортаємо.
Залишаємо µTorrent в спокої.
Йдемо на http://bete.tv , в темі, що вас зацікавила викачуємо торент-файл, прикріплений до першого повідомлення. Зберігаєм на комп'ютері в спеціально відведеній для них папці. В цього файлу дуже невеличкий розмір(десятки Кб).
Повернемось до нашого клієнту (µTorrent), викликаєм його в треї.
Тиснем Ctrl+O або обираємо "Открыть торрент..." меню "File". Відкриваємо відповідний торрент-файл.
Вискакує віконце "Добавить Торрент":



"Сохранить как" - шлях до папки, де будуть зберігатись потрібний(і) вам файл(и).
"Содержимое торрента" - тут ви можете вибрати файли, які хочете зберегти (якщо їх декілька).
Вибравши все необхідне натискаємо ОК.
Все.. завантаження почалось, чекаєм и починаємо перегляд фільму..



P.S. Про все інше в використанні µTorrent можна дізнатись включивши елементарну логіку. Програма досить проста у використанні.
Бажано не видаляти торрент-файл по закінченню завантаження ні з диску ні в µTorrent. Він займає дуже малий об'єм, просто створіть для торент-файлів окрему папку, в яку їх і закидуйте.

Важливо! Не закривайте торрент-клієнт (uTorrent) одразу по закінченню закачки! Цим самим Ви допоможете іншим скачати цю інформацію!

Як роздавати ?

Нижче Ви можете дізнатись про те, як роздавати файли іншим участникам на трекері

  • Як роздавати завантажену з трекеру інформацію?

  • Як додати до роздач на трекері мої файли?


Що таке BitTorrent ? І його переваги.
БітТорент (BitTorrent) - відкритий протокол обміну інформацією peer-to-peer. Він спроектований зокрема для того, щоб поширювати великі обсяги даних та не вимагає від сервера значних обчислювальних ресурсів чи пропускної здатності. Останнім часом BitTorrent набуває дедалі більшої популярності: CacheLogic свідчить, що трафік BitTorrent займає близько ~35% від усього трафіку в Інтернет.
Автором проекту є Брам Коген (Bram Cohen), який створив першу версію у квітні 2001-го року разом із першим клієнтом з тією ж назвою.
Ідея Бітторент проста: коли ми розміщуємо файл на сайті у звичайний спосіб, тоді що більше людей намагається його закачати, то більшим є навантаження на сервер, що сповільнює завантаження.
У випадку БітТорент люди стягують файл не тільки з сервера (з сервера завантажується лише інформація про файл й учасників обміну), а починаючи з якогось моменту, - один в одного. Тому чим більше людей намагається одночасно закачати файл, тим легше їм обмінюватись вже отриманими фрагментами, і тим швидше йде процес. Навантаження та трафік сервера значно зменшуються, що дозволяє легко розповсюджувати великі файли для десятків чи то навіть сотень тисяч людей.

Принцип роботи BitTorrent: навантаження на росповсюджувача файлу зменшується завдяки тому, що клієнти починають обмінюватись данними зразу ж, навіть якщо файл не докачаний ними до кінця.

Налаштування uTorrent для роботі лише в мережі КПІ (що робити, щоб не знімало "ліві" гроші з інету)

Для того, щоб качати та роздавати файли виключно у мережі КПІ (простір АйПі 10.0.0.0), потрібно встановити АіПі-фільтр (працює тільки для клієнту uTorrent)
Детальніша інформація є на сайті НТО "КПІ-Телеком" саме

ТУТ


Евровидение 2012 онлайн. Трансляция 2-й полуфинал. 24.05.2012


Часовой пояс GMT +3, время: 03:25.


Создание сайта - веб студия Se7enSky



DISCLAIMER - ВНИМАНИЕ - УВАГА
Сайт не предоставляет электронные версии произведений, а занимается лишь коллекционированием и каталогизацией ссылок, присылаемых и публикуемых на форуме нашими читателями. Если вы являетесь правообладателем какого-либо представленного материала и не желаете чтобы ссылка на него находилась в нашем каталоге, свяжитесь с нами и мы незамедлительно удалим её. Файлы для обмена на трекере bete.tv предоставлены пользователями сайта, и администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания!
Please don't upload copyrighted or illegal files! All logos and trademarks in this site are property of their respective owner. The comments are property of their posters, all the rest ©.