This version of the page http://my-company.mcdonalds.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-27. The original page over time could change.
my-company - Новини
  • Головна
  • Особистиій кабінет

Новини

Вітаємо з Днем подяки! (2012-05-24)

Вітаємо всіх працівників МакДональдз з Днем Подяки! Дивіться святкове відеопривітання Генерального директора ПІІ «МакДональдз® Юкрейн Лтд» Іана Бордена!
Читати далі

Єврокубок МакДональдз® вирушає в Донецьк (2012-05-21)

Фінал українського етапу Єврокубка МакДональдз® завершився яскравою перемогою донеччан. Друге місце посіла команда МакДональдз® з Харкова, а третє – збірна Дніпропетровська. Щоб зустрітись на цьому футбольному святі та визначити кращих, 14 травня до Києва приїхали команди працівників МакДональдз® з усієї країни, а також їхні вболівальники.
Читати далі

Визначені переможці змагань «Зірки Євро» (2012-05-18)

11.05.12 у Києві пройшов фінал «Зірки Євро» - змагань, присвячених ЄВРО 2012. Ця надзвичайно хвилююча подія відбулася у столичному Crystal hall.13 команд працівників МакДональдз® з усієї України зустрічали талісмани ЄВРО Славек і Славко та розважали запальними виступами черлідери баскетбольного клубу «Київ». Зірковими ведучими заходу були Ольга Фреймут та Сергій Притула - їхні дотепні жарти підтримували гарний настрій учасників та гостей.
Читати далі

Премія Чемпіон Етики 2012 (2012-05-17)

Навесні 2012 року Олена Новікова, керівник юридичного відділу ПІІ «МакДональдз Юкрейн Лтд», стала володарем нової премії Корпорації МакДональдз . Метою даної програми є визнання співробітників за їхні досягнення в розвитку етики у компанії, вміння будувати професійні стосунки з партнерами та передбачати ризики. Цього року наша Олена посіла заслужене місце у шістці лауреатів премії «Чемпіон Етики» серед співробітників МакДональдз в усьому світі. Вітаємо та зичимо нових перемог!
Читати далі

Прискорення на МакДрайві® (2012-05-10)

Як Ви думаєте, скільки часу потрібно, щоб отримати замовлені страви? В боротьбі за кожну секунду на МакДрайві® встановлено новий рекорд швидкості обслуговування. На сьогодні лідерами стали працівники закладу «МакДональдз®-Адоніс», які запевняють нас, що «стабільність – ознака майстерності!» 25 квітня на видачу кожного замовлення вони витрачали в середньому всього по 17,3 секунди.
Читати далі

Подарунок вболівальникам від МакДональдз® до Євро 2012 (2012-05-04)

Компанія МакДональдз® готується до Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012™ за всіма напрямками. Гості закладів, що оновили свій інтер’єр, можуть смакувати улюбленими стравами у атмосфері стадіону.
Читати далі

Нові рекорди на МакДрайві® (2012-05-03)

«Ура! Пальма першості знову в нас!» – це були перші слова працівників після встановлення нового рекорду по Україні.
Читати далі

Проявіть свої таланти в конкурсі «Голос МакДональдз®» (2012-04-27)

Нехай Ваш голос пролунає по всій країні! Адже талант існує не для того, щоб його приховувати! Одна пісня може багато що змінити – якщо це пісня, подана на конкурс «Голос МакДональдз®». Хай Ваш спів почують друзі та рідні, керівництво та тисячі Ваших колег, що працюють у МакДональдз® у різних куточках України.
Читати далі

Олімпійський день бігу (2012-04-25)

21 квітня у Києві на Майдані Незалежності відбувся «Олімпійський день бігу», організований Національним олімпійським комітетом. Звичайно, наша компанія традиційно підтримала цю спортивну подію. Цього року команду МакДональдз представляли наші колеги-спортсмени, які мають дорослі розряди і є кандидатами у майстри-спорту.
Читати далі

Стань обличчям рекламної кампанії «Я, МакДональдз® і Успіх» (2012-04-19)

Усього 15 секунд - і про твій успіх знає вся країна. Цікава пропозиція від МакДональдз® тільки для працівників компанії: беріть участь у кастингу для зйомок у телевізійному ролику, який буде створено в рамках рекламної кампанії «Я, МакДональдз® і Успіх».
Читати далі

«Смачні миті» з МакДональдз® (2012-04-17)

З нагоди 15-річчя МакДональдз® в Україні компанія пропонує усім небайдужим висловити свої побажання, пропозиції та коментарі щодо роботи МакДональдз®, а також привітати компанію з цією датою.
Читати далі

У Рівному відкриється перший заклад МакДональдз® (2012-03-22)

Незабаром мешканці Рівного зможуть поласувати улюбленими стравами від МакДональдз®, адже на літо 2012 року заплановане відкриття першого МакДональдз® у місті. Заклад матиме назву «МакДональдз® – Злата Плаза» та буде розташований на вулиці Короленка, 1. Чекати залишається зовсім недовго! Тож заздалегідь бажаємо всім рівненчанам смачних вражень!
Читати далі

Нова форма до ЄВРО 2012 (2012-03-20)

Щоб заздалегідь створити атмосферу футбольного свята, для персоналу МакДональдз® була розроблена уніформа із символікою Чемпіонату Європи з футболу УЄФА ЄВРО 2012. З лютого співробітники МакДональдз® по всій Україні зустрічають відвідувачів у новій уніформі.
Читати далі

Введіть, будь ласка, дані для входу на сайт
Забули пароль?
запам’ятати мене
чужий комп’ютер
Використовуйте цю опцію тільки якщо ви заходите з власного комп'ютера
Реєстрація для тих, хто не є працівником МакДональдз®