This version of the page http://ye.ua/sms/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-26. The original page over time could change.
Народний Кореспондент | Новини Хмельницького "Є" | ye.ua
новини НарКор оголошення фото / відео блоги контакти

У розділі "Народний Кореспондент" (НарКор) Ви маєте можливість прочитати новини від користувачів, скарги жителів Хмельниччини, відомості про аварії, надзвичайні події, що сталися у нашому регіоні або ж додати власну новину.

21 Травня 2012

Антон

У Дашківцях, Віньковецького району, жінка побила пасинка (11 років), що той в реанімації. Невідомо чи буде жити. Просто жах! Хіба це жінка???


коментувати

15 Травня 2012

Читатель

На днях, в квартиру постучался «гонец» с ОБЛЭНЕРГО, с просьбой «добровольно – принудительно» подписать договор между владельцем квартиры и ОБЭНЕРГО о поставки электричества мне . То с каким напором, навязчивостью меня убеждали или правельней сказать – заставляли подписать его – комментировать не буду. Больше интересует тот факт что в договоре есть пункт, согласно которого ОБЛЭНЕРГО обязуется, безопасно поставлять электричество в размере 1,6 киловатта. Вопрос а обогреватель (зимой), кондиционер(летом), стиральная машинка, микроволновка, утюг или даже просто фен ( 2кв.) они как запрещены к использованию в современной электро сети ? И это при том что дом «свежий».
Дорогая редакция газеты «Э» прошу Вас поднять этот вопрос и получить ответ от руководителей ОБЛЭНЕРГО.
Заранее благодарен, Ваш читатель.


коментувати
  
STOP ДАІ! Дорожній контроль Хмельницького
Грибні місця хмельницьких ДАІшників ...
Порушення правил дорожнього руху інспекторами ДАІ ...
STOP DAI! Дорожній контроль Хмельницького. Новини ...

15 Травня 2012

ridne misto

Громадська організація \"Рідне місто\" проводить акції:\"Народний лікар Рідного міста\"\"Ставай на ковзани\"\"Футбольна Хмельниччина\"Докладніше про умови акцій на сайті:www.ridne-misto.km.uaБажаємо перемог!!!


коментувати

14 Травня 2012

хмельничанин

будьте обережні-"швидка допомога" не тілько допомагає



коментувати

11 Травня 2012

Якобчук ДІмон

300 учасників на змаганнях, які проходили відбір на чемпіонат світу – і в такій жорсткій конкуренції наші земляки не тільки вистояли, а ще й були взірцем для багатьох. Бо зуміли виступити на високому рівні. Йдеться про чемпіонат України з традиційного карате-до серед дітей і дорослих.

У якому традиційно беруть участь каратисти Подільського центру «Пересвєт». Виступали спортсмени в кількох видах програми: куміте, ката – індивідуальне та синхронне, ен-бу й фуку-го. Тож їм було де проявити свої здібності та практичні навики. Відтак, чемпіонами України повернулися в Хмельницький Андрій Корнєєв, Віктор і Володимир Безсмертні, Андрій Стецков, Євген Бузінський та Андрій Жилко, Андрій Бойко та Олександра Літніцька, Анатолій Кравець. І це ще всі наші чемпіони. Золотими медалями нагороджені також Олексій Саух, Максим Кривоносов...
 » 


коментувати

3 Травня 2012

село

Всупереч реальним процесам на ринку закупівлі молока українських селян вчергове обдирають, штучно занижуючи закупівельні ціни. Хмельницька обласна організація Всеукраїнського об'єднання "Свобода" вкотре звертає увагу на різке падіння ціни на молоко.

Сьогодні українські селяни є фактично безальтернативним виробником молока. Вони виробляють і забезпечують державу за різними підрахунками на близько 70–80% молочної продукції. Як важко дається селянам це виробництво молока і чого вартує ціна літра молока, насправді знають, на превеликий жаль, тільки вони самі. Для людей кошти, отримані за молоко, є чи не єдиним заробітком і дають їм можливість виживати за умов безвідповідальної політики щодо сільського господарства. Але й ці копійки не доходять нині до людей. Прикро констатувати, але селяни-виробники не отримують ...
 » 


коментувати

3 Травня 2012

село

ціни на молоко знову знижують



коментувати

2 Травня 2012

Олга

ВИТІВКИ ПСИХОПАТА, ЧИ ТЕРОР?
За вибухи у Дніпропетровську ніхто відповідальності не взяв,
Хоча і відкрили справу як «терористичний акт».

Серія вибухів сталася у п»ятницю 27 квітня в Дніпропетровську. Чотири вибухи пролунали у центрі міста, біля парку, учбового закладу та на трамвайній зупинці. Бомби були закладені в урни для сміття. Близько 30 осіб постраждали, серед них 4 у важкому стані та діти.
Глава держави відвідав потерпілих у лікарні та провів нараду в обласній прокуратурі. Справу порушено за статтею «терористичний акт». Пояснив керівник головного управління МВС Василь Фаринчик в ефірі телеканалу «Інтер». Але відповідальності та вимог ніхто поки на себе не взяв.
Кажуть, одною із версій може бути розборки в дніпропетровських бізнес-колах. За два тижні до вибухів вбили відомого підприємця та мецената Геннадія ...
 » 


коментувати

25 Квітня 2012

Наталія Касапчук

22 квітня близько 23.30 весь особовий склад міськвідділу міліції, який ніс службу з охорони громадського порядку в Старому місті був орієнтований для затримання чоловіка, який вчив злочин. За пів години зловмисник вже давав покази у відділку.

Того недільного вечора чимало кам’янчан та гостей відпочивали у Старому місті. Та, як завше на масових заходах одні відпочивають культурно, інші свій відпочинок на тверезу голову не уявляють. А де має місце алкоголь такі чесноти: як совість та людяність автоматично вимикаються. Такий збій в програмі стався у випускника однієї з місцевих шкіл.

Добряче розігрівшись алкоголем та повеселившись з друзями на молодіжній тусовці хлопець повертався додому. Загалом у цей час багато кам’янчан крокували вулицями Старого міста.

Саме на площі Польський ринок 18 річний юнак не розминувся ...
 » 


коментувати

25 Квітня 2012

Олег

MERIDIAN CZERNOWITZ презентував відеопоезію у Кам’янці-Подільському. У суботу, 21 квітня у рамках відкриття туристичного сезону 2012 року, Міжнародний поетичний фестиваль MERIDIAN CZERNOWITZ презентував кам’янчанам та гостям міста дещо новий для нас жанр відеопоезії.

У Залі Магдебурзького Права на прикладі робіт учасників Всеукраїнської відеопоетичної премії БУК попередніх років, нечисленні глядачі (поезія, як відомо, не масова річ) мали змогу відкрити для себе порівняно новий для України жанр мистецтва. Відеопоезія – це синтез поетичного тексту та ілюстративного відеоряду у різних інтерпретаціях. Не залишили байдужими присутніх роботи Христі Венгринюк, Богдана-Олега Горобчука, Катерини Бабкіної та інших експериментаторів та представників потужної рушійної сили цього нового жанру.

Коли очікувати на новий для нашого ...
 » 


коментувати

23 Квітня 2012

Анатолій

В Летичеві перед Пасхою дали людям зарплату, але парадокс - вимкнули банкомат "Ощадбанку". Не працює від 13,04 до сьогодні. І як завжди, всім все одно. А люди можуть святкувати і без засобів для проживання.


коментувати

23 Квітня 2012

Людмила

Голова сільради с.Зайчики дав розпорядження познімати з Цвинтаря огорожу.


коментувати

23 Квітня 2012

Мiсто Хмельницький | Official Public Page

У Хмельницькому є новий спосіб схуднути, та покращити стан здоров'я !!!
Він має назву "Хмельницька маршрутка" !
На вас чекає:
- Масаж (талановиті сусіди по салону зроблять вам масаж будь-якої частини тіла). Можливий точковий масаж (ліктями в живіт, тощо). Також масаж "булками об булки", який є новітнім у своїй практицi.
- Йога - у переповненій маршрутці вас просто змусять стояти на носочках, на одній нозі або в якомусь неприродному для вас положенні.
- Важка атлетика ! При рушанні або гальмуванні на вас обов'язково ляже пів маршрутки, що буде сприяти розвитку вашої м'язової системи.
Наші ціни вас приємно здивують !
Лише 2 гривні за сеанс)
А ще є таке "Хмельницьке чудо":
це коли ти їдеш маршруткою від університету в центр, а твій телефон і гаманець виходить ще на Філармонії !!!
Приємного проїзду Хмельничани!)))


коментувати

22 Квітня 2012

Олександр

Фоторепортаж з дитячого майданчику по вул.Свободи біля дитяччого кафе "Острів скарбів" (частина 2)


коментувати

22 Квітня 2012

Олександр

Фоторепортаж з дитячого майданчику по вул.Свободи біля дитяччого кафе "Острів скарбів" (частина 1)


коментувати

19 Квітня 2012

Ольга Прохорчук

ЧЕРЕЗ КОРУПЦІЮ В ДАІ ЩОРОКУ ГИНУТЬ СОТНІ УКРАЇНЦІВ

19 квітня 2012, Київ. – Щороку сотні українців гинуть на дорогах через високий рівень корумпованості ДАІ. Такого висновку дійшла команда порталу TEXTY.org.ua, порівнявши дані про стан корупції і смертність на дорогах в Україні із даними інших країн.

Так, в Україні, де індекс корупції, за оцінкою Transparency International, становить 2,4 з 10 (чим нижчий індекс, тим вища корупція), на 10 000 транспортних засобів припадає 104,4 загиблих. У Фінляндії, де індекс корупції сягає 9.2, цей показник становить лише 8,2 смертей. «Ми звикли вважати, що корупція – це частина нашого життя. Насправді, корупція – це смерть», - підсумовує команда ТЕКСТІВ.

Щоб наочно продемонструвати українцям ці та інші наслідки корупції і запропонувати можливі шляхи вирішення проблеми, ТЕКСТИ підготували спеціальний відеоролик ...
 » 


коментувати

18 Квітня 2012

Ольга ТУРАТУРА

"Відчую кожного". Туалетний папір із зображенням Януковича (ВІДЕО)
У соціальній мережі Facebook з'явилося відео, на якому показаний туалетний папір із зображенням президента Віктора Януковича


Папір назвали "Перлиною Межигір'я" і пишуть, що він високої якості. На рулоні — обличчя глави держави з написом "відчую кожного". .Зараз адміністрація групи нібито шукає інвестора, якого можна було б переконати у "перспективності цього напрямку". Зокрема, звернулися до Обухівської фабрики туалетного паперу. У підписі до відео на YouTube зазначено, що папір від творців знаменитих футболок "Спасибо Жителям Донбасса".



коментувати

17 Квітня 2012

А.Макогон

Рибу масово знищував браконьєр у Старосинявському районі. І це у розпал нересту, коли з одна рибина дає сотні ікринок потомства. Зловмисника вистежив міліціонер. Правоохоронець крокував берегом річки Ікопоть неподалік села Теліжинці, коли побачив рибалку на човні.

Чоловік на малий плавзасіб витягував сіті. Щоб затримати браконьєра, міліціонер викликав допомогу. Зловмисник вгледівши опер групу, причалив до протилежного берега й кинувся тікати. За кільканадцять хвилин його затримали, біля помешкання. Браконьєром виявився місцевий мешканець, який раніше вже попадався на хижацькому нищенні риби. Він показав міліціонерам де були поставлені сіті. - три путанки загальною довжиною 225 метрів. У них попались 94 рибини. Коропи та плітки. За кожного коропа горе-рибалка має відшкодувати завданий природі збиток – 25 гривень ...
 » 


коментувати

14 Квітня 2012

Ольга

Мама доглядала , а потім і хоронила лісникову вдову. У спадок одержала її майно – 60 сотих городу і те, що та нажила зі своїм чоловіком, крім лісникової хати. Приїхав начальник з лісництва, і сказав, що мамин заповіт не є дійсним, бо він не завірений у юриста. І тепер тут живе другий лісник і користується усім, що заповідалось моїй мамі. Порадьте, що нам робити


коментувати

9 Квітня 2012

Лариса

Меня зовут Лариса, работаю, муж тоже. Двое детей, 15 и 9 лет. Зарплата минимальная, есть или нет социальная помощь? Спасибо.


коментувати

1

2 3 ...  »...  79  
X
Ok Назад