This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2184 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 22. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


До уваги відвідувачів веб-сайту.
Середа, 17 березня 2010 05:51
Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
Своєчасно задекларовані доходи – це гарантія стабільності та благополуччя держави
Середа, 17 березня 2010 05:49

Процес декларування доходів громадян - один із елементів виховання та підвищення податкової культури, сумлінного ставлення громадян до сплати податків. Лише задекларовані доходи платників податків додають сьогодні впевненості у завтрашньому дні, а це означає, що вчителі, лікарі, держслужбовці та військові стабільно отримуватимуть заробітну плату в точно призначений день, "копійка в копійку", пенсіонери отримуватимуть пенсії, матері з дітьми, інваліди, хворі, безпомічні люди - соціальну допомогу. Відповідно, в державі буде досягнуто міцного фінансового підґрунтя для добробуту громадян.

Детальніше...
 
Застосування штрафних санкцій за несвоєчасне подання декларацій
Вівторок, 16 березня 2010 05:54

Застосування штрафних санкцій за порушення податкового законодавства передбачено Законом України  "Про порядок погашення зобов'язань платників податків перед бюджетами та державними цільовими фондами" від 21.12.2000р. № 2181-ІІІ (зі змінами та доповненнями).

Крім того, порядок застосування штрафних санкцій регулюється Інструкцією про порядок застосування та стягнення сум штрафних (фінансових) санкцій органами державної податкової служби, яка затверджена наказом ДПА України від 17.03.2001 р. № 110.

Детальніше...
 
Пропонуються для реалізації на аукціоні активи підприємств – боржників.
Вівторок, 16 березня 2010 05:53

1.        Автобус ЛАЗ - 695 НГ, 1990 року випуску, реєстраційний номер ВК 2057 АК, колір білий, об'єм двигуна 6000 куб.см. Автобус на ходу, комплектний, стан задовільний, придатний до експлуатації. Вартість з ПДВ - 32,5 тис.грн.;

Детальніше...
 
Актуально про електронну звітність
Вівторок, 16 березня 2010 05:52

У Державній податковій інспекції м.Рівне запроваджено практику щотижневого навчання платників податків спеціалістами підрозділів інформатизації процесів оподаткування, масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян. Залучаються до навчань і представники акредитованих центрів сертифікації ключів. Під час таких заходів суб'єкти господарювання мають можливість отримати вичерпні відповіді на всі свої запитання, а також випробувати програмне забезпечення у дії.

Детальніше...
 
Від співпраці податківців з учнівською молоддю та студентством виграють усі
Понеділок, 15 березня 2010 05:51

Останнім часом податкова служба України дедалі більше уваги приділяє виховній і роз'яснювальній роботі серед потенційних платників податків - підростаючого покоління. Одним із напрямів виховної роботи серед молоді є проведення різноманітних розважально-пізнавальних заходів на податкову тематику.

Так, днями в Національному університеті водного господарства та природокористування пройшов брейн-ринг на податкову тематику. Традицію щодо проведення змагань між студентами вже кілька років поспіль активно продовжують реалізовувати на практиці. Адже, брейн-ринг допомагає підготувати студентів до перших кроків у податковому полі, більше того, знання, як відомо, краще засвоюються через гру, отож зростає і кількість знавців податкового законодавства.

 

Детальніше...
 
Боротьба з тіньовою економікою посилюється
Понеділок, 15 березня 2010 05:50

Працівниками ГВПМ ДПІ у м. Рівне постійно проводяться заходи зі встановлення місцезнаходження суб'єктів господарської діяльності, здійснюється моніторинг підприємств, які заявляють до відшкодування податок на додану вартість, відпрацьовуються фіктивні підприємства, що беруть участь у незаконних фінансових операціях.

Детальніше...
 
Консультує служба «1507»
Понеділок, 15 березня 2010 05:49

У магазині - відокремленому підрозділі підприємства, розрахунки зі споживачами здійснюються із застосуванням РРО. Яким чином повернути покупцю готівкові кошти за раніше придбаний та повернений товар, якщо касова книга в магазині не ведеться?

Детальніше...
 
Успіх деклараційної кампанії залежить від свідомості кожного
Субота, 13 березня 2010 11:39

Обласний семінар з питань проведення кампанії декларування доходів громадян відбувся в приміщенні ДПА в області. Семінар проводили заступники голови ДПА в області Тетяна Подсада і Анатолій Клячук, начальники управління оподаткування фізичних осіб ДПА в області Надія Друзюк та відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян  Леся Тиркус.

 

В роботі семінару взяли участь заступники начальників податкових інспекцій області, керівники підрозділів оподаткування доходів фізичних осіб та масово-роз'яснювальної роботи і звернень громадян.

Детальніше...
 
Кримінальну справу по «конвертаційному» центру направлено до суду
Субота, 13 березня 2010 11:38

Співробітниками УПМ ДПА в Рівненській області, в ході проведення оперативних заходів,  встановлено, що директор приватної фірми „А" (м. Рівне) протягом 2006-2008 років, при здійсненні торгівлі промисловими товарами для підприємств-виробників області, порушив законодавчі норми оподаткування. Проводячи формальні безтоварні операції з суб'єктами господарської діяльності, які мають ознаки фіктивності, він незаконно сформував податковий кредит з ПДВ та валові витрати, тобто умисно ухилився від сплати податків на загальну суму 1,3 млн. грн.

Детальніше...
 
Днями начальник Дубенської ОДПІ Олександр Стратюк зібрав місцевих журналістів на чергову прес- конференцію з питань підсумків роботи та декларування доходів громадян.
Субота, 13 березня 2010 11:37
Олександр Володимирович зазначив, що у минулому 2009 році працівники Дубенської ОДПІ зробили все можливе, аби не тільки забезпечити належний рівень надходжень до держскарбниці, а й значно покращити результати. Протягом минулого року по платежах, що контролюються податковою службою, до Зведеного бюджету було зібрано більше 74 млн.грн. Насамперед керівник податкової відмітив сумлінних платників податків як ДП “Смигаторф”, ДП “Дубнокомуненергія”, КП “Архітектор”.

Детальніше...
 
За ухилення від оподаткування Новий рік довелося зустрічати за гратами
П'ятниця, 12 березня 2010 06:48

Співробітниками податкової міліції Рівненської області в ході проведення заходів по боротьбі з суб'єктами господарювання, що мають ознаки фіктивності, встановлено, що гр. Г, будучи директором товариства з обмеженою відповідальністю при здійсненні фінансово-господарських операцій з реалізації товарів (будівельні матеріали, обладнання та інші ТМЦ), робіт та послуг шляхом включення до складу валових витрат, не підтверджених відповідними розрахунковими, платіжними та іншими документами, умисно ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. Відносно гр. Г порушена кримінальна справа за ч.3 ст. 212 КК України. У подальшому в діях вказаного громадянина були встановлені також ознаки шахрайства та легалізації (відмивання) доходів, здобутих злочинним шляхом. З метою уникнення відповідальності за скоєне порушник зник з місця постійного проживання.

Детальніше...
 
Розвиток малого підприємництва – джерело поповнення бюджетів
П'ятниця, 12 березня 2010 05:45

Невід'ємною частиною економіки України сьогодні є підприємства малого і середнього бізнесу.

Станом на 01.03.2010 р. на обліку  ДПІ  у м. Рівне  перебувало  19558   приватних підприємців,  з яких 7601 суб'єкт господарювання здійснюють діяльність шляхом сплати єдиного податку .

І хоча сьогодні для розвитку економіки не найкращі часи - розвиток підприємництва є джерелом поповнення бюджетів різних рівнів. Про це свідчать суми сплачених податків приватними підприємцями. Так, за січень-лютий 2010 року  суб'єктами підприємницької діяльності - фізичними особами поповнено державну скарбницю  майже на 2,3 млн.грн.

Детальніше...
 
Відбулося засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС
П'ятниця, 12 березня 2010 05:44

У І декаді  березня  поточного року  відбулося тридцять четверте засідання Української частини Комітету з питань співробітництва між Україною та ЄС.

Під час засідання було заслухано звіт про проведення першого засідання Комітету старших посадових осіб з оцінки імплементації Порядку денного асоціації Україна-ЄС, а також інформацію щодо реалізації ініціативи «Східне партнерство» та її підтримки громадянським суспільством.

Детальніше...
 
Долю 600 тисяч гривень готівки вирішить суд
Четвер, 11 березня 2010 05:43

Співробітниками УПМ ДПА в Рівненській області, в ході виявлення суб'єктів господарювання, так званих «податкових ям» встановлено, що мешканець м. Рівне, громадянин Республіки Білорусь С, перебуваючи на посаді директора ПП «Є», при проведенні фінансово-господарської діяльності умисно ухилився від сплати податків в особливо великих розмірах. В ході першочергових слідчих дій, зокрема, обшуку належного йому автомобіля Ніссан-Максіма, під сидінням водія, в поліетиленовому пакеті виявлено та вилучено 600 тисяч гривень готівки купюрами по 200 грн. За наявною в податкової міліції інформацією, готівка призначалася для проведення «тіньових» розрахунків при заготівлі металобрухту.

Детальніше...
 
Погашення заборгованості з виплати заробітної плати працівникам – один з важливих напрямків роботи
Четвер, 11 березня 2010 05:42

Днями, в Здолбунівській райдержадміністрації, за участю працівників податкової інспекції, відбулось чергове засідання колегії, на якому уже вкотре йшлося про погашення заборгованості з виплати заробітної плати. Ця проблема для нашого району є надзвичайно болючою. Останнім часом спостерігається тенденція до зростання заборгованості із заробітної плати на економічно активних підприємствах, недотримання вимог виплати  законодавчо встановленого розміру мінімальної заробітної плати. Якщо на 1 січня цього року заборгованість складала 477,4 тис. грн., то на 1 лютого, згідно зі статистичними даними, - 679,4 тис. грн.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Четвер, 11 березня 2010 05:41

Поновлено  матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»

 
Процес декларування доходів громадян – один із найважливіших напрямів податкової політики
Четвер, 11 березня 2010 05:40

Процес декларування доходів громадян є одним із важливих напрямів податкової політики держави. Як і в попередні роки, визначальною ідеологією декларувальної кампанії залишається спрямованість на налагодження партнерських взаємовідносин з платниками податків, створення умов, що гарантують якісне обслуговування громадян.

Детальніше...
 
Платникам податків про електронну звітність
Середа, 10 березня 2010 06:57

З метою інформування платників податків щодо переваг подання звітності в електронному вигляді засобами телекомунікаційного зв'язку у централізованій системі електронної звітності податківці міста Рівне проводять тематичні зустрічі, „круглі столи" з представниками підприємств, семінари. Проведення щовівторка семінарів-тренінгів дає необхідну допомогу платникам із питань практичного впровадження та використання електронної звітності.

Детальніше...
 
Консультує служба «1507»
Середа, 10 березня 2010 06:56

- Чи повинні фізичні особи - приватні підприємці на єдиному податку сплачувати податок з власників транспортних засобів та подавати до податкової інспекції розрахунок з власників транспортних засобів, які перебувають у їхній власності?

Детальніше...
 
Діяльність Мережі партнерства Україна–НАТО
Середа, 10 березня 2010 06:56

В приміщенні Офісу зв'язку НАТО в Україні відбулися експертні консультації, метою яких була розробка аналітичного матеріалу, присвяченого оцінці виконання Річної національної програми на 2009 рік з підготовки України до набуття членства в Організації Північноатлантичного договору та впливу на процес прийняття й імплементації державних рішень в Україні. Ініціатором даного заходу виступила громадська організація "Інститут Євро-Атлантичного співробітництва", яка очолює другу цільову групу "Моніторинг реформ у сфері євроатлантичної інтеграції" Мережі партнерства.

 

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • ДПІ у Рівненському районі інформує
  • Вчасна сплата податкових зобов’язань вбереже вас від додаткових фінансових витрат
  • В числі переможців конкурсу «Жінка 2009 року» на Сарненщині – працівниця міжрайонної ДПІ
  • Дорогі жінки! Щиро вітаємо Вас зі святом весни - Міжнародним жіночим днем 8 Березня!
  • В числі переможців конкурсу «Жінка року – 2009» працівниця державної податкової служби Рівненщини
« ПочатокПопередня101102103104105106107108109110НаступнаКінець »

Page 105 of 114
Інформ ДПC

Банери