This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=2142 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-23. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 22. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


Сплачуємо транспортний податок
Четвер, 01 квітня 2010 06:05

Автомобільний транспорт надійно увійшов у наше життя, так що практично кожне підприємство має на балансі автомобіль, орендує його або користується послугами автоперевезень інших підприємств. Автомобіль давно став незамінним помічником у бізнесі, а іноді - й основою підприємницької діяльності. Сьогодні немає такого підприємства, яке у господарський діяльності не використовує транспортні засоби. Однак наявність «чотириколісного помічника» пов'язано з обов'язком сплати податку з власників транспортного засобів.

Детальніше...
 
ПОДАТКОВИЙ КАЛЕНДАР
Четвер, 01 квітня 2010 06:04

на квітень 2010 року

Детальніше...
 
Юридичний відділ ДПІ у м. Рівне інформує
Четвер, 01 квітня 2010 06:03

За даними юридичного відділу ДПІ у м. Рівне на розгляді у судах різних інстанцій з урахуванням справ, що перейшли з попередніх років  знаходилось у січні-лютому 2010 року 525 справ на загальну суму 442112,53 тис.грн.

На користь держави ухвалено 5 рішень на суму на суму 285,75 тис.грн. по справах про банкрутство, з яких сплачено  до бюджету вже 19,6 тис.грн., при цьому в судах на розгляді знаходиться ще 38 відповідних справ  на суму 64642,24 тис.грн.

Детальніше...
 
Важливі знання про систему оподаткування, порядок декларування громадянами доходів надають студентській молоді зустрічі з податківцями
Середа, 31 березня 2010 05:59

Пізнавальну екскурсію для студентів Рівненського державного коледжу економіки та бізнесу  провели 30 березня податківці  ДПІ у м. Рівне.

Враховуючи те, що екскурсія відбулась в період кампанії декларування доходів громадян,  фахівці відділу масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян прочитали лекцію та провели для майбутніх економістів практичне заняття з питань заповнення декларації про доходи,  надали  друковану продукцію на податкову тематику.

В залі прийому податкової звітності від суб'єктів господарювання фахівці інспекції розповіли спудеям  про порядок надання звітності в електронному вигляді.
Детальніше...
 
31 березня – останній день для подання громадянами річної декларації
Середа, 31 березня 2010 05:58

У зв'язку з закінченням  31 березня 2010 року кампанії декларування доходів ДПІ у м. Рівне запрошує громадян подати річну декларацію про доходи, отримані  протягом 2009 року від продажу інвестиційних активів, отримання спадщини, подарунків та матеріальної допомоги від фізичних осіб,  від надання квартир, іншої нерухомості в оренду фізичним особам, від оренди земельних ділянок, надання будь - яких оплатних послуг громадянам, будівельних робіт, ремонту квартир, продажу автотранспорту тощо, з яких податок не було утримано.

Детальніше...
 
До відома власників земельних ділянок - членів садівничих товариств!
Середа, 31 березня 2010 05:20

Державна податкова інспекція у Рівненському районі повідомляє, що відповідно до Закону України «Про плату за землю», члени садівничих товариств, які приватизували дачні наділи, зобов'язані самостійно сплачувати земельний податок у терміни, визначені цим законом, тобто до 15 серпня  та 15 листопада.

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
Середа, 31 березня 2010 05:07
матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
Платникам про електронну звітність
Вівторок, 30 березня 2010 05:56

Під час формування та відправки електронної звітності, а також отримання квитанцій досить часто у платників податків виникають питання. Тому, для того, щоб швидко і якісно отримати кваліфіковану відповідь від працівників податкової служби  в ДПІ у м.Рівне визначено  перелік посадових осіб, які надають практичну допомогу по користуванню програмним забезпеченням Системи формування та подання до органів ДПС засобами телекомунікаційного зв'язку податкової звітності, податкових накладних та реєстрів податкових накладних в електронному вигляді  (ОПЗ) та відповідальні за приймання звітності в електронному вигляді, а саме:

Детальніше...
 
Деякі аспекти оподаткування гастрольних заходів
Вівторок, 30 березня 2010 05:19

Якщо ви займаєтесь організацією гастрольних заходів на території України, то ви повинні знати деякі аспекти оподаткування даного виду діяльності.

Загальні засади організації гастрольних заходів в Україні, а також порядок справляння збору за їх проведення встановлено Законом України № 1115-IV «Про гастрольні заходи в Україні». Платниками збору за проведення гастрольних заходів на території України є організатори гастрольних заходів, тобто суб'єкти господарювання, що займаються організацією гастрольних заходів на території України та в статутних документах яких передбачено таку діяльність.

Детальніше...
 
До уваги суб’єктів господарювання в сфері торгівлі алкогольними напоями, тютюновими виробами та пивом
Вівторок, 30 березня 2010 05:18

Законом України від 21 січня 2010 року № 1824-УІ «Про внесення змін до деяких законодавчих актів
України щодо обмеження споживання і продажу пива та слабоалкогольних напоїв» внесені зміни в
Закон України від 19.12.1995 року № 481/95-ВР «Про державне регулювання виробництва і обігу
спирту етилового, коньячного і плодового, алкогольних напоїв та тютюнових виробів» в частині
обмеження та заборони реалізації алкогольних та слабоалкогольних напоїв, тютюнових виробів та
пива, а саме:

Детальніше...
 
Навчання дітей податковій грамоті є не лише засобом виховання майбутніх платників податків, а й джерелом життєво необхідних знань
Понеділок, 29 березня 2010 06:56

Робота з формування високої податкової культури у молоді з кожним роком набуває особливого значення. Пов'язане це з усвідомленням того, що виховати сумлінного платника податків можливо лише починаючи виховання з самого дитинства.

В майбутньому, міцно ставши на ноги, кожен з молодих людей почне трудову діяльність і, як і решта громадян, сплачуватиме податки. Від того, наскільки свідомо і сумлінно це робитиметься, залежить добробут і процвітання нашої держави.

Детальніше...
 
Електронна звітність – оперативний метод подання звітності до податкової
Понеділок, 29 березня 2010 06:55

В приміщенні ДПІ у м. Рівне відбувся семінар - тренінг з питань практичного впровадження надання звітності до органів ДПС в електронному вигляді та засобами телекомунікаційного зв'язку за участю спеціалістів інспекції та представника Рівненського ВПР ТОВ «Український сертифікаційний центр (представник ПП «Штурман»). На  семінар були запрошені  бухгалтери підприємств та  підприємці міста.

Детальніше...
 
Засідання Комісії Україна-НАТО
Понеділок, 29 березня 2010 06:54

В другій декаді березня  поточного року відбулося  засідання комісії Україна-НАТО у штаб-квартирі Альянсу в м. Брюсселі. З українського боку участь у ньому взяв заступник Міністра закордонних справ України Костянтин Єлісєєв. Основною темою стало обговорення основних пріоритетів зовнішньої політики України після обрання Президента України, а також розвиток політичного діалогу та практичного співробітництва між Україною та НАТО в рамках виконання Річної національної програми на 2010 рік.

Детальніше...
 
Мер міста Рівне Володимир Хомко: «Декларування доходів громадян – шлях до європейських стандартів життя»
П'ятниця, 26 березня 2010 06:15

Декларування отриманих доходів  це конституційний обов'язок кожного громадянина. Сплачуючи податки, члени суспільства усвідомлюють, що таким чином роблять свій внесок у подальший розвиток держави, сприяють встановленню економічної стабільності, допомагають нашій країні досягти європейських стандартів життя.

 

Дуже часто ми нарікаємо на низький рівень соціальної захищеності, недостатнє фінансування деяких програм і т.д., однак забуваємо, що кошти на забезпечення цього отримуються з державного та місцевого бюджетів, які, у свою чергу, допомагаємо наповнювати ми, сумлінно сплачуючи податки. Тож, ухиляючись від цього обов'язку, ми прирікаємо себе на темне, негідне життя у державі з низьким рівнем розвитку економіки, культури, соціальної сфери.

Детальніше...
 
Про декларування та проведення конкурсу “Податки очима дітей” розповіли податківці освітянам
П'ятниця, 26 березня 2010 06:14

Днями відбулась зустріч фахівців податкової служби міста Рівне з працівниками Управління освіти Рівненського міськвиконкому.

Фахівці податкової інспекції спільно з освітянами, враховуючи зміни у порядку проведення конкурсу, визначили шляхи подальшої співпраці. Зокрема, врахували, що  цьогорічний конкурс проводитиметься за двома віковими категоріями (І категорія: 9-12 років, ІІ категорія: 13-16 років) і трьома напрямками: „Художні твори", „Твори декоративно-прикладного мистецтва", „Літературні твори". Переможці міського конкурсу візьмуть участь у обласному, а відтак у Всеукраїнському конкурсі „Податки очима дітей-2010".

Детальніше...
 
До уваги відвідувачів веб-сайту.
П'ятниця, 26 березня 2010 06:13
Поновлено матеріали в рубриці «ДПІ у м. Рівне інформує»
 
Вчасно подана декларація – це, перш за все, іспит на соціальну зрілість нашого суспільства
П'ятниця, 26 березня 2010 06:13

Головною метою органів державної податкової служби є впровадження ідеології добровільності декларування доходів, взаєморозуміння та формування високої податкової культури громадян. Декларування доходів - це необхідна складова цивілізованих відносин між державою та її громадянами, яка певним чином сприяє соціально-економічному розвитку країни. Тому декларувати свої доходи й повною мірою сплачувати податки необхідно, адже завдяки цьому поповнюється місцевий бюджет, що означає своєчасне фінансування закладів охорони здоров'я, освіти, культури, упорядкування комунального господарства й благоустрою району чи міста, а також надання соціальної допомоги тим, хто цього потребує. Змінити життя людей на краще можливо, лише маючи стабільний і наповнений бюджет.

Детальніше...
 
Сплати податки – подбай про своє майбутнє
П'ятниця, 26 березня 2010 06:13

На сьогодні питання дотримання вимог чинного законодавства при виплаті заробітної плати постійно перебуває в центрі професійної уваги податківців міста Рівне. Головне завдання фахівців ДПІ у цьому напрямку роботи -  виявляти і упереджувати "тіньові" доходи, руйнувати схеми ухилення суб'єктів підприємницької діяльності від оподаткування.

З метою легалізації робочих місць, протидії виплати заробітної плати в "конвертах", дослідження цих питань обов'язково входить у програму проведення  документальних перевірок  юридичних та  фізичних осіб.

Детальніше...
 
Прем’єр-міністр України Микола Азаров представив Голову Державної податкової адміністрації України Олександра Папаіку
Четвер, 25 березня 2010 06:12

24 березня 2010 року Прем'єр-міністр України Микола Азаров представив колективу податкової служби нового Голову ДПА України Олександра Папаіку.

„Олександр Олексійович працював у податковій службі з моменту її становлення. Це - професіонал, який добре знає свою справу", - підкреслив Прем'єр-міністр України Микола Азаров.

Детальніше...
 
Юним фінансистам про податки та декларування доходів
Четвер, 25 березня 2010 06:11

Днями до податківців міста Рівне на "День відкритих дверей" завітали студенти Рівненського державного технікуму економіки та бізнесу. Такі заходи із студентською та учнівською молоддю проводяться фахівцями податкової служби міста на постійній основі. Вони сприяють вихованню економічної та правової культури майбутніх платників податків, формуванню у них податкової культури, обізнаності з основами податкового законодавства.

Детальніше...
 
Надра під охороною
Четвер, 25 березня 2010 06:11

Несанкціоновані розробки корисних копалин продовжують мати місце на Рівненщині. Нещодавно об'єктом уваги співробітників податкової міліції області стали перспективні ділянки щодо можливого розташування родовища бурштину в Сарненському районі.

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • План роботи Державної податкової адміністрації в області
  • Поспішайте відзвітувати перед державою – подайте декларацію
  • І знову про легалізацію заробітної плати
  • Прес – конференція з актуальних питань діяльності податківців Березнівщини
  • Євроінтеграційні технології у сфері обслуговування платників податків
« ПочатокПопередня101102103104105106107108109110НаступнаКінець »

Page 103 of 114
Інформ ДПC

Банери