This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6259 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-22. The original page over time could change.
Світова прем’єра Cayenne GTS на автосалоні у Пекіні / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини



 
Новини

Світова прем’єра Cayenne GTS на автосалоні у Пекіні

Штутгарт. На автосалоні у Пекіні компанія Porsche представить світову прем’єру – спортивний позашляховик Cayenne GTS, а також нове покоління Boxster, презентація якого в Азії буде проведена вперше. Пекінський автосалон відчинить свої двері для відвідувачів 27 квітня та триватиме до 2 травня 2012 року.

Для компанії Dr. Ing. h.c. F. Porsche AG, Штутгарт, Китай є самим швидкозростаючим ринком, який по масштабам збуту займає після США друге місце, випереджаючи ринок Німеччини. В минулому році виробник спорткарів продав в Китаї понад 24 000 автомобілів – на 65 відсотків більше у порівнянні з попереднім роком, що стало новим рекордом для компанії Porsche. Бернхард Майєр, член правління Porsche AG, який відповідає за збут та маркетинг, прокоментував: «Компанія Porsche є лідером на ринку спортивних автомобілів Китаю. З моменту заснування нашого дочірнього підприємства в 2008 році ми вже продали на цьому ринку 8 831 спортивних автомобілів 911 моделі, Boxster та Cayman. В минулому році нам вдалося збільшити свою частку в сегменті до 46 відсотків».

Самою бажаною моделлю в 2011 році знову став Cayenne – в Китаї було реалізовано 13 283 автомобілі. Другий раз поспіль в Піднебесній у порівнянні з іншими країнами світу було продано максимальну кількість цих спортивних позашляховиків. Найбільшим ринком збуту Китай став і для автомобілів Panamera. В той же час Китай є  другим ринком за обсягом продажу спортивних центральномоторних автомобілів Boxster та Cayman.

Стабільно високий попит спостерігається і в 2012 році: за перші три місяці цього року компанія Porsche поставила китайським клієнтам 7 121 автомобіль, що означає ріст продажу на 38,3% у порівнянні з аналогічним кварталом минулого року.

Для задоволення стабільно високого попиту в поточному році компанія Porsche продовжить розширювати свою дилерську мережу. З початку 2012 року тут було відкрито три нових дилерських центри Porsche, а один було значно розширено. Існуюча на даний момент дилерська мережа з 41 центру Porsche буде збільшена до 2015 року приблизно до 100 дилерських підприємств.

Окрім цього, в одному з легендарних для шанувальників автоспорту місці компанія Porsche будує ексклюзивний випробувальний полігон: поруч зі спортивним треком Shanghai International Circuit (SIC), на якому щороку розігрується Гран-прі Китаю Формули 1, з’явиться перший в Азії центр Porsche Driving Experience Centre (PDEC). На території площею 100 000 квадратних метрів в розпорядженні клієнтів та шанувальників Porsche будуть випробувальні траси, ділянки для слалому, позашляхові ділянки та навчальні приміщення. Після закінчення будівництва, яке заплановано на третій квартал 2013 року, центр Porsche Driving Experience в Шанхаї стане третім у світі випробувальним полігоном компанії Porsche після полігонів у Лейпцигу та англійському Сільверстоуні.

В Китаї компанія Porsche задіяна і в реалізації соціальних проектів. Разом з Дитячим Фондом ООН (ЮНІСЕФ) виробник спортивних автомобілів бере участь в освітньому проекті для дітей та молоді, які постраждали від землетрусу в регіонах Сичуань, Ганьсу та Юньнань. Компанія Porsche продовжила своє співробітництво з цим фондом на два роки до 2014 року та збільшила пожертви в розмірі 10,2 млн. юанів (близько 1,2 млн. євро) на п’ять млн. юанів. Результати роботи над цією програмою перевершили всі сподівання: майже за два роки навчання пройшли понад 7 500 вчителів, більше 115 000 учнів змогли  скористатися можливістю отримання більш якісної освіти та роботи з кращими навчальними матеріалами. Ці показники майже вдвічі перевершують ті, що були встановлені за мету в рамках роботи над даною програмою.

Прес-конференція компанії Porsche на автосалоні в Китаї відбудеться 23 квітня 2012 року о 10:30, павільйон Е5, стенд Е505.

Детальніше про автомобілі Порше  http://porsche.ua/dealers/kiev/


      

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д