This version of the page http://dpa.rv.ua/index.php?limitstart=1890 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-22. The original page over time could change.
ДПC у Рівненській області | ДПА у Рівненській області
Вівторок, 22. травня 2012
 
  • English
  • Телефон довіри
  • Сумлінні платники податків
  • ДПC у Рівненській області
До уваги суб‘єктів господарювання! В актовому залі ДПІ у м. Рівне щопонеділка і щоп‘ятниці о 10-00 год. проводяться безкоштовні семінари.У випадку неправомірних дій або бездіяльності працівників органів ДПС звертайтеся за телефоном «Пульс податкової»: (044) 284-00-07. До уваги громадян! У випадку зміни місця проживання, прізвища або імені необхідно відвідати податкову інспекцію та внести зміни до облікової картки фізичної особи.
Головне меню
Пошук на сайті


Наказ ДПА України від 06.07.2010р. № 483 “Про затвердження Узагальнюючого податкового роз’яснення щодо застосування норм Закону України від 09 квітня 1999 року № 578-XIV “Про збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства”.
Понеділок, 26 липня 2010 05:48

В Узагальнюючому податковому роз'ясненні надано роз'яснення щодо:

платників збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства;

об'єкта оподаткування збором на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства та про застосування ставки збору на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства;

особливостей нарахування та сплати збору з реалізованих через філії головного підприємства алкогольних напоїв та пива в оптово-роздрібній торговельній мережі та мережі громадського харчування;

Детальніше...
 
Відбувся ознайомчий візит до штаб-квартири Альянсу представників центральних та регіональних засобів масової інформації України
Понеділок, 26 липня 2010 05:47

12-13 липня ц.р. відбувся ознайомчий візит до штаб-квартири Альянсу представників центральних та регіональних засобів масової інформації України, організований за сприяння Управління громадської дипломатії НАТО та Центру інформації та документації НАТО в Україні. До складу делегації увійшли представники Вінницької, Луцької, Дніпропетровської, Житомирської, Одеської, Рівненської та Черкаської державних телерадіокомпаній, а також журналісти інформаційного агентства „Інтерфакс-Україна", „Радіо Свобода", журналу „Тиждень", кіровоградської регіональної газети „Олександрівщина", а також автори програми „Сектор безпеки", яку готує Державна прикордонна служба України.

Детальніше...
 
Резерви роботи податківців Рівненщини
П'ятниця, 23 липня 2010 12:58

23 липня відбулось розширене засідання Колегії ДПА в Рівненській області, на якому розглядались результати роботи податкової служби Рівненщини за перше півріччя 2010 року. В роботі засідання взяв участь голова Рівненського територіального відділення Асоціації платників податків України А.П. Марков. Засідання вів голова ДПА в області В.П. Башук.

Перший заступник голови ДПА в області А.В. Сташко доповів присутнім про показники виконання надходжень по області до бюджетів всіх рівнів, зазначивши, що в звітному періоді податківцям не вдалося  виконати доведену наказами ДПА України планово-розрахункову базу, а також забезпечити хоча б мінімальний приріст до відповідного періоду минулого року. Лише надходження до місцевих бюджетів забезпечено в повному обсязі  і всіма податковими органами області, крім ДПІ у м.Рівне.

Детальніше...
 
Зверненням громадян – постійна увага
П'ятниця, 23 липня 2010 05:46

Своєчасний і кваліфікований розгляд звернень громадян та підвищення якості роботи податківців - це питання, яким у Державній податковій інспекції у м. Рівне приділяється постійна увага.

Щоб жодне звернення не залишилось поза увагою, з метою оперативного реагування на інформацію заявників, ДПІ у м. Рівне проводить детальний аналіз звернень, що надходять від громадян нашого міста. З початку року до ДПІ у м. Рівне від громадян надійшло 44  письмових звернення, з яких: 32 - заяви, 9 - пропозицій, 1 - інформаційний запит та 2 скарги.

Детальніше...
 
До уваги платників податку на додану вартість
П'ятниця, 23 липня 2010 05:44

Державна податкова інспекція у м. Рівне повідомляє, що з 16 червня 2010 року до 1 січня 2011 року застосовується особливий порядок визначення бюджетного відшкодуванню податку на додану вартість.

Зокрема, у податковій декларації з податку на додану вартість за червень 2010 року до рядка 23.2 включається значення рядка 26 податкової декларації з ПДВ за травень 2010 року лише в частині сум податку, сплачених постачальникам у попередніх податкових періодах.

Детальніше...
 
Про ідентифікаційний номер подбайте завчасно
Четвер, 22 липня 2010 05:55

Острозьке відділення Здолбунівської ОДПІ доводить до Вашого відома, що згідно з Законом України від 22.12.1994 р " Про державний реєстр фізичних осіб - платників податків та інших обов'язкових платежів"  в Україні  створено  Державний реєстр фізичних осіб -  платників податків та інших обов'язкових платежів.

Занесення до Державного реєстру, тобто присвоєння ідентифікаційного номера, проводиться незалежно від віку для всіх громадян, що проживають на території України,  на підставі даних паспорта або свідоцтва про народження.

Детальніше...
 
Коротко про головне
Четвер, 22 липня 2010 05:54

Наказ ДПА України від 06.07.2010р. № 483 "Про затвердження Узагальнюючого податкового роз'яснення щодо застосування норм Закону України від 09 квітня 1999 року № 578-XIV "Про збір на розвиток виноградарства, садівництва і хмелярства".

Детальніше...
 
Бюджетоутворюючим платникам – особлива увага
Середа, 21 липня 2010 05:53

Головне прагнення податкових органів - досягти такого стану справ, коли б податки сплачувалися сумлінно і добровільно. Досягається це лише завдяки системній роботі, постійному спілкуванню з платниками та усвідомленні ними, що основний принцип співіснування влади і бізнесу - взаємна повага і громадська відповідальність.

Детальніше...
 
Комітет з питань європейської інтеграції визнав низку законопроектів такими, що не суперечать законодавству Європейського Союзу
Середа, 21 липня 2010 05:52

На засіданні Комітет розглянув проект закону про внесення змін до Закону "Про оподаткування прибутку підприємств" (щодо використання податкових інструментів стимулювання інноваційної діяльності) (реєстр. №5402). Законопроектом пропонується внести зміни до ст.ст. 1 та 16 чинного закону, а також додати нову статтю 5-1 з метою впровадження у практику державного регулювання економіки інструменту податкового стимулювання інвестицій у наукові дослідження та науково-технічні розробки шляхом запровадження диференційованого підходу до визначення суми витрат, на яку буде зменшена сума податку на прибуток підприємств. При цьому така сума не може перевищувати річний розмір податку на прибуток.

Детальніше...
 
Підгрунтя для забезпечення виконання соціальних програм
Середа, 21 липня 2010 05:52

Одним із механізмів збільшення надходжень в бюджет залишається контрольно-перевірочна робота. В ході її проведення виявляються схеми ухилення від оподаткування та схеми мінімізації податкових зобов'язань, що використовуються платниками в господарській діяльності. За порушення суб'єктами господарювання вимог податкового законодавства фахівцями управління аудиту юридичних осіб ДПІ у м. Рівне за шість місяців поточного року було донараховано 8802 тис. гривень.

Детальніше...
 
На сторожі закону
Вівторок, 20 липня 2010 05:50

Відповідно до планів роботи головним відділом податкової міліції ДПІ у м. Рівне постійно проводяться заходи щодо виявлення, розкриття, розслідування та припинення злочинних проявів у сфері оподаткування. Всі заходи  направлені на упередження втрат бюджету та збільшення надходжень до нього.

Детальніше...
 
Щодо сплати комунального податку
Вівторок, 20 липня 2010 05:49

Станом на 01.07.2010 року на обліку в Державній податковій інспекції у м. Рівне перебувало 2284 платників комунального податку. За шість місяців поточного року зазначеними платниками до бюджету міста сплачено 417,6 тис. грн.

Детальніше...
 
На порядку денному – обговорення актуальних питань
Вівторок, 20 липня 2010 05:47

Днями відбулася зустріч фахівців Державної податкової інспекції у м. Рівне зі спеціалістами Обласного центру зайнятості. Під час зустрічі учасники обговорили актуальні зміни в оподаткуванні, зокрема внесені Законом України від 20.05.2010р. № 2275-VI «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України», а також хід операції «Легалізація  зарплати та найманих працівників», основні положення проекту Податкового кодексу.

Детальніше...
 
Семінар - на допомогу платникам податків
Понеділок, 19 липня 2010 05:47

Семінар для платників податків на тему: "Актуальні питання податкового законодавства та складання податкової звітності» провели фахівці ДПІ  у Рівненському районі.

У семінарі взяли участь бухгалтери підприємств, установ, організацій та приватні підприємці. Основною метою проведення таких заходів  є налагодження та зміцнення партнерських відносин між податковою службою і платниками податків та своєчасність доведення змін в податковому законодавстві.

Детальніше...
 
До уваги суб’єктів господарювання та громадян!
Понеділок, 19 липня 2010 05:46

З метою проведення ретельної експертизи та вивчення пропозицій від громадськості щодо основних положень проекту Податкового кодексу України Департаментом масово-роз'яснювальної роботи та звернень громадян ДПА України на форумі веб-сайту ДПА України 16 червня 2010 року  створено окремий розділ „Обговорення положень проекту Податкового кодексу України". На сьогодні в зазначеному розділі форуму відкрито три теми для обговорення. Запрошуємо долучитись до обговорення зазначеного розділу на форумі ДПА України.

 
Учасники злочинної схеми затримані та утримуються під вартою
Понеділок, 19 липня 2010 05:44

Співробітниками податкової міліції Рівненської області, спільно з працівниками УСБУ в області, в ході відпрацювання інформації про ухилення від сплати податків та незаконне використання товарних знаків виявлено та припинено незаконну діяльність групи осіб, які протягом 2009-2010 років придбавали ваговий цемент та в подальшому фасували його у мішки різних виробників без відповідних угод з власниками торгових марок.

Детальніше...
 
Шановні бухгалтери!
П'ятниця, 16 липня 2010 05:43

Прийміть найщиріші вітання з професійним святом - Днем бухгалтера!

Бути бухгалтером - велика відповідальність. Ваша робота надзвичайно важлива і копітка. Вона вимагає спеціальних знань, досвіду, особливої уваги, вміння швидко орієнтуватися у мінливому законодавстві. Від Вас залежить вчасна сплата податків, а відтак - наповнення бюджету.

Прийміть щиру вдячність за щоденну сумлінну працю і вірність професійному обов'язку. Бажаємо, щоб ідеальний порядок царював у Вашій звітності, дебет завжди дорівнював кредиту, а Ваші взаємини з оточуючими були гармонійними та результативними.

Щастя в особистому житті, міцного здоров'я, професійних успіхів і кар'єрного росту. Нехай робота приносить Вам задоволення як моральне, так і матеріальне, а в особистому плані хай збуваються всі Ваші мрії і сподівання!

Від імені податківців Рівненщини -

Віктор Башук,  голова  ДПА в  Рівненській області

 
За незаконну порубку лісу передбачена кримінальна відповідальність
П'ятниця, 16 липня 2010 05:42

Працівниками податкової міліції області, спільно з співробітниками УДАІ Дубровицького району, в одному з сіл  цього району встановлено факти лісозаготівлі без наявності документів, які б  підтверджували законність їх проведення.

Так, встановлено факт завантаження пиловнику деревини без будь-яких документів в кількості приблизно 15 м. куб на вантажний автомобіль IVEKO, зареєстрований за громадянином, який являвся перевізником даного вантажу.

Детальніше...
 
Виявлено численні факти використання робочої сили без оформлення трудових відносин
П'ятниця, 16 липня 2010 05:40

Комплексне відпрацювання 3-х підприємств молокопереробної галузі провели днями співробітники податкової міліції, санепідемстанції, екологічної інспекції та стардартметрології Рівненської області. Поряд з заниженнями в кілька разів обсягів оподатковуваних операцій, недотриманням трудового законодавства перевіряючими встановлено порушення екологічних та санітарних норм.

Детальніше...
 
План роботи
П'ятниця, 16 липня 2010 05:00
Державної податкової адміністрації в області на 3-й квартал 2010 року
 
Верховна Рада України прийняла Постанову "Про всенародне обговорення проекту Податкового кодексу України"
Четвер, 15 липня 2010 06:40

Верховна Рада України постановила винести проект Податкового кодексу України на всенародне обговорення, "зважаючи на особливий регулятивний вплив Податкового кодексу України на суспільні відносини та його значення для кожної людини, для підвищення конкурентоспроможності національної економіки, створення сприятливих фіскальних умов для залучення прямих іноземних інвестицій, активізації інвестиційно-інноваційної діяльності в Україні, забезпечення її сталого економічного розвитку, формування відповідального ставлення платників податків до виконання своїх податкових зобов'язань, забезпечення суттєвого зменшення масштабів ухилення від сплати податків, демократизація податкової служби, встановлення рівноправних відносин між платниками податків і податковими органами, запровадження єдиного соціального внеску та покращення процедури його адміністрування, а також забезпечення раціонального використання природних ресурсів".

Детальніше...
 
Більше статтей...
  • У Києві відбулось засідання Міжпарламентської Ради "Україна-НАТО"
  • Про зміни в податковому законодавстві говорили під час семінару
  • Головне завдання податківців – наповнення бюджету
  • Громадські обговорення Програми економічних реформ України
  • До уваги відвідувачів веб-сайту.
« ПочатокПопередня919293949596979899100НаступнаКінець »

Page 91 of 114
Інформ ДПC

Банери