This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6103 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-21. The original page over time could change.
Euro NCAP назвала Ford Focus «Найкращим у класі» серед компактних сімейних моделей / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини



 
Новини

Euro NCAP назвала Ford Focus «Найкращим у класі» серед компактних сімейних моделей

· Euro NCAP, незалежна організація, що займається дослідженнями безпеки автомобілів, присудила Ford Focus перемогу в категорії «Найкращий у класі» серед компактних сімейних автомобілів Європи

· Організація згадала досягнення Focus : п’ятизірковий рейтинг Euro NCAP та чотири нагороди Euro NCAP Advanced за системи безпеки – рекорд для автомобіля масового виробництва

· Новий Ford Ranger, найбезпечніший пікап за всю історію випробувань Euro NCAP, удостоївся особливої похвали як єдиний пікап з п’ятизірковим (максимальним) рейтингом

БРЕНТВУД , ВЕЛИКОБРИТАНІЯ , 7 лютого 2012 р. – Організація Euro NCAP , головний експерт Європи з питань автомобільної безпеки, назвала Ford Focus «найкращим у класі» компактних сімейних автомобілів на знак визнання високого рейтингу цієї моделі за результатами краш-тестів та її передових систем безпеки.

Focus дістав одну з п'яти наявних нагород «Найкращий у класі» завдяки своєму максимальному п’ятизірковому рейтингу Euro NCAP, а також чотирьом нагородам Euro NCAP Advanced , присуджених минулого року, - небувале досягнення для автомобіля масового виробництва.

Euro NCAP також окремо згадала новий Ford Ranger після того, як той став найбезпечнішим пікапом за всю історію випробувань цієї організації. Це поки що єдиний пікап, що отримав п’ятизірковий рейтинг від Euro NCAP . Ranger дістав високі бали в усіх п’яти категоріях оцінки, але особливо високо було оцінено рівень захисту пішоходів.

«Ця нагорода має для нас особливе значення, оскільки розроблення та виготовлення найбезпечніших автомобілів однією з основних цінностей Ford , - сказав Стівен Оделл ( Stephen Odell ), голова ради правління та головний виконавчий директор Ford of Europe . - Focus яскраво демонструє нашу концепцію створення автомобілів, що водночас допомагають водіям уникати аварій та захищають їх від аварії, якщо та неминуча».

П’ятизірковий рейтинг Focus було досягнуто шляхом отримання оцінки 92 відсотки за рівень захисту дорослих людей у салоні, 82 – за рівень захисту дітей у салоні, 72 - за рівень захисту пішоходів та 71 - за допоміжні системи безпеки.

Focus дістав нагороди Euro NCAP Advanced за ці чотири системи:

· Driver Alert, призначена виявляти втомленого водія;

· Forward Alert, яка використовує радари для сканування дороги попереду та попереджає водія про можливість зіткнення;

· Active City Stop, яка допомагає зменшувати наслідки аварій на низькій швидкості (або повністю уникати їх);

· технології Lane Keeping Aid, що попереджають водіїв та допомагають тим з них, що випадково з'їхали зі своєї смуги руху.

Детальніше про автомобілі Форд http://ford.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д