This version of the page http://www.alaminute.ua/ru (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-18. The original page over time could change.
A la minute ru
укр рос eng
10.05Ресторан «A la minute» - серед переможців народного рейтингу
07.05Замовляй фірмові страви в "A la minute" - отримуй подарунок
13.04Поздравляем с Пасхой!
04.04Відкрито другий ресторан «Pasta Mia» при новозбудованому АЗК на Дніпропетро...
19.03Новий ресторан «A la minute» відкрито на Харківщині
19.03Ще у двох ресторанах мережі встановлено WiFi-зв’язок
01.03Термокружка для «MAКСИ». Акция продлена до мая!
01.03Рибний сезон в «A la minute»
17.02Відтепер Ваша «Велика тарілка» смакуватиме ще краще!
06.02Пікантна новинка у нашому італійському меню!
01.02Скористайся «Очевидними перевагами» у ресторанах «A la minute»!
Будь-які страви
Смачні снеки? Круасани-ескарготи? Запашну каву? А може щось ситніше? Будь-які страви нашого меню можна куштувати не лише у ресторанах, але й взяти з собою в дорогу. Це зручно, смачно та комфортно!
Важливі дрібниці
Найкращий відпочинку в дорозі, окрім нашої кухні, забезпечать: комфортний інтер’єр, безкоштовний WiFi-зв’язкок, телебачення, преса та безліч інших дрібниць, створених для Вашого комфорту!
Більше бадьорих кілометрів
Великий вибір кави з натуральних зерен не лише збадьорить Вас, але й подарує справжню насолоду! А широкий асортимент задовільнить навіть гурманів! Для шанувальників "великих порцій" радимо спробувати каву MAXI, яку зручно взяти з собою в дорогу!
Мережа «Hot cafe»
Де б Ви не подорожували - на Вас завжди чекає ароматна натуральна кава та легкі снеки у мережі «Hot cafe»! Адже наші міні-кав'ярні - обов'язковий атрибут кожного фірмового магазину в мережі «ОККО»!
найкращий відпочинок у дорозі
З моменту відкриття нашого першого закладу, ми незмінно дотримуємося обраної концепції ресторанів для відпочинку у дорозі. Безліч малопомітних на перший погляд дрібниць забезпечують нашим Гостям максимально комфортний відпочинок. А розташування ресторанів при АЗК «ОККО» - ще одна, вигідна для клієнтів, зручність!
Приєднуйся до нашої команди!
Ви, ймовірно, вже мали змогу насолодитися теплою та привітною атмосферою як Гість наших закладів. Що ж, ми раді повідомити, що Ви повною мірою відчуєте такі ж позитивні емоції, приєднавшись до нашої професійної команди!