This version of the page http://knp.com.ua/ua/stroitelstvo-portov/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-15. The original page over time could change.
Будівництво портів

Будівництво портів

Важливе місце B промисловому будівництві займає будівництво портів та їх комплексів. Це один з найбільш складних видів будівництва, так як створюючи порт будівництво має враховувати дуже багато чинників – від можливих зовнішніх впливів на конструкцію до врахування можливих робіт, які будуть проводитися B порту B майбутньому.

Наша будівельна копання не перший рік будує порти не тільки B Україні, а й по всьому світу, тому ми добре знайомі з тонкощами і специфікою цієї справи. Наші спеціалісти добре розбираються B технологіях, яких вимагає будівництво річкових портів і добре знайомі з технологіями, яких вимагає будівництво морських портів .

Наша компанія пропонує Вам наступні види будівництва портів:

  • будівництво річкового порту

  • будівництво морського порту

Наша компанія використовує тільки найякісніші будівельні матеріали та передові технології. Ви можете не турбується за обєкти, які ми створюємо, так як вони прослужать без неполадок, не вимагаючи додаткового ремонту багато років.

Звертайтеся B нашу компанію, і ми побудуємо для Вас порт будь-якого призначення і зробимо це не тільки швидко, але і якісно!