This version of the page http://train.pilot.ua/ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-12. The original page over time could change.
Главная страница

Железнодорожные билеты онлайн

Приобретение билетов on-line с услугой доставки, для физических лиц доступно только при оплате картой Visa или MasterCard через «HELP ONLINE» согласно условий «Публичной оферты»
Справочная информация по телефону для физических лиц не предоставляется. Купить билеты Вы можете в офисах по адресам указанным в разделе «Режим работы»
Я прочитал и согласен(а) с условиями публичной оферты

По Украине

По СНГ

Одесса Севастополь С.-Петербург Адлер
Симферополь Луганск Кисловодск Астана
Ив.-Франковск Львов Гомель Кишинев
Ужгород Донецк
Москва
Харьков

Днепропетровск


Специальные предложения

Киев-Одесса,
купе 182,99 грн
Киев-Харьков,
купе 166,46 грн
Киев-Днепропетровс,
купе 204,69 грн
Киев-Львов,
купе 194,80 грн
Киев-Донецк,
купе 248,20 грн
Киев-Симферополь,
купе 285,14 грн
Киев-Ужгород,
купе 192,71 грн
Киев-Севастополь,
купе 205,84 грн
Киев-Луганск,
купе 218,34 грн

Авіаквитки

Компанія "Пілот" пропонує зручний сервіс пошуку і подальшого бронювання (замовлення) авіаквитків в Києві та інших містах України,, бронювання авіаквитків в режимі онлайн (on-line) на міжнародні авіарейси та рейси по Україні. Пропонуємо Вам скористатись формою підбору авіаквитка, яка розміщена вище. Тільки у нас Ви зможете забронювати багатоплечовий переліт, а також вибрати для себе зручне місце в салоні літака за декілька кліків мишкою.

НОВА ПОСЛУГА: Оплата on-line кредитними картами Visa і MasterCard. Отримайте електронний авіаквиток, не виходячи з дому!
Бронюйте авіаквитки через сервіс бронювання компаніі Пілот і Ваша on-line заявка буде оброблена нашими фахівцями в максимально короткий час.

Ціни на авіаквитки. Вартість авіаквитків.

На нашому вебсайті ви зможете переглянути ціни на авіаквитки передових авіакомпаній (вартість авіаквитків), порівняти їх і знайти для себе найкращий варіант авіаперельоту, а також переглянути розклад польотів літаків у розділі розклад авіарейсів і забронювати квитки на літак міжнародних перельотів і перельотів по Україні. Ми пропонуємо авіаквитки по найбільш дешевим тарифам.
Чекаємо Вас в наших авіакасах.

back to top
03 березня 2011 Укрзализниця планирует ввести электронные билеты в 20 поездах
15 лютого 2011 На одесской железной дороге принята в эксплуатацию система коммерческого учета электроэнергии
03 лютого 2011 Укрзалізниця відкрила електрифікований рух на ділянці Конотоп-Ворожба

  • Все новости