На русском
Ми захищаємо цифрові світи
 

Поради з захисту

Дотримання порад з захисту допоможуть Ваш правильно захистити свій комп’ютер та своєчасно відреагувати на можливу атаку вірусів.


Захист мобільних користувачів

Використання ноутбуків, нетбуків, смартфонів та інших портативних пристроїв з кожним роком стає все актуальнішим, особливо у період відпусток або під час відряджень.


Захист дітей в Інтернет мережі

Широко популярними серед юних користувачів сьогодні є програми, які дають можливість обмінюватися миттєвими текстовими повідомленнями. Як правило, діти довірливо вступають у розмову з невідомими контактами, не здогадуючись, що насправді можуть спілкуватися зі злочинцями.


Як надіслати зразки загроз

Якщо Ви виявили нове шкідливе ПЗ, не зволікайте, надсилайте всю інформацію про нові зразки загроз до цілодобової служби технічної підтримки.


Реєстрація

Перед початком встановлення антивірусних рішень ESET як коробочних, так і ОЕМ версій, Вам необхідно пройти процедуру реєстрації.


Служба технічної підтримки

Якщо у Вас виникли питання стосовно антивірусного ПЗ пишіть або дзвоніть до служби технічної підтримки, яка працює цілодобово 24/7/356 за номером +380 44 332.ESET (37 38).


FAQ

Найчастішими питаннями, з якими звертаються користувачі до служби технічної підтримки, описані в даному розділі.