This version of the page http://vsim.ua/forgot (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-10. The original page over time could change.
Новини Хмельницького - ВСІМ | День Перемоги у Хмельницькому: з БТР, фронтовиками і квітами
Авто
Дім
Будівництво
Робота
Готелі
RSS
Вхід | Зареєструватися

День Перемоги у Хмельницькому: з БТР, фронтовиками і квітами

9 травня у Хмельницькому відзначили 67-у річницю з Дня Великої Перемоги. Хмельничани вшанували пам’ять загиблих – урочистою ходою і мітингами на військовому кладовищі, біля Вічного вогню та Меморіалу слави.  (7)

Тимошенко припинила голодування – у Хмельницькому намети ще стоять

Екс-прем’єрка Юлія Тимошенко, яка сьогодні, 9 травня, була госпіталізована до лікарні, припинила голодування. У Хмельницькому прихильники Леді Ю також вже не голодують, проте намети на майдані Незалежності стоять і досі.  (2)

ТОП 25 Успішних жінок Хмельницького

Газета «ВСІМ» вперше у місті Хмельницькому представляє проект "Рейтинг успішних жінок". Протягом двох тижнів з 26 квітня по 11 травня 2012 року ми будемо розповідати хмельничанам про жінок, котрі досягли успіху в різних сферах діяльності. А згодом, за допомогою читачів та компетентного журі, сформуємо ТОП-25 успішних жінок Хмельницького  (17)

На філармонії латають дорогу, люди змушені ходити по тротуару


Їхала на обід і побачила, як в районі філармонії дорожники ремонтують тротуар, заливають асфальт. На зупинці стояти немає сенсу, транспорт зупиняється далі, потрібно проходити по дорозі. Добре, що поставили оранжеві "ковпаки", то хоч водії бачать.  (1)

«ВСІМ» даруємо добро – допомагаємо разом

Щодня до редакції газети «ВСІМ» звертаються люди. Хтось бажає поділитися щастям, в когось є ідея досягнути справедливості, а хтось хоче, здавалося б, найпростішого, - жити, жити повноцінним життям.  (4)

Обираємо Міс газети ВСІМ, Ольга Резникова, 21 рік

Газета "Діловий тижневик "ВСІМ" проводить конкурс серед читачок. Щотижня ми друкуємо фото учасниці. Обирайте кращу!  (11)

Смачного ВСІМ разом з кращими кухарями Хмельницького!

Шановні читачі! Газета «Діловий тижневик «ВСІМ» пропонує вам смачний сюрприз – рецепти улюблених страв від кращих кухарів Хмельницького.  (2)

«ВСІМ» Бізнес-Ліга 2012»: три місця у чвертьфіналі поки вакантні (оновлено)

Чергові ігри турніру з міні-футболу серед підприємств Хмельницького визначили ще трьох чвертьфіналістів змагань. Ними стали «Гофропак», «Патріот» та «Фаворит». Шанси потрапити до 1/4 фіналу мають команди груп «C», «D» та «E»

Оголошення Хмельницького на RIA.ua
Додати оголошення
Інші новини
ТОП-25. Татьяна Лачугіна, директор дизайнерської студії "Еталон"

Лачугина Татьяна Петровна Родилась в г. Хмельницком. 10/05/2012 16:15

ТОП-25. Луніна Людмила, головний редактор "Моя газета+"

Людмила Лунина главный редактор газеты «Моя газета+». Інтерв'ю, яке було опубліковане до 10-річчя газети "Моя газета+" 10/05/2012 15:45

Директорка школи №2 витягнула третьокласника з вогню

Десятирічний Сергійко ледь не згорів у власній квартирі. Дим з балкону побачила директорка школи №2 Оксана Кореганова. Не роздумуючи, жінка кинулася на допомогу і витягнула дитину з вогню. Попри те, що поруч були люди, допомогти жінці визвалися лише двоє сусідів. 10/05/2012 14:39

ТОП 25. Наталія Нікітіна, директор Центру Євмінова (1)

Нікітіна Наталья Юріївна народилася 21.03.1968 р. В 1986 році закінчила Хмельницьке медичне училище. Наталья продовжила династію медиків, адже сама з дитинства відчувала потяг до медичної справи. 10/05/2012 10:40

У Сатанові 79-річний дідусь впав з містка через Збруч і потонув

Трагедія сталася 9 травня в обідній час. В селищі міського типу Сатанів Городоцького району 79-річний дідусь переходив річку Збруч по містку та впав у воду. Дідусь потонув. 10/05/2012 10:21

Стиль Дня Перемоги: георгіївські стрічки, камуфляж і пілотки (1)

9 травня у Хмельницькому відзначали День Перемоги. У військову форму були вбрані не лише ветерани і артисти, але й святкуючі хмельничани. Також популярними атрибутами були георгіївські стрічки. 10/05/2012 08:40