This version of the page http://www.budexpert.ua/news (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-09. The original page over time could change.
Новини
Закрити

  Авторизація

Логін
Пароль
Запам'ятати на 2 тижні?

Забули пароль?
Якщо ви незареєстровані, пройдіть реєстрацію
Завантажити інформацію про TV-програму, Банерну рекламу



 
ГоловнаНовини
Пошук за тегами
Пошук за тегами
Пошук тега:
376 - всього тегів у розділі
Вся інформація, яка містить тег:
Підлога

Популярні теги активного розділу
  • монтаж17
  • бетон25
  • створ15
  • фасад10
  • конвектор2
  • паркет2
Шукайте інформацію за тегами розділів:

Всі теги торгового майданчика 684
Всі теги каталогу учасників 579
Всі теги новин 376
Всі теги статей 458
Рубрикатор
Рубрикатор
Опитування
Опитування

Чи корисний для Вас портал БудЕксперт?

Новини від RedTram
Новини від RedTram
Завантаження...

Пошук
Пошук
1 2 3 4 ... 87   наступна>
04.05.2012р.

У Львові в маршрутках озвучуватимуть зупинки

Маршрутки у Львові почнуть озвучувати. Вже до середини травня на всіх радіальних маршрутках водії мають оголошувати зупинки, як це відбувається в електротранспорті. Про це в ефірі ток-шоу «Відверта розмова», що на Телеканалі 24, повідомив начальник управління транспорту міста Микола Жук.

 
04.05.2012р.

БудЕксперт: Гаражні ворота (анонс програми)

Секційні гаражні ворота втілюють в життя інженерні проекти будь-якої складності. Конструктивні особливості таких розробок дозволяють реалізовувати найрізноманітніші дизайнерські рішення і встановити їх в приміщеннях із будь-яким функціональним призначенням.

 
02.04.2012р.

Читайте у свіжому номері газети «БудЕксперт»

Купуйте у місцях продажу преси та передплачуйте у будь-якому відділенні «Укрпошти»!

 
31.10.2011р.

«Дерев’яний дім & Деревина у домі»

Редакція газети «БудЕксперт» готує новий тематичний додаток-каталог «Дерев’яний дім & Деревина у домі», присвячений використанню деревини у будівництві та облаштуванні дому.

 
04.08.2011р.

Вийшов з друку додаток-каталог «Печі & Каміни»

Вас цікавить виготовлення, встановлення, обслуговування чи продаж камінів та різноманітних печей? Тоді це видання для вас! Замовити каталог можна за телефоном: (032) 232-05-44, 232-05-45

 
04.05.2012р.

Мешканці гуртожитків зможуть приватизувати свої кімнати

У Києві на сьогодні налічується 484 гуртожитки. З них під приватизацію підпадає 209, всі інші - це студентські гуртожитки. Але поки приватизувати свої кімнати зможуть лише люди, які проживають у комунальних гуртожитках.

 
04.05.2012р.

Харківський «Трест Житлобуд-1» буде виправляти недоробки

Мешканці трьох новобудов поскаржилися на те, що будинки, здані в експлуатацію два роки тому, до цих пір залишаються без централізованого водопостачання та водовідведення. Ще за одним будинком виявилося несанкціоноване звалище, яке також з'явилося через близькість будівельних майданчиків.

 
03.05.2012р.

Уряд розпорядився оснастити всі квартири і приватні будинки...

Зокрема, квартири і приватні будинки, в яких природний газ використовується для підігріву води та приготування їжі, повинні бути оснащені газовими лічильниками до 1 січня 2016 року, квартири та приватні будинки, де газ використовується тільки для приготування їжі, - до 1 січня 2018.

 
03.05.2012р.

БудЕксперт: Електроінструменти

Дрилі, лобзики, болгарки, перфоратори, шуруповерти… Усім цим легко можуть користуватися не лише будівельники, адже сучасні електроінструменти прості, безпечні та розумні, і підходять як для професійного використання, так і для роботи у помешканні.

 
28.04.2012р.

PENOBOARD утеплив Львівський та Донецький аеропорти

При зведенні нових терміналів у Львові та Донецьку для теплоізоляції фундаменту, фасаду і підлоги були використані плити з екструдованого пінополістиролу PENOBOARD. У загальній складності на об'єктах теплоізоляційними матеріалами PENOBOARD було покрито більше 30 тис. кв. м.

 
1 2 3 4 ... 87   наступна>
Останні статті
Останні статті
Швелер - опис
03.05.2012р.

Швелером називають металевий суцільний профіль П-подібного поділу. Швелер виготовляється з простої вуглецевої сталі за допомогою гарячої прокатки на сортових верстатах (гарячекатаний) або згинанням (гнутий).

Звукоізолююча панельна система «зипс»
01.05.2012р.

Мабуть, ще ніколи проблема забезпечення звукоізоляції між приміщеннями житлових будинків не стояла так гостро. На те є декілька причин. По-перше, за останні 15 років в кожній квартирі і кожному домі з’явилося багато побутової техніки, що покращує якість життя її власників, але створює проблеми їх сусідам: комп’ютери, телевізори, пральні машини та системи кондиціонування. По-друге, якщо мова іде про житло високого класу, то до нього висувають більш високі вимоги, в тому числі і стосовно звукоізоляції, тоді як, матеріали, що застосовуються, лишились колишні. І нарешті, збільшений рівень інформованості споживачів про можливість успішно вирішувати проблеми звукоізоляції формує усвідомлену вимогу «Зробіть мені тихо!».

Коротко про дорожні плити
25.04.2012р.

Ідеальне дорожнє полотно має витримувати великі навантаження, мати гарну пропускну здатність і не руйнуватися тривалий період часу. Дорожні плити здатні максимально наблизити реальність до ідеалу.

«Рукавні» димарі – сучасна технологія захисту
23.04.2012р.

Димохід має ефективно відводити з приміщень дим і продукти згоряння від камінів, приладів опалення, які працюють на твердому паливі, гази тощо. Яким має бути димар у вашому помешканні, треба визначитися на етапі проектування будинку. Це дуже важливо, оскільки матеріали, висота і розміри цієї конструкції безпосередньо залежать від типу приладів опалення.

Електрокотли у системах опалення
18.04.2012р.

Використання електрокотлів в системах теплозабезпечення – хороша альтернатива газовим котлам, оскільки завжди є можливість їхнього застосування. Електрокотли можуть використовуватися як основне, так і додаткове джерело тепла для опалення житлових будинків, складських приміщень та виробничих цехів.

Елітний пакет порталу Реклама на порталі Комерційні новини та статті на порталі Карта сайту
При використанні матеріалів посилання на www.budexpert.ua (для інтернет ресурсів з гіперпосиланням) обов'язкове.
Про нас
Каталог учасників
TV-програма
Новини
Торговий майданчик
Реклама на порталі
Статті
Теги
Передплата


© 2010-2012 BUDEXPERT.UA. Всі права захищені.
Контактна інформація
Реклама на порталі


 RSS-канали порталу      Twitter     Facebook

Створення сайту - Веб-студія “Бренд-А”