This version of the page http://kyiv.comments.ua/news/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-08. The original page over time could change.
Новини / Київ.comments.ua - весь Київ в одному порталі: новини, афіша, міський довідник...
СВІТ
УКРАЇНА

КИЇВ

  • ХАРКІВ
    ДНІПРОПЕТРОВСЬК
    ЗАПОРІЖЖЯ
    ДОНЕЦЬК
    ЛУГАНСЬК
    ОДЕСА
    КРИМ
    ЛЬВІВ
    КІРОВОГРАД
    ЧЕРНІВЦІ
COMMENTS.UA
НОВИНИ
ФОРУМ
ПОГОДА
АФІША
РЕПОРТАЖ
АРХІВ
БЛОГИ
НАВІГАТОР
КОНТАКТИ

Новини

ЗА:

07 травня 2012

19:29

«ЗЗБК ім. Ковальської» набудує будинків у столиці на сотні мільйони гривень

ПАТ «ЗЗБК ім. Ковальської» (м. Київ) виграло тендер АТ «ХК «Київміськбуд» на будівельно-монтажні роботи з будівництва будинків у столиці на загальну суму 124 млн. 769 тис. 798 грн., повідомляє «РБК-Украина».

19:09

Донецьк заробить на «Олімпійському» 300 мільйонів гривень

НСК «Олімпійський» замовив проектно-вишукувальні та будівельні роботи по об’єкту: «Будівництво електропідстанції «Олімпійська» з прокладанням кабельної лінії 110 кВ від електропідстанції «Московська» до електропідстанції «Олімпійська», які коштують 299 874 124,69 грн., повідомляє «УНН».

18:50

Чиновники Попова крадуть гроші киян в неймовірних масштабах

Генеральною прокуратурою України 04.05.2012 затверджено обвинувальний висновок та направлено до Апеляційного суду м. Києва для визначення підсудності розслідувану Головним слідчим управлінням МВС України кримінальну справу щодо трьох членів злочинного угруповання. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба Генеральної прокуратури України.

18:30

Столична прокуратура опротестувала приватизацію Центральної дитячої бібліотеки

Прокуратурою столиці опротестовано рішення Київської міської ради від 16.02.2012 щодовключення до переліку об’єктів, які підлягають приватизації, нежитлового приміщення по проспекту Перемоги, 25-а, у якому розміщена та функціонує Центральна бібліотека ім. Т.Г.Шевченка для дітей. 

18:10

Завтра в Києві ураган та +24 градуси

8 травня в Києві мінлива хмарність, короткочасний дощ, місцями грози, вітер південно-східний, 5-10 м/с, вдень місцями шквали 15-20 м/с. Температура повітря вночі +13 ... +15 градусів, вдень +22 ... +24 градуси, повідомляє «Український гідрометеорологічний центр».

17:51

Київ визначив місця для торгівлі динями та морозивом

Київська міська державна адміністрація визначила місця для здійснення сезонної торгівлі безалкогольними напоями та морозивом в Києві. Про це йдеться у відповідному розпорядженні адміністрації № 696 від 28 квітня, повідомляють «Українські Новини».

17:39

Колесников виклав фото свого будинку раніше папарацці (ФОТО)

Віце-прем`єр-міністр - міністр інфраструктури Борис Колесников оприлюднив фотографії своєї земельної ділянки, на якому знаходяться будинок, офісні приміщення, пристань та інші споруди

17:31

В столиці подорожчали прогулянки Дніпром

Традиційні найкоротші оглядові екскурсії Дніпром від Річкового порту до Видубицького монастиря подорожчали цього року в середньому на 10-15 грн., передає «УНН».

17:20

У Києві знесли пам`ятник Сталіну (ВІДЕО)

Сьогодні, 7 травня, в Києві на вулиці Братській Подільського району з`явився «пісяючий» пам`ятник Йосипу Сталіну

17:11

Попов пообіцяв Азарову знайти того, хто насмітив в Голосіївському парку

КМДА буде розбиратися з питанням несанкціонованої звалища в Голосіївському парку. Про це повідомив голова КМДА Олександр Попов, передає «РБК-України».

17:04

Столичні таксисти відмовляються безкоштовно возити ветеранів в День Перемоги

Київські ветерани вже звикли до того, що 9 травня потрапити на загальноміські заходи, присвячені Дню Перемоги, можна на таксі безкоштовно. Цього року, швидше за все, це вдасться не всім

16:52

Киян запрошують понюхати голландські тюльпани

КО «Київзеленбуд» запрошує киян та гостей столиці відвідати виставку голландських тюльпанів, урочисте відкриття якої відбулося 28 квітня. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба КМДА.

16:44

До Дня Перемоги відкриють нову розв`язку-«турбіну» біля мосту Патона (схема проїзду)

У Києві до Дня Перемоги повинні закінчити одну з найскладніших столичних розв`язок - на перетині Наддніпрянського шосе і бул. Дружби Народів, біля моста Патона.

16:31

Попов збирає дані про прописку київських дошкільнят

Київська адміністрація зобов’язала керівників дошкільних навчальних закладів вимагати у батьків вихованців інформацію про місце реєстрації дитини. Це нібито пов’язане з тим, що за кожним дитсадком Києва закріплені певні будинки. Як повідомив депутат Київради від БЮТ-Батьківщини Олександр Бригинець, про це стало відомо з відповіді КМДА на його запит, повідомляє «Українська правда. Київ». 

16:12

Після Євро-2012 на Троєщині буде працювати швидкісний трамвай

У кінці першого півріччя цього року буде введений на Троєщині в експлуатацію швидкісний трамвай. Про це сказав голова КМДА Олександр Попов, передає «УНН».

16:00

Азаров хоче створити на століття алею героїв ВВВ у парку Слави

Кабінет Міністрів має намір провести конкурс зі створення алеї героїв Великої Вітчизняної війни в парку Слави в Києві. Про це сказав прем`єр-міністр Микола Азаров, повідомляють «Українські Новини».

15:53

На Київщині перепоховали 48-ім радянських воїнів

6 травня на території  Спасо-Преображенської обителі милосердя в урочищі «Суха» (територія Ясногородська сільської ради, Вишгородського району, Київської області) з військовими почестями і за православним обрядом відбулося перепоховання 48 воїнів Радянської Армії, повідомляє «УНН».

15:43

Опозиція проведе масштабну акцію в центрі Києва

У суботу, 12 травня на Михайлівській площі в Києві відбудеться Форум Об`єднаної опозиції

15:33

Столиця знайшла місце для покажчиків Євро-2012

КМДА затвердила по-адресне розміщення покажчиків для туристів на час проведення в столиці фінальної частини чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. Про це йдеться у відповідному розпорядженні адміністрації № 688 від 26 квітня, повідомляють «Українські Новини».

15:20

В столиці з`явився пам`ятник «Пісяючий Сталін»

У столиці представники партії «Братство» встановили скульптуру, що зображає Йосипа Сталіна

15:06

Станцію метро «Львівська брама» відкриють у далекому майбутньому

Технологічно будівництво станції метро «Львівська брама» може затягнутись на два роки через активність грунтових вод. Про це сказав голова КМДА Олександр Попов, передає «УНН».

14:54

Лінія метро на Троєщину стане кільцевою (фото)

Четверта гілка метрополітену, яка пройде на Троєщину, дозволить створити в столиці кільцеву лінію метро. Про це розповів «Kievpress» директор інституту «Київметропроект» Анатолій Волинський

14:34

В столиці виявлено банду, яка вкрала мільйони бюджетних грошей

Прокуратурою міста Києва погоджено порушення кримінальної справи столичною міліцією стосовно семи учасників організованої групи, які упродовж 2006-2008 років викрали загалом 4 млн. грн. бюджетних коштів (ч. 5 ст. 191 КК України – заволодіння майном шляхом зловживання службовим становищем, ч. 2 ст. 366 КК України – службове підроблення). Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба прокуратури міста Києва.

14:25

На Софійській площі виставлять на огляд людські гріхи і комплекси (ФОТО)

В Києві 11 травня 2012 року відбудеться відкриття грандіозної арт-інсталяції «Вівтар націй» всесвітньовідомої художниці Оксани Мась, який став сенсацією на 54-й Венеціанській бієнале - найстарішій з нині існуючих міжнародних арт-виставок. 

14:14

Музеї Києва хочуть бути ближче до Європи

Музейники кажуть, що ціни не відповідають європейським, а тому їх треба терміново підвищувати. Влада обіцяє, що підвищення буде незначним, повідомляє «Сегодня».

14:03

В Києві зек вбив свою кохану в перший же день на волі

6 травня о 14 годині 30 хвилин до чергової частини Дарницького РУ ГУМВС України в м. Києві спецлінією 102 надійшов терміновий виклик - у кафе на вул. Тростянецькій, 12 відбулася сцена ревнощів, яка закінчилася загибеллю 29-річної мешканки Харківського масиву. Про це «Київ. Коментарі» повідомила прес-служба ВЗГ ГУ МВС України в м. Києві.

13:55

У Києві сьогодні з`являться пам`ятник Сталіну

7 травня активісти Всесоюзної Комуністичної Партії (більшовиків) збираються встановити пам`ятники Йосипу Сталіну. Пам`ятники вождю буде встановлено в 4-х містах України: Києві, Львові, Одесі та Дніпропетровську, повідомляє «Gazeta.ua».

13:35

Платіні залишив Києву фінал Євро-2012

УЄФА не переноситиме фінал Євро-2012 з Києва до Варшави. Про це повідомив прес-секретар підрозділу УЄФА в Польщі Юліуш Глуський, передає «Радіо Свобода».

13:15

За околицями НСК «Олімпійського» будуть стежить відеокамери

КМДА вирішила встановити камери відеоспостереження на вулицях і площах навколо НСК «Олімпійський» на час проведення в Києві фінальної частини чемпіонату Європи з футболу-2012. Про це йдеться у відповідному розпорядженні Київміськадміністрації № 691 від 27 квітня, повідомляють «Українські Новини».

12:56

Киянам розказали де обирати «народних улюбленців» в місті

Оприлюднено перелік одномандатних виборчих округів столиці, повідомляє «УНІАН.КИЇВ».

Архів
Погода
Погода у Києві

вологість:

тиск:

вітер:

Останні статті

Кому помешали урны в Киеве »

Українські банки просять грабіжників не поспішати »

«Регіонали» соромляться своєї партії »

Регіони

Київ

Колесников виклав фото свого будинку раніше папарацці (ФОТО) »

Харків

Сегодня вечером ждут немецкого врача для Тимошенко »

Дніпропетровськ

В Днепропетровске военный парад пройдет на Фестивальном причале »

Запоріжжя

Житель Запорожской области нашел залежи мин: спасатели извлекли почти 300 единиц »

Донецьк

Звягильского и Лукьянова попросили «доплатить» за мандат »

Луганськ

ЦИК не дал Ефремову поссориться с Фирташем »

Одеса

«Памятник» Сталину в Одессе остался без головы (ФОТО) »

Крим

Скончалась экс-глава СЭС Крыма Мария Кровякова »

Львів

Львів завтра штормитиме »

Кіровоград

Кіровоградські студенти зустрілися з Послом Австрійської Республіки »

Чернівці

У Садгорі пройшло фольклорне свято «Рогізнянська галушка» »

 
COMMENTS.UA
НОВИНИ
ФОРУМ
ПОГОДА
АФІША
РЕПОРТАЖ
АРХІВ
БЛОГИ
НАВІГАТОР
КОНТАКТИ

   © «Комментарии:», 2012

weblog.com.ua