This version of the page http://www.uba.ua/ukr/committee013/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-05. The original page over time could change.
Асоціація правників України
Для нормальної роботи з сайтом АПУ та адекватного відображення матеріалів на Вашому комп’ютері, користуйтесь, будь ласка, браузери Mozilla Firefox, Opera, Chrome чи Internet Explorer не нижче 7 версії. Дякуємо за співпрацю!
  • ENG
    УКР
    РУС

ЛОГІН
ПАРОЛЬ
НАГАДАТИ ПАРОЛЬ

Версія для друку

Комітет з банківського та фінансового права

Шановні колеги та партнери!

Рада вітати Вас на сторінці Комітету з банківського та фінансового права Асоціації праників України.

Наш Комітет розпочинає новий рік своєї діяльності з новими ідеями свого розвитку та активною позицією щодо створення умов для побудови конструктивного діалогу між правниками, учасниками банківського та фінансового ринків, їх об’єднаннями, фаховою громадськістю та владою.

Нашою головною метою є гармонізація діючого законодавства в сфері банківської та фінансової діяльності, включаючи законодавчу ініціативу за для подолання дисбалансу законодавчого регулювання діяльності учасників банківського та фінансового ринків.

У тому числі, підвищення правової культури споживачів фінансових послуг, сприяння професійному зростанню молодих юристів як фахових спеціалістів на фінансовому ринку.

Ми завжди раді однодумцям та усім небайдужим, тим хто прагне жити та працювати в якісно новому, соціально свідомому правовому суспільстві.

Впевнена, що наша плідна співпраця сприятиме формуванню правової, інвестиційно привабливої держави.

Запрошуємо Вас долучитись до активної роботи Комітету.

 

З повагою,

Олена Чепур,

Голова комітету з банківського та фінансового права

Керуючий партнер «Gryphon Investment Consulting Group»                           

 

 

 

 

Заходи Комітету з банківського та фінансового права АПУ

Інформаційний бюлетень 2010

Партнер Комітету з банківського та фінансового права