Місія
Наші цінності
Наша команда
Соціальні проекти
Міжрічинський ландшафтний парк
Свободний театр
Baker Tilly International

Новини
Керуючий партнер «Бейкер Тіллі Україна» взяв участь в Українському інвестиційному саміті
Перемога у відкритому тендері з надання послуг
Зміни в податковому законодавстві України – 2012
Керуючий партнер «Бейкер Тіллі Україна» взяв участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі







Baker Tilly Ukraine >  Про компанію > Соціальні проекти >  Свободний театр
  Відіслати лінк на E-mail

Свободний театр

  Компанія «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» всебічно підтримує національну культуру та мистецтво, та надає меценатську підтримку «Свободному театру» під керівництвом Артура Артімен’єва.

 
Компанія «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА» вісім років є меценатом та надає всебічну підтримку «Свободному Театру» під керівництвом Артура Артімен’єва.
У 1997 році відкриття театру стало найяскравішим «відкриттям» театрального сезону на думку газети «Київські відомості». Театр відразу завоював визнання столичного глядача яскравою постановкою танцювального мюзіклу «Чайка на ім’я Джонатан» за мотивами культової повісті - притчі Річарда Баха.
Цей спектакль став своєрідною візитною карткою театру, він був зіграний більш ніж 180 разів. За десять років його переглянули близько 100 тисяч глядачів.
Не менш оригінальною та популярною стала романтична комедія «Такі вільні метелики».
Ці два спектаклі - учасники міжнародних театральних фестивалів «Березілля», «Добрий театр».
Найбільш титулованій, на сьогоднішній день, є спектакль «Діалог самців» лірична трагікомедія за творами Аркадія Аверченко, Валентина Распутіна, Павла Вежинова и Патріка Бессона.
Спектакль завоював гран-прі і премію за кращий акторський дует на Міжнародному театральному фестивалі «Добрий театр» (2004р.)
Премію за кращу режисуру та за кращій акторський дует на Міжнародному театральному фестивалі «Підмосковні вечори» (2006р)
У 2007 році спектакль отримав спеціальний приз на Міжнародному театральному фестивалі у місті Враца (Болгарія).
Творчий союз «Свободного театра» та компанії “БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА” розпочався у 2001 році при підготовці та випуску спектаклю «Діалог самців».
З тих пір, завдяки підтримці компанії театр зміг реалізувати якісне поновлення поліграфічної продукції, покращити умови репетиційного процесу та прокату спектаклів, отримати юридичну та аудиторську допомогу, а також здійснити поїздки на престижні міжнародні фестивалі:
- на Міжнародний театральний фестиваль «Підмосковні вечори» у жовтні 2006 року, спектакль «Діалог самців» завоював нагороду за кращу режисуру та Приз за кращий акторський дует.
- на Міжнародному театральному фестивалі у місті Враца (Болгарія) у травні 2007 року спектакль «Діалог самців» отримав спеціальну нагороду «Золотий Пегас» за кращий спектакль.

« назад на Про компанію
« назад на Соціальні проекти

 
UA RU EN