Місія
Наші цінності
Наша команда
Соціальні проекти
Міжрічинський ландшафтний парк
Свободний театр
Baker Tilly International

Новини
Керуючий партнер «Бейкер Тіллі Україна» взяв участь в Українському інвестиційному саміті
Перемога у відкритому тендері з надання послуг
Зміни в податковому законодавстві України – 2012
Керуючий партнер «Бейкер Тіллі Україна» взяв участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі







Baker Tilly Ukraine >  Про компанію > Соціальні проекти >  Міжрічинський ландшафтний парк
  Відіслати лінк на E-mail

Міжрічинський ландшафтний парк

«Міжрічинський ландшафтний парк» - соціальний проект компанії «БЕЙКЕР ТІЛЛІ УКРАЇНА», спрямований на захист та соціальну підтримку заповідників та ландшафтних парків України!

       
 
Компанія «Бейкер Тіллі Україна», зробила перший крок у напрямку популяризації та збереження природних заповідників та ландшафтних парків України.
В нашій країні існує чимало захоплюючих та неповторних місць де ще збереглася дика та недоторкана природа. На жаль, більшість заповідників та ландшафтних парків на сьогоднішній день знаходяться у занедбаному та не доглянутому стані. Виступивши ініціатором цієї благодійної справи ми намагаємось привернути увагу громадськості до проблем і завдань, які стоять перед суспільством в цілому і кожним громадянином зокрема, за для збереження нашої природної спадщини, яку ми, та наші нащадки не маємо морального права втрачати.
Учасники цієї програми зможуть ознайомитись і допомогти Межрічинському ландшафтному парку, одному із неповторних природних ареалів з унікальною фауною і флорою, та місцями, яких ще не торкнулась нещадна рука цивілізації.
Учасники програми будуть мати унікальну нагоду ознайомитись з рослинним і тваринним світом цього унікального куточка живої природи: орлами – беркутами, чорною лелекою, сірим сорокопудом, з вовками та дикими кабанами.
Ми маємо надію, наш перший крок, задля збереження самобутньої і незвіданої України, не залишить нікого байдужим, і буде сприяти розвитку нашої спільної справи - збереження і збагачення природних та історичних пам’яток нашої рідної землі.

« назад на Про компанію
« назад на Соціальні проекти

 
UA RU EN