This version of the page http://zhitomir.klichko.org/news/show/501 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-03. The original page over time could change.
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

ОБЛАСНА НАРАДА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПП «УДАР ВІТАЛІЯ КЛИЧКА»

17 грудня 2011 року  в місті Житомир  в приміщені конференц-залу на вул. Кафедральній, 5А відбулася робоча обласна нарада активу та депутатського корпусу Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

На обласну нараду прибули делегати із міських та районних Рад Житомирської області, серед яких були голови міських та районних організацій та депутатський корпус від партії «УДАР Віталія Кличка» Житомирської обласної організації.

Голова виконавчого комітету Ярослав Лагута  представив звіт про роботу обласної організації за попередній період. Обговорювались основні заходи та публічні події за останній місяць, в яких обласний осередок Партії брав активну участь, та їх суспільно - політичне значення.

За словами Ярослава Лагути, резонансною подією за цей період став початок співпраці обласного осередку з молодіжними організаціями та з навчальними закладами міста та області: «Основною метою нашої організації на даний час є, донести до молоді, що брати участь в політичному житті не просто потрібно, а життєво необхідно».

Підводячи підсумки, голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка», член Політради партії Рустам Раупов зауважив: «Наступний рік, для всіх нас, буде іспитом. Але це не означає, що зараз ми працюємо саме заради цього, ми працюємо для людей, ми працюємо для розвитку нашого краю та держави в цілому. Тому кожен день повинен приносити високі результати нашої активності та нашої співпраці».

Головною подією наради стало вручення партійних квитків кожному члену партії.

  17 Грудня 2011+Коментар | подобається