This version of the page http://www.rbp-rivne.com/kvadrat.html (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-03. The original page over time could change.
Квадрат » Купити металопрокат Рівне, купити метал Рівне, Металобаза Рівнебудпостач

Квадрат

Квадрат - цей популярний на виробництві виріб сортового металевого прокату, так само відомий, як квадратний прокат.

Як правило, квадрат купляють для використання як заготівель на подальшому виробництві фасонного і сортового прокату.

Нерідко квадрат використовується при виготовленні деталей різних механізмів, у виробництві елементів для воріт, огорож, кріплень.


Основна гідність квадрата - довговічність виготовлених з цього виду металопрокату виробів і висока їх міцність. Завдяки цим особливостям квадрат отримав поширення у будівництві і промисловості. 

Використовують його і у верстатобудуванні, зведенні будівель, вагоно- і машинобудуванні.
Квадрат виготовляється з різних сортів стали, включаючи конструкційні марки.

Крім того, квадратний прокат виготовляють з жаростійких або жароміцних, стійких до дій і корозії сортів стали. Серед видів сталі, використовуваних для виробництва квадратів, зустрічалися нікельвмісні і безни.

Наша компанія пропонує купити квадрат Рівне різних класів і розмірів. Оскільки ми напряму співпрацюємо з провідними виробниками металу в Україну, наш квадрат ціна на якій досить низька, допоможе заощадити Ваші гроші. Крім того, у нас постійно діють різні акції і знижки на той чи інший вид металопрокату.

У нас на складі Ви завжди зможете придбати квадрат різного розміру:

  • 6
  • 8
  • 10
  • 12
  • 14
  • 16


Контакти

(0362) 28-55-54
(0362) 28-64-10 - факс
(0362) 64-30-95 - бухгалтерія

Адреса

м. Рівне
вул. Курчатова 18 а

Заголовок

купити метал Рівне, купити металопрокат Рівне, купити полікарбонат, купить метал, Метал Рівне, Металл Ровно, Металлопрокат Ровно, Металобаза Рівне, Металобаза Ровно, металопрокат Рівне, полікарбонат, полікарбонат рівне