This version of the page http://www.budget.ua/car-hire/prokat-odesa.htm (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-03. The original page over time could change.
Budget Прокат авто Одеса

Авто на прокат в Одесі +38 048 703 56 00



Оренда авто в аеропорту "Одеса" та в центрі міста


Одеса: прокат авто без жартів
Що робити, якщо Ви обмежені у часі, а Одеса вабить Вас своєю вишуканістю та самобутністю? Budget допоможе Вам познайомитись з Одесою: просто візьміть автомобіль на прокат і замість того, щоб досліджувати недорозвинену інфраструктуру громадського транспорту – відчуйте дух справжньої Одеси – перлини біля моря та справжньої української столиці гумору.
Одеса – велике курортне, промислове, наукове та туристичне місто з населенням біля 1 міліона чоловік, яке знаходиться на березі Чорного моря. Компанія BUDGET рада запропонувати Вам прокат автомобілів в Одесі та зробити ваше перебування у нашому місті максимально комфортним. Оренда авто Одеса від Budget – це завжди якісні авто по розумним цінам! Завітав до Південної Пальміри, саме таку неофіційну назву має Одеса завдяки своїй легендарній красі, та скориставшись послугою авто на прокат в Одесі, Ви поринете в незабуваємий кругообіг приємних вражень та зможете швидко та легко побачити визначні пам’ятки цього красивого міста. Знамениті Потьомкінські сходи, які князь Воронцов подарував своєї дружині Екатерині, Приморський бульвар, який вважається одним з найкращих містобудівних творінь на Україні, безліч музеїв та архітектурних споруд змушують туристів багатьох країн повертатися в це місто знову та знову. Ви зможете побачити легендарний Оперний театр, будівля якого є одною з найкрасивіших в Європі та не залишає байдужим ні одного туриста. Якщо метою Вашого візиту в Одесу є бізнес, автопрокат Одеса, готовий запропонувати Вам широкий спектр автомобілів від єконом до ВІП класу. Оренда автомобілів Одеса від компаніі «BUDGET» знаходиться за адресою: 6-й км. Овідіопольскої дороги 10/3, офіс 203. Прокат автомобілів Одеса Ви можете замовити на нашому сайті. Також, всю інформацію стосовно оренди автомобіля в Одессі Ви можете дізнатись за номером +38 050 381 76 11.

Дізнайтесь більше...


З моменту заснування Катериною II в 1794 році Одеса бачила безліч подій: розквіт часів Російської імперії та руйнації і повний занепад часів громадянської війни та двох світових війн, Одеса жила життям великих людей, які нерозривно пов’язані з сучасною історією міста, бачила нищівні поразки та великі перемоги… Але візитною карткою Одеси досі лишається тепле море та неперевершений одеський гумор. Попри історичний статус «перлини біля моря» Одеса по праву вважається українською столицею гумору: 1 квітня місто сповнюється гомінкими жартами, веселою музикою, клоунами та циркачами, туристами та шукачами пригод, циркачами та трюкачами. Протягом року Одеса зустріне Вас неймовірним архітектурним ансамблем Театру опери та балету (одного з найстаріших і найбільших в Європі), висотою Потьомкінських сходів, самобутністю Привозу та Приморського бульвару, жвавістю Дерибасівської вулиці та неперевершеним гумором одеситів. Відчути дух міста – священний обов’язок кожного гостя Одеси.


Прокат авто Одесса від компанії Budget дозволить Вам здійснити подорож в Молдову, де Ви зможете насолодитись шармом Бессарабського краю, скоштувати відоме на весь світ молдавське вино. Отже, скористатись послугою прокат авто в Молдові Ви зможете орендувавши авто в Одесі. Лише зателефонуйте нам і ми надамо Вам автомобіль на прокат в Одесі для подорожі у Молдову. Приємної подорожі разом із послугою оренда автомобілю в Одессі від Budget!


 

Оберіть країну
Вибір локацій
-------------------------------------------
 
-------------------------------------------
Оберіть авто
-------------------------------------------
Дата початку:  
 
   
 
 
Дата повернення: