This version of the page http://www.eximb.com/ukr/financial/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-05-02. The original page over time could change.
Фінансовим установам — Укрексімбанк

Українська
Русский
English








  • Про банк
  • Приватним клієнтам
  • Малому та середньому бізнесу
  • Корпоративному бізнесу
  • Фінансовим установам
    • Послуги фінансовим установам
    • Про Другий проект розвитку експорту зі Світовим банком
    • Операції з міжнародними платіжними картками MasterCard Worldwide та VISA International
    • Перелік банків-кореспондентів


Пошук

Фінансовим установам

Головна » Фінансовим установам
   




Розвиток бізнесу з українськими й іноземними банками та іноземними фінансовими інститутами був і залишається одним з головних напрямів діяльності АТ «Укрексімбанк». Банки-кореспонденти та контрагенти традиційно складають особливу категорію клієнтів АТ «Укрексімбанк», в яких ми бачимо, перш за все, партнерів. Метою нашого банку є надання комплексного якісного банківського сервісу на всіх ринках, які ми обслуговуємо.

Від дня заснування Банк розвиває відносини з найбільшими фінансовими інститутами. Мережа банків-кореспондентів налічує понад 800 банківських закладів у різних країнах світу. Особливу увагу Банк приділяє партнерським відносинам з банками країн Азії, Африки та Близького Сходу, з огляду на перспективність цих регіонів для розширення географії українського експорту.

АТ «Укрексімбанк» здійснює міжнародні розрахунки через рахунки типу «Ностро», відкриті у першокласних банках країн близького і далекого зарубіжжя у всіх основних валютах світу.

При виборі іноземних банків-кореспондентів для проведення міжнародних розрахунків АТ «Укрексімбанк» спрямовує головні зусилля на розвиток відносин з найбільшими фінансовими інститутами, які є лідерами у своїх країнах як за якістю проведення банківських операцій, так і за показниками надійності. Постійна співпраця зі згаданими вище банками щодо зменшення тарифів на послуги з клірингових операцій для АТ «Укрексімбанк» та репутація надійного партнера на міжнародному фінансовому ринку дозволяють нашому банку встановлювати відповідно преференційні тарифи для своїх банків-кореспондентів щодо обслуговування рахунків «Лоро» в іноземній валюті. Крім того, Розрахункова палата АТ «Укрексімбанк» має можливість за допомогою відповідного програмного забезпечення відслідковувати платежі у режимі реального часу.

Для проведення розрахункових операцій з банками-кореспондентами АТ «Укрексімбанк» застосовує систему S.W.I.F.T. Також у банку впроваджена система «Клієнт-Банк» для банків-кореспондентів, які не мають системи S.W.I.F.T. За допомогою зазначеної системи АТ «Укрексімбанк» виконує платіжні доручення своїх банків-кореспондентів в автоматичному режимі, що дозволяє переформовувати доручення банків у S.W.I.F.T.- формати без ручного втручання та прискорює час їх обробки. Ця система оснащена всіма необхідними засобами формування електронного підпису та шифрування, які забезпечують не тільки гарантовану доставку файлів, але й контроль часу та дати доставки файлів до банку. Причому вартість платежу, здійсненого за цією системою, буде ідентичною вартості платежу, здійсненого за допомогою звичайних засобів зв’язку. Підключення банків-кореспондентів до цієї системи, а також підготовка та навчання працівників Вашого банку по роботі з системою здійснюється АТ «Укрексімбанк» безкоштовно.



Назад




До Вашої уваги:

Про банк    ٠ Приватним клієнтам    ٠ Малому та середньому бізнесу    ٠ Корпоративному бізнесу

Версія для друку
Запитати співробітника банку


Управління по роботі з фінансовими установами та торговельного фінансування

Відділ по роботі з фінансовими установами України, країн СНД та Балтії
тел.: +380 44 247-38-76
факс: +380 44 247-80-82
адреса: Україна, 03150, м. Київ, вул. Горького, 127