This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6188 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-28. The original page over time could change.
Система безпеки Ford B-MAX має допомогти уникати зіткнень або зменшувати їхні наслідки, коли ті неминучі / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини



 
Новини

Система безпеки Ford B-MAX має допомогти уникати зіткнень або зменшувати їхні наслідки, коли ті неминучі

  • B-MAX – перший компактний автомобіль Ford , обладнаний системою Active City Stop ; інноваційна технологія безпеки допомагає уникати зіткнень з нерухомими об’єктами або транспортними засобами, що повільно рухаються попереду
  • В одних лише містах Великобританії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії в автоаваріях отримують травми та поранення понад півмільйона людей. Приблизно одна восьма з постраждалих є учасниками наїздів ззаду на низькій швидкості
  • Active City Stop застосовує гальмо, коли система визначає наближення зіткнення на низькій швидкості. Цим вона допомагає водіям B-MAX уникнути цього поширеного типу зіткнення або зменшити його наслідки

БРЕНТВУД, Великобританія, 14 березня 2012 р. – Абсолютно новий Ford B-MAX знизить ризик виникнення ДТП на низькій швидкості, а також ймовірність травмування, якщо аварії не вдасться уникнути. Цим ми завдячуємо появі системи запобігання зіткнень на низькій швидкості Ford Active City Stop .

Щороку в одних лише містах Великобританії, Франції, Німеччини, Італії та Іспанії в автоаваріях отримують травми та поранення понад півмільйона людей. Приблизно одна восьма з постраждалих є учасниками наїздів ззаду на низькій швидкості – саме того типу зіткнення, наслідки якого Active City Stop може зменшити або яке вона може допомогти уникнути взагалі.

«Наїзди ззаду на низькій швидкості – одна з найпоширеніших ДТП у міських умовах дорожнього руху, – стверджує Роланд Шефер ( Roland Schaefer ), аналітик з питань безпеки Ford of Europe . – Вони можуть трапитися на світлофорах, перехрестях, кругових розв’язках та в інших місцях, де автомобіль робить короткочасні зупинки. Щоб поранитися, не обов’язково їхати швидко. Навіть на швидкості 15 км/год можна отримати травму м’яких тканин шиї».

Систему Active City Stop , що дебютувала минулого року на Ford Focus , тепер буде вперше встановлено на компактній моделі Ford . Система стежить за транспортним рухом попереду та вмикає гальма, якщо визначає, що зіткнення з транспортним засобом попереду неминуче. У випробуваннях було доведено, що система запобігає зіткненням на швидкостях до 15 км/год і зменшує силу удару в діапазоні 15-30 км/год. У 2011 році вона отримала нагороду Advanced (нагорода, що присуджується видатним передовим системам безпеки) від Euro NCAP.

Active City Stop – лише один з прикладів того, як Ford  B - MAX використовує технології з метою запобігання найпоширенішим зіткненням на дорогах з інтенсивним дорожнім рухом, піднімаючи рівень безпеки в сегменті міських автомобілів.

Система Hill Launch Assist (допоміжна система початку руху на схилі) Ford не дозволяє автомобілю відкотитися назад під час початку руху або паркування на схилі. Крім того, B - MAX демонструє надзвичайну маневреність в обмеженому просторі завдяки компактному шасі, підвищеному положенню крісла водія, маленькому діаметру розвороту та наявності камери заднього виду.

«Ми вважаємо, що Ford B-MAX – ідеальний автомобіль для міської експлуатації у XXI сторіччі, – заявив Йорг Баэр ( Joerg Beyer ), директор лінії автомобілів Ford. – Такі системи, як Active City Stop, є новинкою в секторі. Ці технології в тандемі з компактним шасі Ford B - MAX, а також малим діаметром розвороту, що доповнюється ретельно налаштованим електронним підсилювачем рульового керування, допомагають B - MAX значно краще підготуватися до складних умов експлуатації у місті з навіть дуже інтенсивним дорожнім рухом».

Детальніше про автомобілі Форд http://ford.winnerauto.ua/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д