This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/news6161 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-28. The original page over time could change.
Світові дебюти від компанії Ford на міжнародному автосалоні Geneva Motor Show 2012 / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини



 
Новини

Світові дебюти від компанії Ford на міжнародному автосалоні Geneva Motor Show 2012

Світові дебюти від компанії Ford на міжнародному автосалоні Geneva Motor Show 2012

· 6 березня о 9.00 за середньоєвропейським часом Алан Мулаллі [Alan Mulally], Головний виконавчий директор Ford Motor Company та Стівен Оделл [Stephen Odell], Головний виконавчий директор та Голова Правління Ford of Europe влаштовують прес-конференцію компанії Ford.

· Форд офіційно представляє модель B-MAX, готову до серійного виробництва. Окрім того, що цей автомобіль є одним з найбільш технологічно обладнаних маленьких автомобілів Європи, його комплектація також передбачає систему інтеграції приладів SYNC, першокласні параметри економії палива та інноваційну систему компанії Ford легкого доступу через двері [Ford Easy Access Door System].

· Світова прем’єра довгоочікуваної моделі Ford Fiesta ST, готової до серійного виробництва.

· Світовий дебют нового покоління Ford Kuga; більш стильний, більш просторий

· Світовий дебют концепту абсолютно нової моделі Tourneo Custom в якості презентації бачення нового пасажирського транспортного засобу з якостями, подібними до якостей автомобіля, представлений в сегменті нового типу транспортних засобів, презентованих впродовж 2012 року.

· Компанія Ford також підкреслює свої наміри щодо сталого розвитку автомобільної індустрії презентацією Focus Electric та бурно схваленого нового Focus 1,0 л EcoBoost.

ЖЕНЕВА, Швейцарія, 5 березня 2012 року – 6 березня о 9.00 за середньоєвропейським часом у Залі 5 Алан Мулаллі [Alan Mulally], Головний виконавчий директор Ford Motor Company та Стівен Оделл [Stephen Odell], Головний виконавчий директор та Голова Правління Ford of Europe офіційно представлять абсолютно нову модель B-MAX під час прес-конференції компанії Ford.

Компанія Ford також робить прем’єру таких автомобілів: абсолютно нової моделі Fiesta ST, готової до серійного виробництва, дебютної версії маленького автомобіля Ford; абсолютно нової моделі Kuga, з кращими технологіями, більш стильної і більш просторої за надзвичайно популярну модель, яку покликана замінити; та концепту Tourneo Custom, передвісника нового типу транспортних засобів вагою в одну тонну.

Компанія Ford виставлятиме дві основні нові моделі Focus, які підтверджують своїм існуванням дотримання компанією її намірів щодо сталого розвитку автомобільної індустрії, а саме Focus Electric та Focus 1,0 л EcoBoost, які демонструють найбільш енергоефективні бензинові двигуни за всю історію існування компанії.

«Ми дуже відповідально ставимося до своїх намірів підтримувати лінійку продукції компанії Ford у статусі найбільш інноваційної в автомобільній індустрії», – зазначив Оделл. – «Наш новий Ford B-MAX дійсно кидає виклик традиційній філософії і запроваджує унікальний підхід, досі не застосовуваний жодним іншим виробником».

«Нові моделі Fiesta ST і Kuga та концепт Tourneo Custom є трьома абсолютно різними продуктами, однак вони мають одну спільну рису – всі вони створені з думкою про споживача», – додав він. – «Focus Electric і Focus 1,0 л EcoBoost є доказом наших зусиль, спрямованих на сталий розвиток автомобільної індустрії».

Ford B-MAX розширює межі нової філософії маленького автомобіля

Система компанії Ford легкого доступу через двері [Easy Access Door System] є втіленням стилю і неоскаржуваної практичності, враховуючи забезпечення безперешкодного входу та виходу через передні двері, закріплені на шарнірах, та через розсувні задні двері, які об’єднують центральні стойки кузова. Модель B-MAX також демонструє найкращі в своєму класі показники економії палива та викидів CO2.

Модель Ford  B-MAX також вперше представляє публіці систему компанії Ford SYNC, яка активується за допомогою голосових команд, а в Європі має спеціальну розширену функцію Аварійної підтримки, яка допомагає пасажирам автомобіля здійснити прямий дзвінок до служб невідкладної допомоги у випадку аварії. Ford B-MAX є першим автомобілем у своєму класі, який обладнаний системою Ford уникнення зіткнень на низькій швидкості [Active City Stop].

Ford Fiesta ST – світова прем’єра хетчбека з високими експлуатаційними характеристиками

Абсолютно нова модель Fiesta ST буде на 20 відсотків більш потужною, ніж її попередниця. Передбачається, що EcoBoost двигун об’ємом 1,6 л та потужністю 180 кінських сил забезпечить розгін від 0 до 100 км/г менш ніж за сім секунд і максимальну швидкість більш ніж у 220 км/г.

Значні вдосконалення були здійснені також шляхом запровадження таких нововведень, як: спеціально відрегульована ходова частина, що розташована на 15 мм нижче, ніж у стандартної моделі Fiesta; покращена компанією Ford система контролю векторизації моменту обертання [Torque Vectoring Control system]; три режими використання системи динамічної стабілізації [Electronic Stability Control]. Усі ці технології було випробувано на більш ніж 5000 км пробігу на німецькій Нюрнбергській трасі Nürburgring Nordschleife.

Ford Kuga – більш технологічний, більш стильний, більш просторий

Компанія Ford бере за основу формулу успішності моделі Ford Kuga і вдосконалює її; так, в новій моделі передбачено технологію автоматичного управління дверцятами багажного відділення без допомоги рук, багажне відділення можна відкрити і закрити простим рухом ступні під заднім бампером автомобіля, багажне відділення збільшене на додаткові 82 літри, а задні сидіння повністю складаються натисканням однієї кнопки.

Компанія Ford також вдосконалює динамічність керування і повний привід, розширює спектр своїх енергоефективних двигунів за рахунок бензинового двигуна 1,6 л EcoBoost, а також додає нову функцію Аварійної підтримки до системи інтегрування приладів SYNC.

Офіційна презентація концепту Ford Tourneo Custom

Концепт Tourneo Custom є передвісником появи абсолютно нового типу транспортних засобів .

Створений на основі таких само принципів кінетичного дизайну [Kinetic Design], що були продемонстровані останньою лінійкою пасажирських автомобілів Ford, концепт Tourneo Custom має динамічну та дуже сучасну зовнішність, яка приверне увагу цілого нового покоління споживачів. Концепт обладнано великою кількістю найновіших технологій надання допомоги водію, а також системою SYNC з Аварійною підтримкою [Emergency Assistance].

Focus – дві версії цього автомобіля знаменують собою більш зелене майбутнє

Дві надзвичайні моделі Focus, 1,0 л EcoBoost та Focus Electric, що не потребує палива, вказують шлях до більш сталого розвитку автомобільної індустрії, поповнюючи лави енергоефективних транспортних засобів, відмічених логотипом використання технології ECOnetic, які є лідерами або знаходяться на верхівці свого сегменту за характеристиками енергоефективності.

Детальніше про автомобілі Форд http://ford.winnerauto.ua/ua

 

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д