This version of the page http://www.winnerauto.ua/ua/news/porsche_leipzig (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-27. The original page over time could change.
Porsche Pure Driving Experience 2012 / Віннер Автомотів - Ford, Land Rover, Volvo, Porsche / Форд, Ленд Ровер, Вольво, Порше
 

Зворотній звязок Новини Вакансії Контакти
Компанія Нові автомобілі Вживані автомобілі Кредитування Страхування Лізинг Корпоративним клієнтам Сервіс та запчастини



 
Новини

Porsche Pure Driving Experience 2012

Лейпциг. 25-26 березня українських шанувальників Porsche було запрошено до Лейпцигу для участі в унікальному заході. Програма Porsche Pure Driving Experience передбачала отримання унікального водійського досвіду – на учасників очікували заїзди на спортивному треку, подолання перешкод на позашляховому тестовому полігоні, а також поїздка дорогами загального користування.

На стартову пряму спортивного треку, який відповідає усім вимогам FIA, вийшло нове покоління 911 Carrera S. Після вправ з гальмування в екстрених умовах та проходження слаломного відрізку, учасники здійснювали заїзди на треку, тестуючи керованість автомобілів, їх поведінку в режимах Sport, Sport Plus тощо. Наступним етапом програми став тур живописними околицями Лейпцига на Panamera Diesel. Практично безшумна робота двигуна, низькі витрати палива, бездоганна робота підвіски на бруківці – дизельна версія Gran Turismo зацікавила усіх, хто любить подорожувати з комфортом. Після обіду в клієнтському центрі Porsche Leipzig на учасників очікувала екскурсія заводом, який випускає Panamera та Cayenne. Високий рівень організації праці, багатоступінчастий контроль якості продукції, найсучасніші технології, ідеальний порядок в цеху вразили учасників екскурсії – вони мали можливість побачити, що стоїть за добре знаною якістю Porsche.  
Завершальний етап заходу передбачав виїзд на Cayenne на колишній танковий полігон, який нині слугує для проведення тест-драйвів.

Подолання крутих схилів та спусків, косогорів та інших позашляхових перешкод є можливим лише завдяки системам, якими обладнані Cayenne – Porsche Dynamic Chassis Control (PDCC),  Porsche Traction Management (PTM), Porsche Hill Control (PHC) тощо. Власники автомобілів та ті з учасників, які лише розглядають можливість їх придбання, переконалися, що Cayenne чудово підходить не лише для експлуатації в умовах міста, але й справжнього бездоріжжя. 
Проте на цьому сюрпризи для гостей Porsche Leipzig не закінчилися – на піт-лейні очікували Porsche 911 GT3 з професійними інструкторами за кермом. Проїзд у «бойовому» режимі викликав вибух емоцій – професіоналізм пілотів в поєднанні з досконалою спортивною технікою нікого не залишили байдужими.


Традиційні подарунки, приємне дозвілля в колі однодумців, вишуканий вітальний прийом додали душевності дводенному заходу. 
Закордонні тест-драйви дають можливість учасникам зрозуміти філософію виробника спортивних автомобілів, ознайомитися з процесом виробництва, протестувати останні новинки з модельного ряду Porsche, отримати незабутній водійський досвід. Подібні заходи проводяться на постійній основі – подробиці щодо найближчих поїздок можна отримати в Порше Центр Київ  http://porsche.ua/dealers/kiev/

повернутись до списку
м.Київ
пр-т Московський, 24д