This version of the page http://mjoy.com.ua/?p=11143 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-22. The original page over time could change.
Сім в одному: головне за тиждень - MJoy Radio Портал Онлайн Радіо
UA RU

Пошук по сайту:

 

ОСТАННІ НОВИНИ

O.Torvald презентує акустичний альбом

Прокоментуй!

Львівські альтруїсти Sample Rate

1 коментар

Прем’єри: Linkin Park, «Друга Ріка», Alloise

1 коментар

 


ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

Як я потрапила на репетицію ДахиБрахи

СУПЕР!

amberis, 23:51


Звуки абрикосової душі

заголовок суперський

Варення, 16:5


Одеса навесні

так-так, приїжджайте до нас!

Aga-aga94, 9:32


 

Сім в одному: головне за тиждень

Коротко про значущі культурні події, які трапилися на тижні, що минає.

20 березня відбулося жеребкування учасників «Євробачення-2012», під час якого з’ясувалося, що представниця України співачка Гайтана виступить у другому півфіналі під номером 7. Додамо, що «Євробачення-2012» проходитиме в Баку 22-26 травня.

Також 20 березня стало відомо про те, що Джонні Депп (Johnny Depp) та Мерлін Менсон (Marilyn Manson) записали спільну пісню, кавер на «You're So Vain» американської поп-виконавиці Карлі Саймон. У записі композиції взяв участь 9-річний син Деппа. Трек увійде до альбому Менсона, реліз якого відбудеться 30 квітня 2012 року.

22 березня Верховна Рада відхилила законопроект №8757 «Про гастрольні заходи в Україні». За скасування законодавчого акту проголосували 278 народних депутатів (із потрібних 226).

Нагадаємо, що якби законопроект ухвалили з поправками Мінкульту, то він передбачав би сплату податку в розмірі 1% (3% — для іноземних гастролерів) від аншлагової вартості квитків. Окрім того, охочі гастролювати повинні були б отримувати дозвіл на це за 10 днів до дати проведення концерту/вистави. Повний текст документу тут.

22 березня у продажу з’явилася платівка нового проекту Святослава Вакарчука «Брюссель».  На CD – 12 пісень, записаних англійською та українською мовами.

23 березня стартував Міжнародний фестиваль документального кіно про права людини, який триватиме до 29 березня. Цьогоріч на фестивалі передбачено три конкурсні програми: Docu/Життя, Docu/Право, Docu/Коротко. Вперше запроваджено конкурс короткометражних фільмів, в якому змагатимуться документальні стрічки тривалістю до 45 хвилин. Кожен конкурс Docudays UA має призовий фонд.

***

Націкавіші публікації тижня від MJoy:

За кадром з Pianoбой

Субъективно об объективном: ХХХ Ukrainian Fashion Week

Українські Kazaky в новому відео Мадонни

«Океан Ельзи» та «Бумбокс» записали спільну пісню

Поділитися в:

Використання будь-яких матеріалів, розміщених на порталі, дозволяється за умови посилання на «MJoy Radio»
Інтернет-видання, які використовують у своїх матеріалах інформацію, розміщену на www.mjoy.ua, зобов'язані розмістити пряме, відкрите для пошукових систем, гіперпосилання на новину або статтю, що цитується.
© 2009-2012 «MJoy». Всі права застережено