This version of the page http://uz.gov.ua/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-21. The original page over time could change.
Офіційний веб-сайт Укрзалізниці

До Євро-2012 проведені такі масштабні роботи, яких в історії Укрзалізниці ще не було

Укрзалізниця впроваджує оновлений сервіс пошуку та придбання квитків через Інтернет

Розклад руху пасажирських поїздів

Дізнайтеся адреси найближчих кас

Новини

20.04.2012

Будівництво двоколійного Бескидського тунелю у Карпатах розпочнеться вже цього року

У Карпатах тривають підготовчі роботи до будівництва нового залізничного Бескидського тунелю, що розпочнеться вже цього року. Для України – це об'єкт стратегічного значення, оскільки цим маршрутом перевозяться вантажі до західного кордону країни, а також транзитні вантажі в напрямку Західної і Центральної Європи, - пише газета «Сегодня» у випуску №88 (4100) за 20.04.12. Новий двоколійний тунель побудують на зміну старому одноколійному, котрий уже знаходиться в аварійному стані.
20.04.2012

Укрзалізниця: Маріуполь увійшов у п'ятірку міст, жителі яких подорожуватимуть двоповерховими швидкісними поїздами «Skoda»

Маріуполь ввійшов у «п'ятірку» міст, між якими буде курсувати двоповерховий красень-електропоїзд Skoda чеського виробництва. Мета нововведень — якісно покращити залізничне сполучення з Маріуполя. Із запуском комфортабельних прискорених чеських поїздів «Skoda» вони з’єднають Маріуполь з Донецьком, Луганськом, Дніпропетровськом і Харковом. При цьому час у дорозі з Маріуполя до Донецька зменшиться практично вдвічі.
Закрити