This version of the page http://www.pyramida.ua/ua/Company/ (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-21. The original page over time could change.
Про компанію- TM Pyramida - побутова техніка, витяжки, варильні поверхні, духові шкафи, холодильники, посудомийні машини, плити;встраиваемая бытовая техника, вытяжки кухонные, встаиваемые варочные поверхности, встраиваемые духовые шкафы; - Пирамида

PYRAMIDA

Про компанію

Вбудовувана техніка Pyramida

   Побутова техніка Pyramida з'явилася на ринку України в 2001 р. і швидко завоювала прихильність споживачів завдяки своїй надійності, технологічності, привабливому дизайну і широкому асортименту. Уже кілька років Pyramida утримує лідерство в сегменті кухонних витяжок, займаючи понад 30% ринку. Іншими словами, майже кожна 3-я витяжка, яка продається в Україні, - це витяжка Pyramida, що свідчить про високий попит на продукцію.

   Крім кухонних витяжок під маркою Pyramida виробляється вбудована побутова техніка, яка заслужено користується репутацією надійної і довговічної.

   Техніка Pyramida продається на всій території України, представлена в найбільших мережах супермаркетів електроніки та побутової техніки, у будівельних супермаркетах, у сотнях спеціалізованих магазинів і кращих меблевих салонах.

   Маркетингові дослідження показали, що, на думку споживачів, побутова техніка Pyramida найбільш відповідає визначенню «оптимальне поєднання ціни та якості».

   Компанія постійно вдосконалює свою продукцію, пропонуючи ринку технічні інновації. Саме під торговою маркою Pyramida у Східній Європі в середньому ціновому сегменті вперше з'явилися витяжки з сенсорними панелями управління, металевою крильчаткою і системою уловлювання жиру, яка не тільки захищає мотор, продовжуючи тим самим термін його експлуатації, а й покращує ефективність роботи витяжки.

   Для якісного післяпродажного обслуговування компанією створено широку мережу сервісних центрів. Запросити майстра сертифікованої служби підтримки для встановлення техніки можна в більшості великих і середніх міст.

   За роботою сервісних центрів стежить відділ контролю якості обслуговування, в обов'язки якого також входить навчання фахівців.

   У 2008 і 2009 рр техніка Pyramida була відзначена нагородою «Лідер галузі», а також сертифікатом «Знак якості» міжнародної програми захисту прав споживачів, яким відзначається продукція належної якості.

   За останніми оцінками фахівців дослідницької компанії GFK, найбільше в Україні продається витяжок Pyramida. Це не тільки досягення компанії-виробника, а й результат роботи надійної дилерської мережі. Витяжки Pyramida продаються у всіх національних супермаркетах електроніки і побутової техніки, у будівельних супермаркетах, спеціалізованих магазинах, у меблевих салонах та в Iнтернеті. Нашими клієнтами також є студії дизайну і будівельні компанії.

   Сприяти успіху партнерів - один із стратегічних пріоритетів нашої роботи.

   Офіційним дистриб'ютором ТМ Pyramida в Україні є ТОВ "Світ техніки".