This version of the page http://www.tanhost.ua/managed-by-tangram (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-20. The original page over time could change.

Умови гарантії "Managed by Tangram"

У вартість як правило не включено технічне обслуговування сервера, тобто Ви самі повинні будете адмініструвати сервер, обновляти ПЗ на сервері, захищати його від атак хакерів.
Якщо Ви хочете замовити сервер з обслуговуванням, то це Вам коштуватиме додатково, зверніть увагу на пункт «Адміністрування сервера» в табличці з розцінками на додаткові послуги. У вартість послуг з адміністрування сервера як правило включена повна технічна підтримка, тобто Вам не потрібно піклуватися про пошук системного адміністратора, який буде адмініструвати Ваш сервер. Все програмне забезпечення на серверах адмініструється повністю нашими фахівцями. Ви, звичайно, має право відмовитися від послуг з адміністрування, але навіщо відмовлятися від кваліфікованої допомоги за розумною ціною?



Що включено до базової налаштування сервера VPS без оплати додаткової послуги технічної підтримки "Адміністрування VPS сервера":


  1. Встановлюємо OS з кешу темплейти зі списку на OPEN VZ. Є ще пакети розроблені нашою компанією на основі altlinux.
  2. Після установки робимо мінімальні налаштування:
    а. Задаємо hostname для сервера
    б. Задаємо пароль root-а
    в. Налаштовуємо DNS сервера в /etc/resolv.conf
    р. Перевіряємо доступ по ssh
  3. Ми встановлюємо наступне ПЗ на сервер:
    а. Веб-сервер: Apache;
    б. Пошта: Exim;
    в. Сервер DNS: Bind;
  4. У разі бажання клієнта мати Cpanel (або будь-яку іншу панель управління), проводимо базову її установку. Наприклад у випадку замовлення установки Cpanel:
    a. Викачуємо latest і запускаємо.
    в. Заходимо в WHM і проходимо майстер першого запуску. При цьому заповнюється email адміністратора зазвичай це адреса замовника. DNS функцію не активуємо.
    Після цього за умовчанням в cpanel працює: exim-4, mysql-4.1, apache-1.2, php-4 з налаштуваннями за замовчуванням.

Цього достатньо щоб VPS працював, а більш тонке налаштування сервісів повинен провести сам клієнт, якщо він не сплачував за послугу "Адміністрування VPS сервера".


Що включено в послуги технічної підтримки "Адміністрування VPS сервера":


У комплекс послуг з адміністрування серверів входить:


  1. Гарантійний час: 2 години роботи в місяць з адміністрування сервера. Перевищення цього ліміту оплачується за діючими тарифами на технічне обслуговування серверів.
  2. Технічна підтримка: технічна підтримка в режимі цілодобового чергування системних адміністраторів;
  3. Оновлення ОС: Коли з'являється новий реліз ОС для Вашого сервера, Ви можете замовити апгрейд ОС на Вашому сервері.
  4. Оновлення ядра: Ядро найбільш важлива частина ОС (операційної системи). Оновлення \ перекомпіляції ядра повинні виконувати тільки високо кваліфіковані фахівці. Ми завжди стежимо за змінами і оновлюємо ядро ОС до самої останньої версії без будь-якого нагадування з боку клієнта.
  5. Оновлення ПЗ(програмного забезпечення): Ми надаємо оновлення критичних помилок в встановленим програмним забезпеченням (ПЗ). Оновлення, що вносять додаткову функціональність, нами активно встановлюватися не будуть, тільки на вимогу і при необхідності.
  6. Установка ПЗ: Якщо Ви встановлюєте додаткове програмне забезпечення, ми постараємося забезпечити Вам необхідну підтримку, але не гарантуємо, що зможемо повністю вирішити всі проблеми з цим ПЗ.
  7. Цілодобовий моніторинг роботи сервера: Ваш сервер знаходиться під нашим спостереженням цілодобово (24 годин на день / 7 діб на тиждень) і ми оповіщає в автоматичному режимі про збої в роботі сервера або його припинення. Крім того, Ви можете оперативно розмістити запит на перезавантаження сервера. Кількість запитів необмежено.
  8. Резервне копіювання: Ми виробляємо резервне копіювання даних Вашого сервера 2 рази на тиждень на окремо стоїть бекап сервер з великим дисковим масивом.

Так же є речі які можемо зробити лише ми, тому що це стосується ядра сервера. Наприклад:


  1. Завантажити додатковий модуль в ядро, тому що функціональність цього модуля потрібна в VPS. Наприклад для роботи VPN потрібен tun / tap, або додатковий модуль для iptables і т.д.
  2. Надати в VPS можливість керувати будь-яким фізичним пристроєм: жорсткий диск, мережева карта і т.д.

Примітка:


  1. Оскільки користувач отримує повний доступ до сервера (root access) і, відповідно, можливість встановлювати додаткове ПЗ, бажано своєчасно інформувати нас про такі дії, а також про зміну пароля root. Це необхідно для максимально швидкого та ефективного реагування на проблеми з сервером, якщо такі виникнуть.
  2. Если работоспособность сервера будет нарушена в следствии некоректных действий клиента, то первый раз мы восстанавливаем работоспособность сервера считая, что это включено в комплекс услуг "Администрирование VPS сервера", но если ситуация повториться , то клиент должен будет оплатить потраченное нами время на восстановление работоспособности сервера. Время оплачивается по действующим тарифам на техническое обслуживание серверов.

некоректних дій вважається будь-яка зміна користувачем (клієнтом) з правами користувача root (root) конфігурації програмного забезпечення або конфігурації системи, або установка додаткового ПЗ, яке прямо або побічно привело до повного або часткового збою системи, якщо це не викликано помилками в встановленого ПЗ.


Що НЕ включено до базової налаштування сервера VPS без оплати додаткової послуги технічної підтримки "Адміністрування VPS сервера":


  • Якщо клієнту необхідно додатково до встановити різні компілятори, хідери та ін пакети це він повинен робити самостійно.
  • Якщо клієнт хоче перейти на спеціальні можливості налаштування хостингу: встановити php-5 з різними модулями, apache-2, mysql-5, tomcat і т.д. то це не входить у наші обов'язки.

Таким чином, якщо Ви не сплатили за "Адміністрування VPS сервера" ми не зобов'язані:


  1. Настроювати роботу сервісів.
  2. Керувати користувачами на VPS.
  3. Настроювати firewall
  4. Встановлювати оновлення пакунків.
  5. Форма cpanel (або будь-яку іншу панель управління)
  6. Займатися проблемами DDoS на VPS до тих пір, поки це не заважає роботі основного сервера.
  7. У разі закінчення споживаних ресурсів - пам'ять, диск, - адміністратор має сам приймати рішення для їх оптимізації або запитувати перехід на більший тарифний план.

Всі ці параметри ми робимо тільки за додаткову плату з адміністрування, тобто якщо клієнт оплачує додаткову послугу "Адміністрування VPS сервера".








уведомление о рисках