This version of the page http://rovno.klichko.org/news/show/801 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-18. The original page over time could change.
Рівненська обласна організація
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

Рівненська обласна організація


Останні події

Молоді УДАРівці показали «червону» картку Януковичу

Під час спільного мітингу молодь, тримаючи червоні картки, висловила своє відверте незадоволення діями та політикою теперішньої влади України. Окрім червоних карток молодь тримала і низку плакатів на яких були зафіксовані тези та звернення до гаранта Конституції: \"Стабільність Януковича – біда народу\", \"Здав Севастополь замість патріотичного виховання молоді\", \"Зупинимо владний тероризм!\", \"Геть корупціонерів із влади!\", \"Янукович, де покращення мого життя?\", \"Ні – політичним репресіям!\", \"Такий \"гарант\" нам не потрібний!\".

Досить активно до молодих рівнян долучалися і перехожі на майдані Незалежності. Вони мали змогу залишити свої «побажання» Віктору Януковичу та підписатися під гаслами, що виголошували голови молодіжних крил опозиційних партій. Найбільше мешканці обласного центру у своїх «побажаннях» пригадували Президенту передвиборчі обіцянки, яких він не вимагав та підводили підсумки його дворічного правління країною.

-         Сьогодні ми зібралися тут на майдані разом, щоб ще раз продемонструвати єдність молодих людей котрим не байдужа доля країни в якій ми живемо. Ми ще раз хочемо сказати: Янукович – ти не наш Президент, ти – ганьба України та її молоді, ти маєш піти, - прокоментували активісти УДАРу.

Після закінчення акції молодь вирушила до Рівненської обласної адміністрації та передала плакат із підписами у приймальню голови ОДА.

  7 Березеня 2012+Коментар | подобається