This version of the page http://kpi.ua/artcenter (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-18. The original page over time could change.
ЦКіМ | Національний технічний університет України

ЦКіМ

Центр культури і мистецтв

[анонс - 03.05.12] Оголошується конкурс на заміщення посад

Термін подання документів – місяць від дня опубліку­вання оголошення. Адреса: 03056, Київ-56, проспект Перемоги, 37, відділ кадрів, кімната 243.

Фотоконкурс розпочався

28 березня у виставковій залі корпусу №7 відбулося урочисте відкриття ІІ частини мистецького конкурсу "Таланти КПІ", де були представлені фотографії та роботи з комп'ютерної графіки (близько 400 робіт, виконаних 58 учасниками). Виставку відкрив заступник проректора з науково-педагогічної роботи Ростислав Пашов.

Традиційно роботи приймалися за темами: "Види КПІ", "Світ навколо нас" та "Студентське життя".

Виставка "Таланти КПІ" в експозиційній залі 7 конкурсу

10 листопада у виставковій залі корпусу № 7 відбулось урочисте відкриття першої частини щорічного мистецького конкурсу "Таланти КПІ", на яку 62 учасники представили близько 450 творів у жанрах "Живопис", "Графіка", "Декоративно-прикладне мистецтво" та "Вишивка". Їх привітав проректор з навчально-виховної роботи Г.Б.Варламов.

«Сузір’я» відзначило в КПІ своє двадцятиріччя

25 листопада 2011 року в НТУУ "КПІ" відбулося  відзначення 20-ї річниці утворення Українського молодіжного аерокосмічного об'єднання "Сузір'я".

У картинній галереї ЦКМ

Політехніки давно вже звикли до численних мистецьких заходів, організованих Картинною галереєю НТУУ "КПІ". Черговий раз поспішаючи на побачення з прекрасним, часом забуваємо про людей, які творять для нас такі зустрічі.

Гра світла та барв. Художня виставка Наталії Гмирі відкрилася в Картинній галереї НТУУ "КПІ"

Саме таке враження лишається після відвідання художньої виставки Наталії Гмирі, яка відкрилася в Картинній галереї НТУУ "КПІ". Приємно, що свою першу персональну виставку художниця показала саме політехнікам, адже вона випускниця КПІ – у 1999 р. закінчила поліграфічний факультет за спеціальністю художник-графік. Нині працює художником-оформлювачем.

Запрошуємо студентів та співробітників КПІ в колективи художньої самодіяльності

Неможливо уявити, щоб у такому великому молодіжному колективі, як НТУУ “КПІ”, не виникали творчі об’­єднання за захопленнями, адже повноцінне, змістовне проведення вільного від занять часу надає сил і наснаги для подальшого оволодіння науками. Так воно і є: середовище політехніків виховує талановитих творчих особистостей, яскраві творчі колективи протягом всього часу свого існування. Центр культури та мистецтв НТУУ “КПІ” є складовою частиною державної культурно-освітньої системи України. У колективах художньої самодіяльності нині займаються більше трьох тисяч студентів і співробітників університету. П’ять колективів мають звання народних. Інформацію про режим роботи цих колективів, умови відбору, тощо можна отримати у Центрі культури та мистецтв НТУУ “КПІ”, тел. 406-83-26, 454-91-32

Звітний концерт колективів художньої самодіяльності [25.05.11]

У Центрі культури та мистецтв "НТУУ КПІ" працює близько двох десятків колективів художньої самодіяльності – музичних, співочих, танцювальних. Протягом року кожний з них живе своїм життям – репетиції, концерти, конкурси. А раз на рік – у травні – всі збираються на сцені ЦКМ на звітний концерт, щоб ознайомити глядачів зі своїми досягненнями.

36 точок зору [Відкритий фестиваль авторської пісні НТУУ «КПІ»]

Шапка комедіанта, солом’яний брилик, молодіжний блайзер і військовий картуз прикрашали сцену зали, де 10 листопада проходив Відкритий фестиваль авторської пісні НТУУ «КПІ» «Точка зору». Відбувалося все в Малій залі Центру культури та мистецтв. «Це символічне відображення мети фестивалю – поділитися  свіжими точками зору на життя і все в ньому», – пояснює директор фестивалю, заслужений працівник культури КПІ, керівник КПІшної галереї «ЕХО» Володимир Пушкін.

Мистецький дебют першокурсників

Часто далекі від життя КПІ люди помилково вважають, що в нашому виші «вирощують» виключно технарів – людей, здібних лише до операцій з цифрами. Однак кожного року, з прибуттям на навчання нового першого курсу, ми можемо сміливо заявити, що кпішні інженери – і творчі, і талановиті. Підтвердженням тому став конкурс «Дебют першокурсника-2010». Підтримати та заохотити новачків зголосився профком студентів та аспірантів КПІ, тож спільними зусиллями профспілки і команди ЦКМ 21 жовтня відбулась надзвичайно вдала «перша спроба».

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • далі ›
  • в кінець »