This version of the page http://www.innex-group.com/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-16. The original page over time could change.
Корпоративний портал INNEX - ГОЛОВНА
 
  • ГОЛОВНА
  • КОНТАКТИ
  • ІНФОРМАЦІЯ ЗА ДОГОВОРАМИ ТЦП
ГОЛОВНА  
16.04.2012
ГОЛОВНА
ОПРИЛЮДНЕННЯ БІРЖОВОЇ ІНФОРМАЦІЇ
ФОНДОВА БІРЖА
ЧЛЕНИ БІРЖІ
ДОПУСК ЦIННИХ ПАПЕРIВ НА БIРЖУ
БІРЖОВІ ТОРГИ
ЗВІТНІСТЬ ТЦП
ФІНМОНІТОРИНГ
КОРИСНА ІНФОРМАЦІЯ
ТОВАРНА БІРЖА

 

 

 

 

 

РИНКОВА IНФОРМАЦIЯ

Asus m2npv-vm руководство пользователя

05.04.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про продаж майна на аукціоні (відкритих торгах) Товарної біржі "ІННЕКС" майна, що обліковується на балансі банкрута Сільськогосподарське товариство з обмеженою відповідальністю «Балаклійське підприємство по птахівництву

 

Детальніше...
 
27.03.2012
На сайті НКЦПФР розміщено Перелік емітентів цінних паперів, про які є відомості щодо відсутності за місцезнаходженням юридичної особи або про які відсутнє підтвердження відомостей про юридичну особу (станом на 10.03.2012 р.). У зв’язку з цим, ПрАТ „ФБ „ІННЕКС” попереджає, що відповідальність за укладання на Біржі угод з купівлі-продажу цінних паперів емітентів, що вказані у означеному Переліку несуть безпосередньо Сторони угоди. Також, на сайті НКЦПФР розміщено "Перелік цінних паперів, які мають високий ступень ризику бути використаними для відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом". Інформація надається для врахування в роботі суб’єктами первинного фінансового моніторингу з числа професійних учасників фондового ринку з метою запобігання та протидії використанню суб’єктів первинного фінансового моніторингу для легалізації(відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування терроризму. Особа, яка виступає ініціатором включення цінних паперів до Біржового списку Біржі, відповідає за достовірність інформації, що міститься у поданих документах. Покупці цінних паперів повинні усвідомлювати ризик, пов’язаний з обмеженим обсягом інформації стосовно емітентів цінних паперів, вказаних у Переліку НКЦПФР.
 
23.03.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про продаж майна, що перейшло у власність держави на біржових торгах Товарної біржі "ІННЕКС", які відбудуться 28.03.2012 року.

 

Детальніше...
 
23.03.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про продаж на аукціоні комунального майна, що обліковується на балансі КП «Київекспертиза»

 

Детальніше...
 
22.03.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про продаж на аукціоні державного майна, що обліковується на балансі Управління Національного банку України в Житомирській області.

 

Детальніше...
 
02.03.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про продаж майна на аукціоні (відкритих торгах) Товарної біржі "ІННЕКС" майна, що обліковується на балансі банкрута ТОВ "Кемпінг".

 

Детальніше...
 
02.03.2012

До відома потенційних покупців.
Інформація про повторний продаж на аукціоні державного майна, що обліковується на балансі Київської регіональної митниці.

 

Детальніше...
 
22.02.2012
На сайті НКЦПФР розміщено Перелік емітентів цінних паперів, про які є відомості щодо відсутності за місцезнаходженням юридичної особи або про які відсутнє підтвердження відомостей про юридичну особу (станом на 10.02.2012 р.). У зв’язку з цим, ПрАТ „ФБ „ІННЕКС” попереджає, що відповідальність за укладання на Біржі угод з купівлі-продажу цінних паперів емітентів, що вказані у означеному Переліку несуть безпосередньо Сторони угоди. Також, на сайті НКЦПФР розміщено "Перелік цінних паперів, які мають високий ступень ризику бути використаними для відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом". Інформація надається для врахування в роботі суб’єктами первинного фінансового моніторингу з числа професійних учасників фондового ринку з метою запобігання та протидії використанню суб’єктів первинного фінансового моніторингу для легалізації(відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування терроризму. Особа, яка виступає ініціатором включення цінних паперів до Біржового списку Біржі, відповідає за достовірність інформації, що міститься у поданих документах. Покупці цінних паперів повинні усвідомлювати ризик, пов’язаний з обмеженим обсягом інформації стосовно емітентів цінних паперів, вказаних у Переліку НКЦПФР.
 
13.02.2012

До відома потенційних покупців

Інформація про продаж на аукціоні майна, що перейшло у власність держави

Детальніше...
 
25.01.2012
На сайті ДКЦПФР розміщено Перелік емітентів цінних паперів, про які є відомості щодо відсутності за місцезнаходженням юридичної особи або про які відсутнє підтвердження відомостей про юридичну особу (станом на 10.01.2012 р.). У зв’язку з цим, ПрАТ „ФБ „ІННЕКС” попереджає, що відповідальність за укладання на Біржі угод з купівлі-продажу цінних паперів емітентів, що вказані у означеному Переліку несуть безпосередньо Сторони угоди. Також, на сайті ДКЦПФР розміщено «Перелік цінних паперів, які мають високий ступень ризику бути використаними для відмивання доходів, одержаних злочинним шляхом». Інформація надається для врахування в роботі суб’єктами первинного фінансового моніторингу з числа професійних учасників фондового ринку з метою запобігання та протидії використанню суб’єктів первинного фінансового моніторингу для легалізації(відмивання) доходів, одержаних злочинним шляхом, та фінансування терроризму. Особа, яка виступає ініціатором включення цінних паперів до Біржового списку Біржі, відповідає за достовірність інформації, що міститься у поданих документах. Покупці цінних паперів повинні усвідомлювати ризик, пов’язаний з обмеженим обсягом інформації стосовно емітентів цінних паперів, вказаних у Перелику ДКЦПФР.
 
23.01.2012

Шановні Пані та Панове!

02.03.2011р. набрав чинності Закон України № 2994- VI «Про внесення змін до Закону України «Про акціонерні товариства» щодо вдосконалення механізму діяльності акціонерних товариств». (надалі – Закон №2994-VI).
 Акцентуємо Вашу увагу на наступних змінах, що вносяться Законом №2994-VI
:
- за новими нормами передбачається, що публічне акціонерне товариство зобов’язано пройти процедуру включення акцій до біржового списку хоча б однієї фондової біржі, на відміну від попередньої норми, що зобов’язувала публічне акціонерне товариство проходити процедуру лістингу;
 - частину першу статті 24
Закону у новій редакції викладено: 
 "1.
Акції публічного акціонерного товариства можуть купуватися та продаватися на фондовій біржі.
Публічне акціонерне товариство зобов'язане пройти процедуру включення акцій до біржового списку хоча б однієї фондової біржі".
  У зв’язку зі змінами в Законі №2994-VI, ПрАТ „ФБ „ІННЕКС” повідомляє, що емітенти цінних паперів - публічні акціонерні товариства, з 02.03.2011 р. мають можливість звернутися до ПрАТ „ФБ „ІННЕКС” щодо процедури включення акцій до біржового списку у якості позалістингових. 
  Включення цінних паперів до Біржового списку у якості позалістингових може здійснюватися за ініціативою емітента, Члена Біржі, Біржі, компанії з управління активами (щодо цінних паперів ІСІ, які містяться в управлінні компанії з управління активами), іншої особи, у тому числі, державного органу, які мають право брати участь у Біржових торгах згідно з законодавством. Для внесення у Біржовий список цінних паперів у якості позалістингових на Біржу подається заява (Додаток 11 Правил Біржі) та завірені ініціатором внесення копії наступних документів:

15.4.1. Свідоцтва про реєстрацію випуску цінних паперів;
15.4.2. Виписки з реєстру кодів цінних паперів;
15.4.3. Виписки з Єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців.

Платники ПДВ додають копію Свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість  (якщо емітент є платником податку).

  Публічні акціонерні товариства, акції яких включенні до біржового списку та допущені до торгів на фондовій біржі, є більш привабливими для потенційних інвесторів, а котирування цінних паперів, якщо емітент та його цінні папери відповідатимуть вимогам, встановленим чинним законодавством та правилами Біржі, дає можливість підприємствам зайняти стабільні позиції на ринку, сприяти підвищенню ліквідності цих цінних паперів та забезпечити інвесторам можливість безризикового інвестування.   
  Ми готові надати Вам необхідні інформаційно-консультаційні послуги з питань впровадження норм Закону №2994-VI, залучення інвестицій на фондовому ринку через процедуру включення акцій до біржового списку та організацію торгівлі цінними паперами Вашої компанії на фондовій біржі.

Дивись рiшення ДКЦПФР за № 1289 вiд 08.09.2011 р.


Контактна інформація
01015, г. Київ, вул. Московска, 43/11
(044) 459-31-48, 459-31-49, 496-34-26
e-mail: Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.
  Ця адреса електронної пошти приховується від різних спамерських пошукових роботів. Щоб побачити її потрібно активувати Ява-скрипт.

 
<< Початок < Попередня 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Наступна > Кінець >>

Всього 1 - 11 з 115