This version of the page http://www.garant-life.ua/ua/company/partners (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-16. The original page over time could change.
Партнери - ПАТ "УСК "Гарант-Лайф"
Ви знаходитесь: Головна сторінка > Про компанію > Партнери

Партнери

 


Компанія "ОВБ Алфінанц Україна" – це українське оперативне представництво європейського концерну, що спеціалізується з надання фінансових послуг ОВБ Холдингу. Концерн представлений, окрім України, в 13 країнах Європи. Сьогодні близько 4500 штатних фінансових радників компанії обслуговують близько 2,5 млн. клієнтів у Європі, головним чином з питань загального та приватного забезпечення старості, примноження та забезпечення статків, а також придбання житла.

ПАТ «ПРОФІН БАНК» є дочірнім банком Société Générale S.A, що входить в одну з найбільших груп з фінансових послуг в єврозоні.

В основу успішної довгострокової стратегії розвитку ПАТ «ПРОФІН БАНК» закладені корпоративні цінності Групи Societe Generale, такі як професіоналізм, командний дух та інновації. Як частина міжнародної групи ПАТ «ПРОФІН БАНК» орієнтований на впровадження європейських стандартів якості бізнесу на ринку фінансових послуг України з метою надати клієнтам і партнерам кращі банківські послуги й продукти.


Salve Finance Україна є однією з найбільших незалежних компаній, які пропонують посередницькі послуги на фінансовому ринку. Salve Finance спеціалізується на фінансовому забезпеченні дітей і сімей, забезпеченні пенсії, в питаннях безпечного і вигідного вкладення засобів, а також на консультаціях по інших фінансових продуктах.

АТ “МетаБанк” розпочав свою діяльність у 1993 році у місті Запоріжжі.
За 18 років плідної праці банк значно розширив мережу своїх відділень по всьому південному сході України та завоював довіру понад 130 тисяч клієнтів фізичних осіб, 9 тисяч фірм та приватних підприємців.
Розвиваючись, банк змінив назву “МеталургБанк” на “МетаБанк”, що є похідною від попередньої та підкреслює здійснений перехід до нового етапу розвитку - до міжрегіонального банку, не пов’язаного з якоюсь однією галузею економіки. Адже слово “Мета” (з грецького “meta”) - означає перехід до нового, розвиток в напрямку кращого, ідеалу. При цьому МетаБанк, як правонаступник Банку “Металург”, залишається на 100% українським банком.
Якості обслуговування клієнтів Банк приділяє велику увагу: для оперативного отримання інформації працює інформаційно-довідкова служба, робота якої дає змогу клієнтам не виходячи з дому або офісу дізнатись тарифи на послуги, повну інформацію про найближче відділення або банкомат.
В найближчих планах Банку - подальший розвиток мережи відділень, покращення якості існуючих послуг та розвиток нових, що відповідатимуть сучасним потребам бізнесу та населення.
Приєднуйтесь до кола наших клієнтів!
Ми працюємо, щоб зробити Ваше життя кращим, а бізнес – успішнішим!
ліц. НБУ №69 від 28.10.11

 

Новини

ВИПЛАТИ СК «ГАРАНТ-ЛАЙФ» ЗА ЛЮТИЙ 2012 РІК

Сьогодні все більше страхувальників набувають впевненість в завтрашньому дні завдяки страховій компанії «Гарант-ЛАЙФ». Її програми розробляються з максимальною вигодою і турботою про клієнта, пропонуючи не тільки якісні страхові продукти, а й оперативність врегулювання страхових випадків.

Читати далі

Всі новини

Про компанію

Завдяки високому професіоналізму та чіткому виконанню взятих на себе зобов’язань, Компанія протягом десятиріччя отримує довіру та повагу Клієнтів і Партнерів, тому вже...

Читати дали

Питання-відповіді

Хто такий Страхувальник?

Що таке викупна сума?

Що таке страхова сума?

Дізнатись більше

Путівка до життя

Дитяча програма накопичувального страхування «Путівка до життя» - це примноження коштів для забезпечення майбутнього своїх дітей.

Читати далі

Турбота про майбутнє

Програма накопичувального страхування життя «Турбота про майбутнє» одночасно вирішує дві задачі.

Читати дали

Контакти

01004, Київ, Україна

вул. Червоноармійська 15/2

тел.: +38 (044) 594-87-07

факс.: +38 (044) 594-87-08

E-mail: info@garant-life.ua

Подивитись карту проїзду