This version of the page http://zhitomir.klichko.org/news/show/473 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

ПІДВЕДЕННЯ ПІДСУМКІВ ДІЯЛЬНОСТІ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПАРТІЇ ЗА ЛІТНІЙ ПЕРІОД 2011 РОКУ

 

В місті Житомир 10 вересня 2011 року в приміщені конференц-залу на вул. Кафедральній, 5А відбулася обласна нарада Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка». На обласну нараду прибули 25  делегатів із міських та районних Рад Житомирської області.

На нараді були висунуті наступні питання:

1.              Підведення підсумків діяльності обласної організації партії за літній період 2011 року.

2.              Організація діяльності районних та обласної організацій на найближчий термін.

3.              Обговорення питань щодо підготовки заходів, які плануються проводитись під час візиту Лідера до Житомирської області.

4.              Різне.

В своєму виступі голова Житомирської обласної політичної партії «УДАР Віталія Кличка» Рустам Раупов звернув увагу на: концепції розвитку Житомирської обласної організації політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

Він зазначив: «В цілому, робота обласної організації виступає на високому рівні практичної діяльності. Але все одно, існують деякі недоробки, які в найближчий термін необхідно виправити. Активність кожної районної організації – це робота всієї команди області. Необхідно кожній районній або міський організації мати план діяльності в межах свого районну, який буде чітко окреслений з подальшою звітністю та відповідальністю за свої дії».

Також, в результаті наради було сформовано низку напрямків практичної діяльності та визначені засоби досягнення встановлених цілей.

 

  13 Вересня 2011+Коментар | подобається