This version of the page http://zhitomir.klichko.org/home/index.php?p=0 (0.0.0.0) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2012-04-11. The original page over time could change.
ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ
Увійти | Зареєструватися
Вход
  Запам'ятати мене Забули пароль?

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ


Останні події

СВЯТКОВИЙ ВЕРТЕП ВІД ЖИТОМИРСЬКИХ УДАРІВЦІВ

В канун Різдвяних свят, що наближаються до кожної оселі та домівки, актив Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» заколядували в обласних та районних лікарнях Житомирщини та подарували казковий святковий вертеп.

6 Січня 2012 +Коментар | подобається

УДАРІВЦІ ЖИТОМИРЩИНИ ВІДВІДАЛИ МОЛОДІЖНИЙ ФОРУМ, ОРГАНІЗОВАНИЙ ЖИТОМИРСЬКОЮ МОЛОДІЖНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ «МІР»

27 грудня 2011 року в Житомирській державній телерадіокомпанії відбувся молодіжний форум організований Обласною Громадською Організацією «Молодь – Ініціатор Реформ (МІР)».

28 Грудня 2011 +Коментар | подобається

ДЕПУТАТИ ЖИТОМИРСЬКОЇ МІСЬКРАДИ ВІД ПАРТІЇ «УДАР ВІТАЛІЯ КЛИЧКА» ЗВІТУЮТЬ ПРО РІК СВОЄЇ РОБОТИ

26 грудня 2011 року відбулося інтерв’ю з депутатом Житомирської міської Ради від ПП «УДАР Віталія Кличка» Тетяною Шкуропат.

26 Грудня 2011 +Коментар | подобається

ДИВА ВІД СВЯТОГО МИКОЛАЯ

19 грудня 2011 року Ударівці Житомирської міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом депутата міської Ради, членом партії Тетяною Шкуропат провели свято для маленьких мешканців міста з нагоди Дня Святого Миколая. Діти мали змогу безкоштовно відвідати кінотеатр Івана Франка, де були представлені кінофільми із новорічних казок.

19 Грудня 2011 +Коментар | подобається

ОБЛАСНА НАРАДА ЖИТОМИРСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ ПП «УДАР ВІТАЛІЯ КЛИЧКА»

17 грудня 2011 року  в місті Житомир  в приміщені конференц-залу на вул. Кафедральній, 5А відбулася робоча обласна нарада активу та депутатського корпусу Житомирської обласної організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

17 Грудня 2011 +Коментар | подобається

НЕ ЗАЛИШАЙТЕСЯ БАЙДУЖИМИ !!! РАЗОМ МИ ЗМОЖЕМО ДОПОМОГТИ !!!

 

1 грудня в Житомирі близько 10-ої ранку в управління МНС Житомирської області поступило повідомлення про нещасний випадок, що стався на одній з вулиць обласного центру. При виході на зупинці з трамвая 81-річна жінка впала. Під колесами трамвая виявилися ноги пенсіонерки. Жінка знаходилася у стадії травматичного шоку.

 

7 Грудня 2011 +Коментар | подобається

ДО ДНЯ МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ ЖИТОМИРСЬКІ УДАРІВЦІ ПРОВЕЛИ ЗУСТРІЧ ЗІ СТУДЕНТАМИ

Метою зустрічі представників партії зі студентами коледжу було по-перше, надання інформації про основу місцевого самоврядування в державі та в місті Житомир, по-друге, виявлення зацікавленості молоді щодо політичного життя України в цілому та діяльності партії «УДАР Віталія Кличка» зокрема.

7 Грудня 2011 +Коментар | подобається

УДАРІВЦІ ЖИТОМИРА ВІДВІДАЛИ ЖИТОМИРСЬКІЙ ГЕРІАТРИЧНИЙ ПАНСІОНАТ

Представники Житомирської міської організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка» на чолі з Головою міської організації партії, депутатом Житомирської міської ради Шкуропат Тетяною Володимирівною відвідали Житомирський геріатричний пансіонат

5 Грудня 2011 +Коментар | подобається

ВІДБУЛИСЬ ЗМАГАННЯ ЗІ ШВИДКІСНОГО ФІГУРНОГО ВОДІННЯ ПІД ПАТРОНАТОМ ПП «УДАР ВІТАЛІЯ КЛИЧКА»

4 грудня в місті Житомир на майданчику ТРЦ «Глобал UA»  відбулося змагання зі швидкісного фігурного водіння присвячений пам’яті  майстра спорту СРСР з автомобільного спорту В.А.Попова. Захід проходив під патронатом Житомирської  обласної  організації Політичної партії «УДАР Віталія Кличка».

4 Грудня 2011 +Коментар | подобається

СВЯТКУВАННЯ 150-РІЧЧЯ ЖИТОМИРСЬКОЇ ГІМНАЗІЇ №3

24 листопада в Житомирському  обласному музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбулись урочистості з нагоди 150-річчя Житомирської міської гімназії №3.

24 Листопада 2011 +Коментар | подобається

СЬОГОДНІ МИ ЗАКЛИКАЄМО КОЖНОГО З ВАС ЗГАДАТИ ПРО ЄВРОПЕЙСЬКІ ЦІННОСТІ І РАЗОМ ВИБОРЮВАТИ ЇХ. СВОБОДА – ЦЕ ЄВРОПА!

22 листопада 2011 року в м. Житомир була проведена Всеукраїнська акція «Свобода – це Європа» до Дня Свободи, яку організувала партія «УДАР Віталія Кличка». На перехресті вулиць Київської та Московської зібрались представники та члени Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка» під керівництвом Голови Житомирської обласної організації партії, членом Політичної ради партії Рустамом Рауповим.

22 Листопада 2011 +Коментар | подобається

РОЛЬ І МІСЦЕ ГРОМАДСЬКИХ ОРГАНІЗАЦІЙ, ПАРТІЙ В ПИТАННЯХ ЗАХИСТУ КОНСТИТУЦІЙНИХ ПРАВ ВІЙСЬКОВОСЛУЖБОВЦІВ, ДІТЕЙ ВІЙНИ, ВЕТЕРАНІВ ТА ЇХ РОДИН

 УДАРівці Житоомирщини зустрілись з представниками громадських організацій

21 Листопада 2011 +Коментар | подобається

ЧЛЕНИ ПАРТІЇ "УДАР ВІТАЛІЯ КЛИЧКА" ПОЗНАЙОМИЛИСЬ З ПРОГРАМОЮ ОБЛАСНОЇ МОЛОДІЖНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ "МІР"

18 листопада 2011 року в м. Житомир в готелі «Україна» відбулося відкриття нової обласної молодіжної організації «Мір. Ініціатор реформ» на яку, був запрошений  Голова Житомирської обласної організації ПП «УДАР Віталія Кличка», член Політичної ради Рустам Раупов.

18 Листопада 2011 +Коментар | подобається

ЖИТОМИРСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІІЗАЦІЯ ПП "УДАР" ПРЕДСТАВИЛА СЬОМИЙ ВИПУСК ГРОМАДСЬКО-ПОЛІТИЧНОЇ ГАЗЕТИ "УДАР ЖИТОМИРЩИНИ"

 Вийшов в світ сьомий номер випуску Житомирської обласної громадсько-політичної газети «УДАР Житомирщини». Номер присвячений активній співпраці членів регіональних організацій партії з Лідером партії «УДАР» Віталієм Кличко: «Активна співпраця – шлях до успіху».

15 Листопада 2011 +Коментар | подобається